Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by dobrý udělat List dat vydaní her na tři měsíce dopředu když se nějaká znich přesune do jiného data tak jí označit jinou barvou jako že v tomto měsici nevyjde a aktualizovat datum vydání. Bylo by také dobrý kdyby se tento list minimálně jendou týdnně aktualizoval pač vždycky se něco poslední dobou odsouvá.
  • Jediné co bych zanechal z původních stránek je mnoho novinek a recenzí s příslušným obrázkem na hlavní stránce.
  • Rozhodne neco jako kratke aktualitky...jako je to vpravo na games.tiscali, ktery jede ted :)
  • Konečně změna. Design je super. Je to jednoduché, přehledné, čitelné. Jen ten hlavní měnící se obrázek na titulce by nemusel být tak velký. Taky chválím obměnu redakce, ty věčně útočné, uštěpačné a rýpavé bleskovky hrozně stahovaly kvalitu webu dolů. Konkrétně JD působil velmi arogantně a i přes spoustu kvalitních článků si myslím, že TG svým přístupem dost uškodil (kdybych tenhle příspěvek napsal na staré TG, okamžitě by mě smázli a zabanovali). Jo a CAPTCHA je extrémně nečitelná...
    • Pod to s tím JDm a bleskovkama se klidně podepíšu. Právě kvůli tomu jsem sem chodil čím dál míň a poslední zhruba rok už skoro vůbec. Na jeho žabomyší války s kdekým, a věčný rejpání do prodejů těch a těch médií jsem fakt nebyl ani trochu zvědavej. Zajímavý je, že v době "zlatýho období" TG (aspoň z mýho pohledu 2000-2003) to takový nebejvalo.

A s tou captchou má ten nade mnou taky pravdu.
  • Dobry den,
    urcite bych radsi zustal u bezpatkoveho fontu je citelnejsi...
    rozhodne me desi ze chcete opustit prijemnej informacni vzhled ...
    kdyz tak nejak vyrazne odelit jednotlive clanky, na starem tiscali. game me forma co obrazek to clanek velmi bavila ...
    byla prehledna a citelna ...
    aspon kdyby jste meli nadpis oprazek a pak text ...
    jako ctenar si vybiram co mam zajem cist a vyhovuje mi moznost vyberu zde mi prijde vsehno nahusteny a zmateny

pockam co dal zatim me tato verze moc nenadchla
  • Akorat bych v diskusich poprosil - vic prispevku na stranku, a prepinani stranek nejen dole, ale i nahore ... zvlaste pokud ctu odzadu a odspod, je to trosku opruz.
    • Prepinani stranek i nahore - samozrejme, diky za upozorneni. Diskuse, jsou jinak, stejne jako zbytek webu, v beta verzi, cili muzete cekat dalsi upravy, vcetne poctu prispevku na stranku atd.
      • To je dobre. Kazdopadne mi prijde lepsi to radsi rict, protoze vim, jak snadny je zapomenout na samozrejmost (:
  • abych si tu vuibec neco precetl, musim vse oznacit - bily text na bilych polich neni uplne nejlepsi napad
    bleskovky by se mi vleice libily jako twitter feed - vubec bych privital lepsi zapojeni tohoto kanalu

jinak prvni dojmy ok, chodim sem kvuli obsahu ne kvuli grafickym orgiim
    • bizi
      bily text na bilem pozadi je problem v diskusi nebo na webu beta games?
      • v diskusi, ale zda se, ze to byl jen ojedinely problem - jiz ok
  • ten design bych jeste prezil, ale co znamena tady zprava od JD ze s tim nema nic spolecneho on a stara redakce? to jako JD odchazi z tiscali games? tak to je jeste vetsi bomba nez kdyz vreco opoustel bonusweb, nedovedu si predstavit tiscali bez JD, to bude uplne jinej web... *fnuk* nejdriv zabijou design a pak JD a celou redakci, budete mi chybet tiscali games, preju vam hodne stesti a diky za ta krasna leta jste nejlepsi herni web v CR!
    • Ahoj, moc diky za tva slova. Zmena je zivot, po 10 hezkych letech v Tiscali (World Online) jsem se rozhodl zacit se soustredit naplno na Eurogamer.cz, ktery me posouva dal po profesni strance a spolupracuji tam s naprostou evropskou spickou v oboru a s lidmi, se kterymi jsem naladen na stejne vlne. Je to obdobne, jako kdyz hokejista prestoupi z ceske extraligy do NHL, vstoupi do uplne jineho sveta a uz se mu nechce vracet zpet.

O budouci obsah na tomto webu obavy nemam (narozdil od designu), bude v dobrych rukou, a preju mu jako svemu diteti jen to nejlepsi.
      • Pominu komentar lig, format je danej vzdy hlavne lidma... ale rekl bych jinou vec - vitam to, ze EG a TG prestanou byt trosku schizofrenni zalezitosti a pevne verim, ze to bude ku prospechu obojiho - byt mi trosku budou chybet kontroverzni bleskovky, ktery at byly jakykoli, tak obcas nutily k zamysleni. Drzim palce - obojimu, tobe, TG i EG.

Jsem asi fakt slepej, ale MNE captcha drobny potize dela (:
      • no tak to je krasna paralela, skoda, ze s tim NHL tymem hrajes porad ceskou extraligu:) taky byste se meli porozhlidnout po nejakejch tech sponzorech, jinak brzo nebudes hrat nic...
  • Taky bych se přikláněl k tomu, mít bleskovky nahoře a ne až uprostřed stránky + čas(případně datum) kdy byla bleskovka uveřejněna. A ta žlutá čára nahoře by nemuse být přes celou obrazovku ;). Jinak vcelku dobrá změna.
    • Dobry den, s Bleskovkami budeme jeste pracovat, zobrazeni data a casu bude stoprocentne.
  • Tikov
    Jediné co se mi na novém webu líbí je diskuze, kde se konečně dá reagovat a možnost registrace. Jako minus příliš mnoho znaků v ověřovacím poli (momentální 3 čísla mám za to bohatě stačila). Trochu nechápu tlačítko obnovit stránku.
    Jinak je web nepřehledný (velké obrázky, moc textu, absenci obrázků v samotném článku přičítám BETĚ), bleskovky někde v půlce, nepřehledné oddělení článků.
    Nová redakce je otázka, ale snad se kvalita článků konečně zvedne, poslední dobou to upadalo a už jsem si hledal náhradu, takto asi ještě vyčkám.
    Pro mne by byl nejideálnější starý design s diskuzí tohoto typu.
    • Dobry den, jelikoz se jedna o betu, nema obsah finalni podobu, coz krom jineho souvisi i s testovanim ruznych prvku a jejich dopadu na vzhled, prehlednost citelnost. Velke obrazky rozhodne nebudou u kazdeho clanku :) S Bleskovkami budeme urcite pracovat, soucasna pozice neni idealni. Prehlednost a celkova funkcnost se vylepsi s nasazeni prave pripravovanych prvku. Cili v teto chvili prosime za trpelivost, je to opravdu hruba beta. Diky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit