Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online bude mít barely, krabice i rybaření
17.5.2013 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Ne 24 hodin za tebe bude muset rybařit.
-
Mě ten systém lootování naopak mile překvapuje, protože toto je běžné možná v normálních RPG hrách, ale v MMO? Hrál jsem jich už za ty roky hodně, ale už všech byl loot maximálně z poražených nepřátel, sem tam nějaké té truhly, a v některých člověk občas mohl sebrat nějakou tu květinu apod. Tady to opravdu vypadá jako v normální TES hře, kdy člověk může sebrat opravdu takřka cokoliv ho napadne odkudkoliv ho napadne a ještě bude vše svým způsobem použitelné. Vypadá to zatím dost zajímavě.
A co se týče Neverwinter online, přídávám se k těm, kteří chválí a doporučují. Takhle mě už dlouho žádné MMO nechytlo. Skvělý a zábavný soubojový systém, který opravdu vyniká oproti ostatním MMO. Visualně, zvukově, příběhově taky povedené. Dobře vybalancované i přesto že je to zatím beta no a na závěr podle mě revoluční Foundry Questy dělané komunitou, které jsou perfektní a je mnohdy skvělé sledovat (a hlavně hrát) co dokáží šikovní lidi vytvořit. -
Styď se, že neznáš Terryho ! *1*
-
No ono to už tak nějak vyplívá z toho jak jsou udělaný povolání, že každý může používat jen zbraně jemu určené. Takovej válečník specializovaný na boj s obourčními zbraněmi(Great weapon fighter) by působil při nejmenším komicky s dýkou zejména když vemu že většina jeho schopností je šítá na míru velkým zbraním.
A to že je něco uděláno ve stejném enginu neznamená vůbec nic, jen tak mezi námi. -
Naštěstí jsou i jiné hry: http://www.youtube.com/watch?v=wo9wm_9Cx6k
-
Jak som videl ze bere te itemy zo stolu, a prtom ten zvku "ššššlup", upne som dostal flashbacky ako naky veteran z vietnamu, ked som v morovinde takto "vysával" itemy vsade kde sa dalo a hordil to na kopy. ... ahhhh stare dobre casy.
Urcite si hru skusim, teraz hram neverwinter a prijemne ma to prekvapilo ake je to cele oukej, tak dufam ze aj toto dopadne fajn. -
lotro je celkem rozlehly, nic extra, ale porad je to jediny trochu normalne dlouhy rpg, tzn... ze to neporchodis za par mesicu.... tak by mel vypadat standart MMO, a ty lepsi by byly treba 5ti nasobny. .. na to taky vetsina soucasnych mmo dojela GW2, swtor, Neverwinter...co to je za mmo, kdyz mas celou krajinu (koridor) za mesic prochozeny?
-
Presne tak, PvP do MMORPG nepatri , blbecci at se mlatej po hlave v battlefieldu...pribeh, volnost, raidy...to je dulezity
-
Oni mozu vygenerovat aj podstatne vacsi svet ako ma DG a bude to ovela jednoduchsie ako tvorit unikatne prostredie, ktore je tam od Morrowindu. Otazne je kto by to hral.
-
Jako je to úspěšný a výborný. Ale furt je to přehnanej středověk. Míň, ale je. *15*
Ale mně jenom prostě ten trailer na TES nepřišel přehnanej, toť vše. -
Nevim no, tohle je o vkusu. Jestli mluvíš fakt jen o tom traileru, tak mi to přeplácaný nepřijde. Ten svět zase nechci tolik soudit, znám ho jen jako casual, fakt okrajově.
-
Zaklinac 3 ma byt vacsi o zhruba 20% a nie 3x. Ono je to aj tak jedno pretoze podstatnu cast hrania Skyrimu stravi clovek aj tak v interieroch a dungeonoch ktore sa do tejto plochy nepocitaju.
-
oni nas važne chtejí nalákat na sudy s jabkama, rybarení a nejakou zamknutou truhlu? *8* LOL další mrtvé mmo a pro tyhle veci mam cit ktery me zatím ješte nesklamal
-
jasný, proto to je lepší přeplácat.. :)
-
V Morrowindu se létat dalo - to zakázal až Oblivion (kvůli tomu, že měl města v oddělených lokacích).
Jinak - Dagerfall byl tak rozlehlý především díky tomu že byl náhodně generovaný. Přiznávám, že mě osobně náhodně generované lokace akorát prudí. Lidí které baví prolézat padesátou jeskyni k nerozeznání podobnou od předchozích 49 moc není. To není útok na Dagerfall - na svou dobu to byla skvělá hra, pouze konstatuji, že dám přednost dvaceti unikátním lokacím před tisícovkou náhodně vygenerovaných. -
Tak Píseň ledu a ohně je taky vlastně jen smyšlenej středověk, s pár kouzlama a fantasy bytostma (jejichž výskyt by se dal pomalu spočítat na prstech jedné ruky), a jak je to úspěšný.
-
Co se stane, když na někoho zakouzlím Soul trap a pak ho zabiju? Smaže mu to postavu? *1*
-
Sem pro všemi deseti!
-
Ja mel puvodni talenty hodne rad, ale to bylo tenkrat, ve vanile jsem mel spoustu hybridnich buildu. Doba se ale zmenila a talenty ti (od dob BC) dnes nenabidnou customizaci, je to proste iluze. Blizz se to tri datadisky snazil zachranit a nepovedlo se. Nekdo argumentuje, ze se strasne tesil, az udela level a bude si moct dat jeden bodik nekam, jak moc je ale cool je talent s + 1% na crit, takvovej talent pri levelovani nepoznas.
Starej system mel max tri zajimavy aktivni talenty na strom a nejake ty utility pasivni, ted si muzes vybrat z 21 utility talentu a ty +dps, ktery jsi stejne musis vzit, dostanes automaticky.
V soucasne dobe by to hlavne chtelo nejaky lepsi system pro levelovani, nebo jeste jednu nastavbu ke glyfum a talentum. -
v Age of Conan talent tree byl dost vyriabilni a malokdy se stalo ze to nekdo mel stejne..