Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokusím se být stručný:
    1) Zamyslete se nad tím, co Vás činí mezi konkurencí tolika herních webů úspěšnými a zda je opravdu nutné snažit se vzhledově dostat na jejich úroveň.
    2) Horních 900 pixelů hlavní stránky - pryč s nimi! Když říkám pryč, myslím tím úplně pryč - bez náhrady. Nechte klidně vodorovné menu (ale nedělejte jej tak rušivým), ale těm velkým zaplácávačkám udělejte pápá.
    3) Jak už tu zaznělo, náhledy článků na hlavní stránce jsou moc dlouhé, člověk musí hodně rolovat, aby si udělal přehled - což je úkol hlavní stránky. Vemte si příklad ze starého rozmístění - přehledné (možná mohlo být vzdušnější, ale ne o moc), pěkně pohromadě, na hlavním bodě obrazovky (třetina výšky obrazovky) člověk viděl najednou všechny poslední novinky (nové rocenze a nové články), o kus níž pár starších novinek. Ani nemusel moc rolovat.
    4) Jediné pozitivum na novém vzhledu je přehlednější diskuse - ta se mi líbí.

Nicméně, nejdůležitější otázka (a minimálně na tu chci znát odpověď):
    5) Proč vůbec potřebuje tiscali games nový vzhled?
  • Nazdar, na games.tiscali.cz chodím léta a podle mě jste jasná jednička, jen jednu připomínku - proboha, nechte seznam recenzí tak jak byl!! Ten nový je totálně nepoužitelný, kdykoliv nebylo co hrát, najel jsem do seznamu recenzí a během 30 sekund jsem měl jasno, ten nový neobsahuje rozdělení na měsíce a těch pár recenzí na stránku je fakt nešťastných :) Dělám webdesign a UI, a z vlastní zkušensoti vím, že to kopec lidí odradí. Ten starý seznam byl dlouhatánský, ale zkrátka - neměl chybu :) Jinak skvělé, zatím to vypadá k světu!
  • Dobrý den, moc se mi líbí nová verze a chci vám popřát mnoho štěstí a to i nové redakci. Jsem moc ráda, že bolševik JD skončil a že šanci dostanou noví a šikovní lidé. Držím vám palce a nezapomeňte občas i na herní články pro nás ženy *4*
  • za sebe reknu, ze tiscali ma jedno z nejzajimavejsich novinkovych zpravodajstvi a kvuli nemu sem chodim kazdy den. protoze oteviram kazdy novinkovy clanek, uvital bych:

- abyste dali pryc ty obrovite obrazky pres celou sirku, a nahradili je temi tremi nahledy jako na starem games.tiscali.cz
    - zkusit sladit vypis souvisejicich clanku, aby i kdyz si clovek otevre 2 roky starou zpravu, vypsaly se mu tam i nove clanky - ted je to tam nejak zakodovane ze to ukazuje jen zpetne
    - celkove mi vzhled novinkovych clanku hrozne pripomina BW a Hrej! ale to neni dobre, games.tiscali.cz ma zrovna dost unikatni vzhled novinek a je skoda ho odhodit, zamyslete se nad tim!

jinak hodne stesti preju JD, lezl mi mnohokrat na nervy svoji aroganci, ale porad je to velka osobnost herni novinariny a zaslouzi si uctu za to, kam az games tiscali dovedl. proc vlastne musi odejit kvuli designu?
  • Ještě mě napadlo, jestli by nešlo zakomponovat podobný našeptávač jako je tady www.apple.com
    (píšete název hry a rovnou vám vyskakují hry, které obsahují písmena, která píšete)
  • Také by nebylo špatně updatovat toho smajlíka s hodnocením, ale rozhodně bych jej tam nechal, jen by se mi líbil trošku modernější.
  • Jsem velice příjemně překvapen, ale vylepšil bych toto
    1)Bleskovky bych dal místo "Nejpopulárnější a katalog"
    2)V katalogu bych uvítal možnost řazení podle hodnocení
    3)Ocenil bych možnost přidávat hry do knihovny, v případě, že by ke hře vyšel nový článek, patch, nebo cokoli, viselo by u ní číslo podobně, jako je to na iPhonu, když vyjde nějaká aktualizace. Stejná ikonka by mohla být i vpravo nahoře kdy by bylo jméno profilu a možnost odhlášení.
    4)Pomocí ikonky o které píši ve trojce by mohlo fungovat i na nové příspěvky v diskusi, nebo reakci na můj příspěvek (volitelně pod každou diskusí)
  • Zdravím,

doufám, že rubrika video-recenze bude průběžně aktualizována a neskončí to jako na starém games.cz, kde je "nejnovější" videorecenze někdy z předešlého roku a člověk ty nové musel složitě hledat! :)

Jinak bych zobrazil tu lištu, která vyjede po najetí myši třeba na tlačítko Archiv stále. Je to otravné, když myší ujedete a lišta zmizí a celou operaci je potřeba provádět znovu. A i ten název Archiv mi pro dané krytérium nepříjde šťastně zvolen.

Celkově bych web ještě asi nějak oživil, zatím je to takové nemastné neslané, ale rozhodně změnu uvítám a díky za ní.
  • Taky jsem přemýšlel proč se mi recenze hůř čtou a zjistil jsem, že šířka řádku na starých games.tiscali je naprosto optimální. Prosím, držte se toho :)
  • Taky jsem určitě pro zmenšení okének s články na hlavní straně. Scrollování je zbytečné, méně textu by tuším pomohlo. Dále jsem pro prohození okének BLESKOVKY a NEJPOPULÁRNĚJŠÍ. Třetí věc stěžejní věc, kterou bych si přál je (NE)LÍBÍ SE MI u komentářů. - Například teď, když se dohadujeme o novinkách by hodnocení komentářů (a jejich počet) hodně pomohl. (idnes like)
  • Jinak by bylo fajn, pokud by i obrázky u článků na homepage byly klikací.
  • Únavné? Naopak tmavé pozadí výrazně méně zatěžuje oči než svítící bílé. Navíc tmavá se k hernímu webu hodí mnohem víc.
  • Nový design se mi celkem líbí, jenom kdybyste už upustili od toho černého pozadí. Je to pro oči dost únavné. Nemohli byste dát na pozadí, když už ne vyloženě světlou barvu, alespoň nějakou šedou?
  • Tikov
    Ovšem problém je, že hned nahoře je i verdikt.
  • Vyberu informaci, tedy tech skutecne podstatnych, se budeme venovat v prvni rade!
  • Dobry vecer, na prehlodnosti nam zalezi take, vynasnazime se ji do noveho designu prenest v co nejvetsi mire.
  • RSS : http://beta.games.tiscali.cz/rss.xml
  • Mám-li mluvit za sebe - já bych je zrušil. Jako narovinu - k čemu ot číslo je? (krom flamování, jak je možné, že se recenzent neshoduje s mým názorem a že je naprostý amatér, když se nshoduje s metacritic průměrem.) Stejně z toho nikdy nejde poznat jaká hra je. Hypované blbosti dostávají destíky. Dobré hry klidně skončí se sedmičkou. To číslo je ovlivněno tolika faktory, že stejně nic neznamená.
  • Tikov
    musím souhlasit, napsat to hned na začátku člověka nenutí číst celý článek. (ne že bych i na starých TG občas nesjel rovnou na souhrn a hodnocení)
  • erik
    RSS : http://beta.games.tiscali.cz/rss.xml

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit