Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho bych se akorát poblil. Další nesmysl s dobrým "WOW" efektem pro casual trh, co budou ez začátku chtít všichni, ale za chvíli po tom nikdo neštěkne. Viz. Kinect. Zlatý klasický hraní.
  • Mart9
    Těším se *3*
  • Kallessin183
    Perfektní. Připomnělo mi to, když jsem u jednoho kamaráda koukal na plátně na horor, plátno asi 3 metry daleko a kvalitní ozvučení přes sluchátka, samozřejmě tma. Když tam jedna ženská zařvala, tak jsme převrátili gauč.
  • Luke
    Ten lechtavej pocit na solaru pocítíš, i když to tvoje tělo neprožívá. Prostě věří tomu co vidí a slyší a reaguje stejně, jako by se to dělo. Byl jsem svědkem toho, jak se jeden člověk pokoušel v panice z toho pádu vyskočit "ven" z vozíku a málem sletěl ze židle, na který seděl. ;)
  • Luke
    Jen si počkej na hororový video. ;)
  • Jack1947
    Dalsi siuper video, tantokrate z Horske drahy . Pekne "Psychedelicke a haluzni, trochu Doomovske." *15* Bra prace. Tesim se na dalsi. *3*
  • Mart9
    Skvělý herecký výkon Pavle, hodně jsem se pobavil *1*
  • holka co dokaze popsat prostredi za doomovsky a neni to kec od veci.. she is probably a keeper :)
  • Jinak zkuste Mirros Edge to by mohla byt parada.
  • 2 aby ti to mohlo simulovat 3D obraz
  • Mám dotaz. Uvažuji, že si Oculus Rift pořídím, ale nedá mi to...

Je v brýlích jeden obraz nebo dva jako na videu?
  • Tohle je trošičku o h*vně bez přetížení ne ? Nebo to má za cíl kdo vydrží nedéle bez blití ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=L65fPvrrSuQ&t=3m20s
  • No každopádně to vypadá, že by to pro některé lidi možná mohli prodávat jako ideální lék na zácpu. I když je to spíš *11* záležitost.
  • Na mě to působilo trošku přihraně...
  • Luke
    Působí to na mě dost, navíc mi bylo už docela blbě, takže jsem nepřehrával :)
  • Můžeš si objednat vývojářskou verzi, tuším za 300 babek.
  • Viděl jsem video Amnesie s použitím OR. Lidi si to s řevem rvali hrůzou z hlavy, prča jak sviň *1*
  • Miserius
    To by mě taky zajímalo...
  • Čim víc vidím těchto videí, tim mám větší chuť si to pořídit. Samozřejmě na normální hry typu ETC 2, nějaký tyhle Coastery apod. U hororovek s*ru strachy i bez oculusu, s nim bych to nezkoušel ani ze zvědavosti, vim na 100% že tak silné srdíčko a svěrač nemám :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit