Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erik
    Zkuste napsat dalsi a uvidime:)
  • erik
    Zkuste prosim misto obycejneho fuj napsat co se Vam nelibi.
  • Ad bleskovy nahoře: paráda! Takhle to mělo vypadat! Člověk by až nevěřil, že naše připomínky opravdu vezmete vážně. Díky.
  • erik
    Bleskovky mate vpravo nahore.
  • RSS kanál paráda konečně vás sosám :)
  • Moc nerozumim ty spouste negativnich ohlasu. Chapu, ze zvyk je zelezna kosile a lide si zvyknou vazne skoro na vsechno, ale tak snad uz pri prvnim pohledu je videt, ze je to krok k lepsimu. Stary web je jak poskladanej ze tri dalsich. Nove games jsou vyvedene dle "posledniho" tonu webdesignu-coz netvrdim, ze je jasna vyhra, ale neni to spatny. Rozhodne to pusobi mnohem lepe a kompaktne-vypada to proste lepe. Prehlednost je vcelku slusna, jen ve starsich gamesech je vetsina obsahu lepe dosazitelna.

Kategorie 24 hodin a jeji obsah by se dal udelat sikovneji. Nebo tlacitko hlavni stranka by si mozna zaslouzilo smysluplnejsi cil, kdyz je takhle zvyraznene. Ten prvek (ohrany;) s barevnymi logy platforem z puvodnich games by mozna stal take za uvahu a lehci renesanci... Take mozna trochu vic zkusit zachovat strukturu stranek-to uzivatele pociti docela dost, kdyz museji najednou hledat jinde, nebo pod jinym nazvem...

No nechci vam do toho kecat ;). Pro me je to takovy stred-dobre udelana prace, ktera ale neprekvapi. Hodne stesti.
  • Jako zajímavý to je ..ale moc tmavý a velký. Zmodernizoval bych klasiku.
  • FUJ *10* *12*
  • Nechutně veké a nepřehledné. Doufám, že zůstane současná Games.
  • sorry, ale pride mi to vsetko strasne velke...
  • To je pravda, diskuze jsou úžasný posun dopředu... za bývalé redakce by se nás nikdo na nic neptal, všechny připomínky by se smazaly a JD by onanoval před obdivnými příspěvky, které by tu zbyly :-)
  • No prijde mi to takove nemastne neslane to je pravda, ale ze by to bylo vylozene neprehledne to urcite ne. Clanky jsou dle meho udelane velmi prehledne a obrazky vkusne vsazovane. Take diskuse jsou mnohem lepe udelane, prehlednejsi. Mozna uvodni menu by mohlo byt prehlednejsi, ale s tim jsem mel problem i u stareho webu nez jsem si zvykl. Dulezite jsou informace a ty jsou na games.cz vzdy kvalitni a prinaseji neco navic nad ostatni ceske weby. To je hlavni duvod proc games navstevuju a neprestanu ani s novym webem. *4*
  • Také jsem pro zrušení rolujícího menu se screenshotama, kvůli kterému se musí scrollovat dolů, případně ho udělat rozklikávající jako bleskovky. Případně umožnit určitou customizaci - odbět novinek, Facebook atd mě fakt nezajímá a strčil bych to někam dolů. Vertikální mezery mezi jednotlivými nadpisy atd. jsou příliš velké. Jinak vzhledově to vypadá slušně.
  • Zobrazovani, respektive filtrovani obsahu dle platforem rovnez pripravujeme, nejenom pro clanky.
  • Trideni dle hodnoceni, PEGI hodnoceni a dalsich kriterii pripravujeme.
  • JO a libilo by se mi vylepšit katalog tak aby se hry dali řadit nejen podle žanru ale třeba i data hodnocení nebo roku vydání,a dalšich podobnejch kriterii.Třeba jak to je na strankach s filmama
  • J8 chci hlavně přodat fialovou barvu.A všechno zmenšit,zrušit to rolujici menu,to je strašný,starej byl přehlednější to už sem ale psal do nějakyho komentaře na starym
  • Nemam moc rad takove weby...Na games.cz vždy chodim kvuli informacim a myslim ze neni zase tolik nutne menit design i když je pravda že by to nakou změnu chtělo tak by stačilo mirně zmodernizavat ale rozleožení bych nechal stejné.
  • Všechno je vážně všechno moc velký, ale na to bych si nejspíš ještě zvykl. Jen mi nejvíc chybí možnost zobrazovat články jen k určité herní platformě, jak to šlo na starým webu. Nevím, jestli ta možnost není nějak skrytá, ale zatím se my podařilo jen zobrazit seznam všech her na určitou platformu...
  • vsechno je hrozne velke, mene prehledne, nadpisy obrovske, prosim nenasazovat .... vymyslete radeji neco lepsiho, todle je odflaknuta prace

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší