Přejít na výpis diskuzí
Testujeme nové Games.cz, zapojte se také!
13.9.2010 | Redakce Games.cz
321 příspěvků
-
nevim proc, ale kdyz porovnam devil may cry novinku na starych games.tiscali a novych games.cz, tak mi pripada ze ctu uplne jine stranky. na novem webu: velky, blby prazdny cerny prostor v horni casti novinky, velky prazdny cerny prostor na obou stranach stranky. rozodstavcovani novinky jako pro idioty do "odstavcu" po jedne nebo dvou vetach, rusiva pitomost zvlast vzhledem k druhu clanku na tg.
jeden giganticky obrazek ze hry a a nekde o tisic pixel niz pokracuje jakysi clanek - touhle dobou uz jsem uplne zapomnel, ze jsem ho zacal cist, nez me tak drsne prerusil ten zbytecnej screen, rikal jsem si: copak bych si na nej nemohl radeji kliknout, kdyz o nej stojim? tohle je nejlepsi zpusob, jak porusit kontinuitu kterehokoli textu.
pak zase na sebe nalepeny trailer tesne pod obrazkem, nejdriv 1000 pixelu pouze text, pak behem dalsich 1400 pixelu obrazky a trailer. pak zase nekde dole snad pokracuje nejaky text. tady je proste spatne vsechno, novy web je dost hrozny a ja se opakovane nemuzu dokopat k tomu, abych na tom vasem novem webu docetl jediny clanek.
a to vubce nemluvim o tom, jak neprehledna je hlavni stranka a jak spatne se mi tam vsechno hleda a cte. jedina vyhoda je, ze uz nemusim rozklikavat kazdy clanek a kazdou zpravu. akorat ze jako webmaster bych tohle nikdy nenasadil, protoze bych se tim oproti staremu designu pripravil o takovych pageviews na cloveka.
no, treba to rychle pomuze vypadnout te samozvane nove redakci, o kterou nikdo z nas starych ctenaru games nestoji. mimochodem uz se vi, kdo tenhle paskvil-design delal? vsadil bych ruku do ohne, ze nikdo z lidi kolem JD, ace a tehle stare party, nebo vubec lidi z herni branze by se pod tohle nepodepsal. -
Nahodou tohle novy reseni Bleskovek je super, moc se mi libi. Je to rozhodne krok kupredu.
Lidi nebudte tak zabedneny, sloupec vpravo zabiral moc mista, tohle je mnohem praktictejsi -
o cem to blabolis??? tohle neni zadny pokrok, ale proste to nejdebilnejsi mozny reseni... to fakt muze vymyslet jenom ****
-
uznávám ze bez inovací to nejde, ale opravdu dát bleskovky do jednoho řádku,nechat rozklikávat je dle mého názoru krok hodně vedle. Je to nepřehledné a místo toho aby to plnilo funkci bleskovky, tak je to brzdička. Horizontální menu se mi líbí, i když nejsem příznivec zobrazovacího na dalším řádku jsem s ním spokojený. Uvodní přeblikávací obrázek je podle mě hrozně vysokej, mohl by být klidně o třetinu nižší i tak by krásně plnil funkci poutače.
-
na novem webu je pri stejnem zobrazeni ani ne desetina informaci co na starem -> vyrobci mysi a jejich dodavatele skrolovacich tlacitek si budou mnout ruce.. a ta zluta je vazne neprijemna
-
to ze jsou lide na neco zvykli nemusi vzdy znamenat, ze je to tak nejlepsi. Jeste pred sto lety bylo nejlepsi jezdit na koni. Pred par lety bylo nejlepsi pouzivat pro stranky "Web Safe Colors".
Nemluve o tom, ze nekdy je tezke prosadit i to, o cem si myslite ze je nejlepsi.
A prirovnani k volantu: uz existuje volant nalevo, volant napravo, ruzne hybridy, knyply, packy a cudliky ...
Bez experimentu by nebyl pokrok. -
tak to abyste zavolal svému grafikovi a webprogramátorovi a s vaší sadou připomínek je nechal vytvořit nový web o hrách :-) však vás tu nikdo nedrží, ne? :) ani grafika a webprogramátora :))))
-
Starý design je prostě přehledově nadčasový... Žádné řádky mezi obrázky na hlavní straně, všechny pěkně na sobě a žádné velké rozepisování... to se mně velice líbilo... tento nový styl se mi taky vůbec nelíbí...
-
Snažím se poslední dny zvyknout si na nový layout, ale bohužel nejde to. Vesměs, ten kdo to kreslil zřejmě nic neví o ergonomii, draftový model asi ani nedělal, jak už jsem dříve psal efektivnost předání hromady informací ihned je zcela špatně a posazení prvků na místa, kde se obecně čekají asi ani nepromýšlel + plýtvání místem tak, že člověk žasne + formátování pokulhává. Pokud by mi toto odevzdal můj grafik a webprogramátor vyrazím s ním dveře, ať to laskavě předělá a tentokráte pořádně se zapnutým mozkem. Když už ta výrazná žlutá - což je kopie ala xman (od Vás) je třeba ji utlumit atd. Bohužel nezvykl jsem si a design pro mě neplní svou funkci.
-
Mně se to tu nové moc líbí, moc pěkné a hezky se mi tu orientuje.
-
A proč hledáte vhodnou formu, když 100 % uživatelů vám říká, že ty bleskovky mají jediné správné místo vpravo nahoře? Vždyť tam je to nejlogičtější a nejpřehlednější. To je jako vymýšlet v autě místo pro volant?!?!
-
bleskovky 1 radek hruza, to je zmena k horsimu ne lepsimu
doufam ze se nebude takhle radikalne rubat taky do obsahu, kdyz uz musi zkazit design tak aspon nechte web jaky je... zajimalo by me kdo je ten novy sefredaktor misto JD, podle designu ocividne nejaky 15tilety zacatecnik :( ach jo -
A mohu se vás zeptat podle čeho posuzujete údajnou JDho aroganci? Znáte ho víc nebo vynášíte soudy jen podle toho, jak se vždycky dohadoval s pitomci v diskusích?
-
bleskovky se daji rozkliknout a dale je tu stranka http://beta.games.tiscali.cz/bleskovky/
zatim hledame vhodnou formu jak a kam se daji. -
zatim bez moznosti razeni.
http://beta.games.tiscali.cz/katalog/playstation-2/hudebni/ -
Vzdyt pisou, ze to neni finalni...
-
Rád bych uvítal i nějaký nový seznam se tříděním. Vybral bych si filtr "hry pro PC", dale bych si zvolil žánr "akční" a nakonec by bylo dobré i seřazení podle hodnocení, data vydání atd. Zohdoně po pomůže hledat lidem dobré hry.
-
Klid, je to beta. Sami tu v diskusi několikrát napsali, že bleskovky ještě budou předělávat. Jinak pro koho ten web dělají, by mě zajímalo taky.
-
Tak s těma bleskovkama na jeden řádek a ještě aby člověk musel klikat... to nemohl vymyslet soudný člověk! Proč je nedáte tam, kde je všichni chtějí? Do pravého sloupce nahoru! Že by marketingové důvody? Jasně že jo. To si ale pak rozmyslete, pro koho ten web děláte... *9*
-
tak ty bleskovky na 1 radek jsou fakt absolutni vysmech... jestli ty nechutne velky obrazkovy poutace zabiji potencial vsech recenzi a obrovitansky obrazky v novinkach zase potencial vsech preview, tak bleskovky na 1 radku s roztazenim na dalsich 800 prazdnejch cernejch pixelu definitivne zabiji i tuhle sekci.. gratuluju, debilnejsi design uz jste fakt vymyset nemohli
je v te nove redakci vubec nekdo kdo si aspon jednou v zivote otevrel herni web????