Přejít na výpis diskuzí
Testujeme nové Games.cz, zapojte se také!
13.9.2010 | Redakce Games.cz
321 příspěvků
-
Souhlasím, scrollbar u bleskovek je děsný. Kromě toho, že se seká, je problém se na něj i trefit a je graficky hrozně nejednoznačný. Proč tam nenechat obyčejný scrollbar u divu (overflow:auto)? Líp to vypadá a líp se to používá.
-
Vy ty rolovací novinky fakt nehodláte úplně zrušit??? :(((.
Opera nezobrazuje v pravém horním rohu novinky. -
Design je vskutku povedl, o tom žádná. Nicméně nejlepší by bylo decentně zmodernizovat design stávající, zvyk je holt železná košile...
-
Dobry den.
Taaahlo(scroll-bar) vu bleskovek se mi neustale seka v IE8. neda se plynule popotahovat. Pouziti miniikonek sipecek neni user-friendly.
skaj -
Format hlavniho poutaku budeme v nejblizsich dnech upravovat.
-
Hezky den,
1/ Pocet clanku na stranku jsme navysili tak, aby to zhruba odpovidalo informacim na jeden den a nebylo tedy nutne kvuli aktualnimu prehledu listovat dale.
2/ Dva druhy bleskovek byl pouze prechodny stav, nyni uz jsou na svem miste. -
Bleskovky uz jsouna svem miste a pouze v jedno podobe :)
-
1/ vetsi mezeru uz bych tam rozhodne nedaval, uz ted je to vsechno hrozne rozlezle, ale babo rad. Spis jsem narazel na to, ze v puvodnim designu byl pravy sloupec a hlavni pruh se clanky byl vzdy jen na vysku obrazku s heslovitym obsahem. Po kliku na clanek se uz ale bocni pravy pruh nekreslil a clanek byl dle meho citelnejsi. Coz uznavam, ze je presne to, co zrejme nechcete.
4/ Obrazky NOVE a MINULE sou supr... to je vyborny krok, slo mi jen o dialog s pridanim noveho prispevku, ktery je dole na strance a predtim byl nahore. Je to drobnost, ale pokud diskuzi sleduji, vetsinou nejezdim az na konec stranky - ty uz jsem cetl, reaguji na ty, ktere jsou nejvyse a tudiz mi prislo logictejsi, kdyz by byl dialog tak jak drive nahore nad diskuzi. -
Můj příspěvek asi nebude mít vysokou informační hodnotu, ale chtěl bych aby se dostal k lidem zodpovědným za novou podobu stránek:
I love it ;) -
Jakej má smysl obrovskej obrázek hned při načtení stránky? Dyť to má naprosto nulovou vypovídající hodnotu? Když už ho tam chcete tak aspoň dejte ten seznam věcí, který tam rolujou nad ten obrázek!
Když člověk otevírá stránku, čeká, že v určitém místě bude text a kouká na to místo. Tohle je fakt otravný, já abych se dozvěděl, že přibylo něco nového musím skrolovat. Nebo jestli mermomocí potřebujete aby tam rolovaly informace, tak to aspoň udělejte smyslu plně tak jak se to dělá. Tj. malej obrázek s nadpisem a kouskem článku. Tohle je přece strašný.
Jinak zbytek je v pohodě -
Sekce 24hodin se bude urcite redesignovat. Zkuste navrhnout jak by jste to udelal Vy.
-
1/ kolik clanku by jste si predstavoval?
2/ prouzek dole zmizi. Byl to jeden z pokusu, ktery se neosvedcil. -
V diskuzich se snazime drzet jen samotne diskuse a vse ostatni tam nemit.
-
Zdravim Vas. Velmi dekujeme za Vase podmety.
1/ Rikate ze by mela byt vetsi mezera mezi sloupcem s vypisem clanku a sloupce napravo, tak aby byly vice oddlene?
2/ Klikani na obrazky bude. V soucastne dobe se obrazky predelavaji, tak prosim jen trochu strpeni.
3/ Ten ALT s casem a datumem se tam objevuje, abychom zachovali kompatibilitu se starou verzi. Pokusime se jej dani tak aby nezakryval text bleskovky.
4/ V samotne diskuze si muzete zvolit jak prispevky budete zaridit. Plus Vam pomoha obrazky napravo NOVE a MINULE aby jste se orientoval v tom co jste jiz videl/nevidel. V clanku odkaz do diskuze uplne nahore viz KOMENTARE a pak dole pod clankem.
Diky za Vsechny Vase podmety. -
Dobry to vecer, zvyk je zelezna kosile, takze si zvyknout na novy design bude asi chvili trvat. Na prvni pohled jsem byl cistotou nadsen, ale na druhy pohled mi par veci lehce zklizilo oci. Zapasim nakonec s nekolika drobnymi vecmi - mozna sem uchyl :o) 1) Nedari se mi prinutit oci pri cetbe clanku na hlavni strance, tak aby porad neutikaly napravo k bleskovkam, novinkam, nejpopularnejsim, atd. Drive byla na hlavni strance toliko hesla (dva az tri radky precte i trotl jako ja) a pri kliku na vetsi clanek, pokud me zaujme, uz jsem dostal jednu dlouhou nudli, ktera se uz cetla pohodlne. Tady mam porad neco na strane (i pri kliku na cely clanek) a musim se na cetbu podvedome dost soustredit, abych "zalamoval" :o) To mi asi pomuzou na ocnim a ne v redakci games.cz. 2) Slo by klikat i na picture u clanku? Ted se da klikat jen na nadpis. Sem starsi clovek, ruka se mi klepe, netrefuju se rad na malinke odkazy. Predtim fachali i obrazky a jak sem rekl, zvyk je zelezna kosile. 3) U kleskovek se v altu objevuje datum a hodina a urcite dalsi desne dulezite informace, nicmene pri najeti mysi mi alt prekryje celou bleskovku a ja musim mysi odjet. Jasne, nic sloziteho, ale kdyz ja desne rad kurzorem mysi smejdim po textu v prubehu cteni (manzelku to desne znervoznuje - uznavam :o) a pak mi tam porad vyjizdi to podelany datum... Navic - je mi uplne sumak, v kolik hodin bleskovku kdo napsal, kdyz sem na games.cz nekolikrat denne a zpravy, ktere uz sem cetl si pamatuju. A pochybuju, ze bych si je pamatoval diky tomu datu a hodine. Nechcete tuhle uzasnou featuru vyhodit, nebo ji dat natvrdo k bleskovce? Zas o tolik se neprotahne, kdyz to tam nutne chcete mit. 4) Prispevky v diskuzi na konci stranky - jasne, chapu, ma to vyznam, ale trvalo mi hodinu (prehanim) nez sem to nasel. Aspon tam dat kotvicku na konec stranky. Ale o zazitem zvyku a strukture ala stary design uz psalo vic lidi. 5) Cist kod v pri pridavani prispevku v diskuzi je taky nadlidsky ukon, pastelove pseudo 3d/2d utvaropismena na sedem pozadi mi trvalo asi 3 refreshe, nez sem dostal neco, co se dalo rozumne rozlustit. Neco citelnejsiho by neskodilo. Holt ty oci uz nejsou co byvaly. Kazdopadne at jen nehanim - cistota designu je supr, urcite krok k lepsimu, lehce robusni - ale to se da zvyknout. Nicmene zdaleka jsem jeste neproklikal vsechny kategorie, takze DRZIM PALCE s polishem a lovu bugu zdar!
-
slo o docasny "nesmysl" ktery uz byl davno odstranen, jen neni nasazen na bete.
-
Dělit bleskovky na dvě části je fakt nebetyčný chaosotvorný nesmysl.
-
3.) Kdyz jsem zde v dskuzi, proc mi zmizelo prave menu/sloupec ?
4.) Celkove je pro me ten layout takovy rozmachly ... plytva se moc pismem. Mam rozliseni pres 2000px na vysku a pripadne mi to porad jako web pro slepce, kteri potrebuji font velikosti 100. Pri prepnuti na notebook je to o poznani jeste horsi.
5.) Vkladani vidii (flash/youtube) do perexu na homepage (prehledu clanku) me zneprijemnuje prochazeni HP. Obcas se to sekne, apod ... dky nezvladle flash technologii v nekterych browserech. je to teda minimlane, ale pripadne mi zbytecne, abych koukal na staticky obrazek, ktery mi zabyra pulku obrazovky.
Dekuji.
skaj -
Dobry den,
1.) Prosim o vyssi pocet vypsanych clanku na HP.
Na stare verzi webu jsem ocenoval to, ze prijdu a bez strankovani vim, co se deje a kde sustne. Tady prejedu oima par perexu a hned to po me chce kliknut na strankovani. Otravuje me to na zpravodajsme portalu.
2.) Nechapu rozdeleni bleskovek na bleskovky v pravem sloupci a pak na ten prouzek pod hlavnim clankem "Dalsi bleskovky". Pro me to je absolutne nepochopitelne, proc musim vpravo skrolovat mezi bleskovkama voknku a jeste sledovat nejaky menici se prouzek asi jen z duvodu, aby am byl nejak JS efet :-( Byl bych za to, aby se DALSI BLESKOVKY uplne zrusili ... a at je to klidne nahrazeno reklamni mprostorem :-) Ale uplne nelepsi by bylo, kdyby to okenko v pravem sloupci nebylo skrolovaci vobsahu, ale vypsaly se rovnou vsechny ty BLESKOVKY aniz bych msue lnekam klikat a popojizdet scroll barem. Zase .. hezk yefekt, ale pouzitelnost NULA NULA NIC. At se klidne ten pravy soupec prodlouzi. ja si jdu na vas web stejnenekolikrat denen prave pro tyto infrmace a povazuji je za dost dulezite ... Zbytecne aby se to komplikovalo na ukor DALSICH BLESOVEK, ktere jsou off topic. -
Krásný bleskovky!!! :-)