Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nez by to tam dovezli... ;)
  • Koukam, ze ty uz si nejakou hru nekdy delal :D
  • http://www.crydev.net/downloads.php?cat=60
  • wenceslaus
    Promiň, ale tohle už si říká o ten omletej argument "Kolik jsi toho už vytvořil ty?"
  • WhySoSad
    Tak musim rict, ze kdyz pominu ty bugy, ktery jsou proste v alfa verzi samozrejmosti, tak grafika a smysl pro detail je skvelej, kdybych nehral pred chvili Vanishing og E. C., tak bych z te grafiky byl unesenej jeste vic :D

Kdo by mel zajem, tak se muze podivat na video, kde jsem se snazil shrnout vse co v tehle alfa verzi jde delat.

http://youtu.be/DIAvDmuTTLI
  • A jak jsi prisel na to, ze vic nemaj? Proste jen neukazali vse.
  • Pochybuji, že texty dají dohromadu víc než 500 A4 normostran, to je práce pro rok na jednoho člověka za průměrnou mzdu, druhý udělá 3D modely, co se navíc pořad opakují, tak mění jen textury, třetí udělá cesty NPC v rámci questů, čtvrtý animace a pátý bude hru propagovat. Na co 50 lidí? To je nesmysl. Hra by musela mít 10 000 hodin gameplaye, potom by to dávalo smysl.
  • ale jistě že napoví, neřekne ti to, ale napoví určitě.. a v pekárně automaticky očekávám že budou mít pečivo čerstvé, dostanu li tedy v pondělí ráno od pekařky do ruky tvrdý či gumový rohlík, vrátím ho hned jak ho dostanu do ruky.. na rozdíl, od lets playe, ze kterého se nedozvíš řadu zcela zásadních informací, jako je náročnost na hardware, nebo třeba ovládání
  • Že je člověk upřímný ještě neznamená, že je troll. Já také nenazývám každého, kdo platí nehorázné peníze za pitomé hry volem...
  • Pokud 50 vývojářů s 40 tisíci měsíčně za rok práce vyplodí akorát tohle, tak to bych hledal schopnější.
  • Jo, v pekárně, kde jsou za pultem :).

Podobnou odpověď jsem čekal. Podobně si on může pustit let's play na youtube, nemusí kvůli vyzkoušení krást. Ohmatání ti totiž taky nenapoví, jak ti rohlík bude chutnat nebo z čeho je vyrobený.
  • dal bych 10, to musí být hračka vybrat z těch stovek map české středověké krajiny co se na internetu povalují *1*
  • wenceslaus
    Dáš odkaz? Stačí jeden, nemusíš všech sto :-D
  • ucho
    zajímavý, já na to tlačítko ani nemusel klikat, nefungovalo (teda po kliku jen zmizí). ale kód mi to na stránce zobrazovalo pořád i bez toho :)
  • rukou obalenou sáčkem prohmatáš, jestli neni gumový, nebo naopak příliš tvrdý?
  • Další komik... JDE O ALFAVERZI, technologickou, prostě o ukázku právě těch "pár" 3D modelů a základních věcí typu inventář, nebo luk. 100M jde do několikaletého vývoje RPG hry - většina zřejmě na platy, jen si spočítej, kolik peněz by tě stálo 50 vývojářů za 40 000 Kč měsíčně po dobu jednoho roku.
  • 100 milionů je na vývoj AAA hry sakra málo. Podívej se, co za podobný peníze vyrobili InXile. A karlín bych teda centrem Prahy rozhodně nenazval, do WW1 nebyl ani součástí prahy. *3*
  • Jak před koupí zkoušíš rohlíky?
  • Souhlas. Kam nacpou těch 100 milionů na vývoj? Do pronájmu kanceláří v centru Prahy a nočních klubů? Podobnou mapu v Cryenginu jsem si stáhl už stokrát, je toho na internetu mnoho a zadarmo, zatím hra nic víc nenabízí.
  • Já jsem taky hru zatím finančně nepodpořil a nejspíš stáhnu na zkoušku a teprve potom se uvidí. To je správné, nebudu kupovat produkt bez zkoušky. Vypadá to totiž zatím stejně jak Crysis z roku 2007, všechno zkopírovali, naskenovali pár kytek a listí z jižních čech, poupravili pár textur, nacpali pár nových 3d modelů, jinak nevidím rozdíl, ale držím jim palce, je to pořád jen alfa, odvedli slušnou práci, ale na zadek jsem si z toho zatím nesednul, kam nacpou těch 100 milionů na vývoj? Do pronájmu kanceláří v centru Prahy? Podobnou mapu v Cryenginu jsem si stáhl už stokrát, je toho na internetu mnoho a zadarmo, zatím hra nic víc nenabízí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit