Přejít na výpis diskuzí
Testujeme Oculus Rift: horské dráhy
25.1.2014 | Pavel Dobrovský
67 příspěvků
-
Na horory se kyblík nepřipravuje mezi nohy, ale rovnou se na něj sedne. Doufám, že jste to nepodcenili *1*
-
To zase budou v USA zaloby, az nejakej tezkotonazni gamer vyreze McDonalda, zapije to big kolou a pak se mu s Oculusem na hlave sekne pumpa nebo ho klepne pepka. Pravnici uz jiste piluji strategie. *2*
-
OR se mi libi, ale mam pocit ze nevolnost se vyresit neda. Proste na to bud clovek ma zaludek nebo ne a bude se mu delat blbe stejne jako realne napr na ony horsky draze.
-
Pěkně šlo vidět na tom prvním videu, jak byl z toho zelenej a chce se mu blejt. Tady máte důkaz na vlastní oči, že to nikdy nebude fungovat, abyste se přitom nepoblili.
-
no já bych ty videa zase uvítal bez toho divadla :) ,pro děti možná zábavný ,ale pro ostatní ? ......
-
Měl sem možnost vyzkoušet a fakt záleží na člověku, ale zrovna ty hroský dráhy jsou nepříjemný :X
-
Fyzicky je tam možná jeden displej, ale aby fungovalo 3d, měl by být pro každé oko o trochu posunutý obraz, tzn. dva displeje, resp. dva obrazy. Ostatně při správném zaostření by měl být 3d efekt viditelný i na monitoru, kde jsou oba ty obrazy vedle sebe, ale samozřejmě to bude něco jiného než obraz přímo na očích bez rušivých elementů.
-
U mňa je OR istá kúpa... Len dúfam, že nevoľnosť poriešia, inak sa môžeme tešiť na toto: http://youtu.be/VhqbSf_fb1g
-
Asi záleží na typu člověka. Já třeba hororovky a nepínavý hryx moc nemůžu, protože se do nich moc zažeru a...no sem prostě podělanej. S OR si to neumim ani představit.
Naštěstí mě OR (bohužel) nejspíš mine, protože mě začíná bejt blbě a bolet hlava už po pár minutách čtení textu v autě. Spolehlivě. -
Zřejmě si nekoukal na různý videa z různých her na kterých se Oculus už zkoušel že ? Jinak by jsi mluvil možná trochu jinak. Konečně řešení ve větší míře pro problém s periferním viděním ve hrách který nám rozhled na monitoru až tak úplně nedovoluje.
-
Len si tak predstavit Penumbru stymto zariadenim... to by bol zazitok
-
Opravdu je ten zážitek tak živý, že vás to přinutí křičet a panikařit jako byste skutečně byli ve hře, nebo je to jen divadlo?
-
Trochu arogantní tohle tvrdit, nemyslíš? Pochybuju, že tohle dokážeš soudit podle nicku , nebo pár komentářů...
-
Vsadím se, že já jsem zažil víc zábavy s hrou Joust, než ty se vším, co jsi v životě hrál.
-
U Mirror's Edge se mi zvedá kufr i bez OR, s ním bych to musel hrát s kýblem na klíně.
-
S timhle by se dost dobre hrál ten novej Alien co se na něm pracuje.
-
http://i2.wp.com/www.roadtovr.com/wp-content/uploads/2013/04/oculus-rift-dissasembly-guide.jpeg
Ten na levo veprostřed je display. Takže jak vidíš, je jeden, ale má dvě čočky, přez ktrerý se na něj díváš (ty ostatní jsou náhradní) -
Zkus se zamyslet. Např. letecké společnosti nebo armády celého světa platí miliony dolarů za simulaci všeho možnýho a tenhle "nesmysl" bude schopen to povýšit na další level. Co z toho plyne? Příjmy ze zábavního průmyslu možná nebudou ty hlavní... *3*
-
Ted je asi ta nejhorsi doba. Lepsi je, si pockat na dalsi verzi, nebo nna tu konecnou. jen muj nazor :-)
-
Další zahořklej důchodce... zlatý JZDáci co?