Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude součástí nového designu i RSS kanál? Přeci jenom, všechny ostatní velké herní weby v ČR ho snad mají poměrně dlouho, a když rád chodím hlavně právě zde na games.tiscali, tak mě absence RSS dosti irituje.
    • erik
      RSS : http://beta.games.tiscali.cz/rss.xml
  • Dobrý den, stavající games.cz jsou lepší. Toto je spíše formou nějakého blogu a neni to moc lakající. ;-) Nechte stavající systém stránek, ale zlepšete grafiku ;-)
  • Pro mě games.cz byla vždy první stránka o hrách na kterou jsem šel. Máte to nejpřehlednější. Nový design se mi moc líbí, ale nerad bych, aby se vytratila ta přehlednost, na které byste měli pokračovat. Třeba tlačítko "24 hodin" je podle mě zbytečné, a jen komplikuje jednoduchost vyhledávání článků. Přeju hodně zdaru při další práci na novém designu. A nezapomeňte, někdy je méně více.
    • Dobry vecer, na prehlodnosti nam zalezi take, vynasnazime se ji do noveho designu prenest v co nejvetsi mire.
  • hlavne aby jste zachovali obsah... nechci dalsi klon hrej, eg, bw, zing, konzolista atd kde musim otevrit 40 novinek o nicem nez si prectu neco konkretniho o naplni her
    • Vyberu informaci, tedy tech skutecne podstatnych, se budeme venovat v prvni rade!
  • Jsem zvyklý na staré stránky a plně mi vyhovují, takže vás taky asi zklamu. Proč měnit něco, co je opravdu dobré?
  • Bude konečně RSS článků?
    • RSS : http://beta.games.tiscali.cz/rss.xml
  • Zdravim, zkuste se inspirovat jinde, libi se mi treba na gamespotu ze hodnoti nejen redakce, ale ze mohou i uzivatele klikat at uz na hvezdicky, nebo jezdit posuvniky atd... nekdy se totiz stane, ze "lid" a "recenzent" se naprosto rozhodi... jestli tam funkci mate, tak jsem si ji nevsimnul! jinak zmena k dobremu.
    • Hezky den, hodnoceni her uzivateli muzeme slibit na 100%, je integralni soucasti noveho designu. Tento prvek je navazan na komunitni funkce, jejichz zprovozneni je jednim z dalsich vyvojovych kroku novych Games :)
  • hlavne, ze vypad JD, byl to fakt hlupak, na eurogameru ma evidentne zakazano blabolit
    • Moje řeč. Divím se, že ho nechali škodit tak dlouho. Tolik despektu, arogance a netolerance u jednoho člověka se jen tak nevidí...
  • Budu asi na straně těch co upřednostní "starou" verzi, protože je přehlednější a uživatel zde má rychlý přístup k "tomu svému". Ale graficky (opticky) se mi líbí nová podoba.
    • Hezky den, Zkuste nam dat cas na doladeni a doplneni planovanych prvku, ktere vam zajisti rychly pristup k informacim a verime, ze nebudete litovat :)
  • Nové sú dosť neprehľadné, mne sa to nepáči, ťažko sa tam orientuje. So starými nemám vôbec žiadny problém, sú super, rýchlo si nájdem čo potrebujem, čo chcem prečítať, no v nových je všetko zle. Jednoznačne, staré nech ostané a v novom kabáte, iné farby alebo ja neviem, len nech nové games.cz nevyzerajú ako teraz beta...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit