Přejít na výpis diskuzí
Testujeme nové Games.cz, zapojte se také!
13.9.2010 | Redakce Games.cz
321 příspěvků
-
mám několik základních připomínek: 1) co se týče designu, je celkem fajn. Neinspiroval se autor v OF2 Dragon Rising? Bohužel mi připadá, že co do barevnosti je poněkud nudný. Zkuste přidat i jiné barvy, např. bílou, šedou...
2) Co se mi nelíbí, je nedostatek přehlednosti. V úvodní stránce zabírají jednotlivé články příliš místa horizontálně. Na obrazovce 22" WS monitoru vidím sotva tři články, což je opravdu málo. Velikost titulních obrázků tedy ponechte, ale text zarovnejte napravo od něj tak, aby nešel pod obrázek, nadpisy nechte tak, jak jsou. Alternativně udělejte o něco větší obrázek a nadpis vložte do něj.
3) Dále postrádám možnosti snadno filtrovat články dle kategorie - PC, Xbox, PS3... Jako inspiraci můžete použít např. horizontální panel ze stránek xzone.cz - podlě mě to vypadá dobře a je to i velmi užitečné/funkční - např. já mám zřídka zájem číst články mimo kategorii PC. Tento panel bych ale dal spíše na stranu jako vertikální - není tak často potřeba. V souvislosti s tím bych jako statický horizontální panel dal podnabídku z kategorie "archiv".
4) Jako poslední návrh bych nechal přepracovat kategorii "24 hodin". Zdá se mi ne příliš praktické vyhledávat články pomocí data 9 dní zpět. Když něco hledáte, málo kdy si pamatujete přesné datum. Místo dat bych preferoval spíše možnosti: včera, 3 dny zpět, týden zpět, popř. 10 dní (i když to už je moc).
To je asi tak vše, co mě momentálně napadlo. -
-
oprava k bodu 2 - články zabírají moc místa VERTIKÁLNĚ
-
-
A ESTE VIAC RECENZI S CESKYM ALEBO SLOVENSKYM KOMENTAROM :d TO NAOZAJ POTESI
-
Velice pekne, pochvala i za super pristup s feedbackem ctenaru pred ostrym spustenim. Ocenil bych moznost vicero barevnych skinu (radsi bilou na cerne, nez obracene). Jinak drzim palce.
-
JE TO UPLNE SUPPPPPPPPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
-
oproti povodnemu dizajnu je to chaos. nepohodlen sa to cita. mam pocit, ze reklamy zaberaju velku cast plochy. pre mna krok spat
-
Nový web nevypadá špatně. Co mě ale zklamalo je RSS. Když si je načtu v mobilu, zobrazí se mi pouze první 3 řádky a pak tři tečky. Můžete to spravit aby se zobrazil celý článek? Děkuji
-
No ja bych pridal na novou verzi tiscaly recenze rozdělit na kategorie př.Call of Duty Black ops bych do akčních,Stronghold do strategii nebo treba posel smrti do adventur .bylo by to přehlednější,a každý by jednoduše našel kategorii co má rád.no a rozhodne bych nechal stažitelné dema atd... to se mi vzdy na tiscali líbilo,mělo to takový svůj "styl" ze to nebylo proste par recenzi a novinek a konec.a jeste jedna vec.Bylo by ještě možné vytvořit sekci s modifikacemi.myslim to jako ze treba vyjde nový garry"s mod tak jestli by bylo mozne na toto upozornit.nebu treba kdyby se proslavila nejaka modifikace nebo mod tak jestli by bylo možné také upozornit.tak zatím děkuji.Tomáš
-
nekdo to vse posral, je to hnus
-
-
no jasne me se to libi, akorat by to mohlobyt barevnejsi.ale styl to ma takovy trochy jako americke servery o hrach,ale je to alespon prehledne a celkem i hezke.no tak abyto nepodelaly
-
-
:/ kvalitní médium má být konzervativní protože tím dokáže nadčasovost svého konceptu . Takže na mne trochu velká rošáda . A víte že Bonusweb se opět staví na nohy ? Fakt nevím jestli se změnou nepřestřelíte až moc ....
-
-
-
Navrh je jednoduchy, prehledny, libi se mi. Jen bych mel vitku k te zlute barve. Ton vasi znacky byla fialova s kapkou zlaty (plus bily text na cernem). Menit to, znamena vzdavat se sveho leta budovaneho vyrazu. Cili doporucil bych zakomponovat do designu alespon kapku fialovy, pak by zakladni ton zuslal zachovan a zmenil se jen pomer barev.
Co udelat lehce fialovy to "vroubkovany" pozadi?
Hlavni menu. Levy sloupec bez vyhrad. Veskere zmeny jsou rozhodne k lepsimu, modernejsimu.
Pravy sloupec od shora: Karta "nejpopularnjesi" je IMHO zbytecna. Co je popularni, ma byt v titulni trojce. Karta "Katalog" je zbytecna, neb je funkcne duplicitni s horizontalnim menu. Nasleduje "Games TV", rekalma a az pod ni "Bleskovky", coz je spatne. Bleskovky jsou IMHO nejatraktivnejsi vec vubec.
Chapu, ze reklama tam musi byt, takze bych navrhoval toto: Dve karty jako ted, ale slo by o "Bleskovky" a "Games TV". Pak reklama (jako ted), pak cokoliv. Drzim palce :-). -
-
Hezky den, diky za navrhy a pripominky, peclive je sledujeme a evidujeme. Stejne tak diky za podporu, ceka nas jeste spousta prace :)
Ad barvy - pravdepodobne dojde k upravam
Ad levy sloupec - zde bude tech uprav vice, obsahove i vzhledove
-
-
Bleskovky - určitě jednotlivé zprávy (
- ) podložit jiným pozadím, tzn cik cak např dvě odstíny šedé jinak se v tom nikdo nevyzná...