Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to jiste..uz radsi vydali toolkit aby si lidi toho Zaklinace 3 pak mohli dodelat..udelat 3x vetsi hru nez Skyrim za tak kratkou dobu nevypada ze by to melo byt vypiplany ve vsech smerech..ale uvidime..
  • Jo no, ale jak dosahnes na 60ku tak uz tam nic extra teoreticky neni, a prijde ti to jako dost uzavreny svet. Je to zase reseny hodne instancove, takze to neni o tom, ze by clovek chodil po danych lokalitach jako je wow nebo TES, ale spis tunnel party.
    Dojedes na konec expici lokac a pak pokud nemas teleport, tak holt pesky. Je to celkem slaby obsah kdyz se to tak vezme kolem a kolem :).

Na neverwintery jsem mel chut, ale uprimne je podle me lepsi si zahrat celou serii pro jednoho hrace nebo pripadne s kamosema nekde po netu nez MMO :)

Mozna az pridaji zajimavy content, tak to bude k necemu. Ale vzhledem k tomu, ze je to vlastne kopie Star Treku prevedena do NW sveta, tak je to porad to same :) Ted to jeste hraji a sem tam se mi to stale libi, ale vadi me jak je to prilis striktni a prilis stanovene, co muzes a co nemuzes. Dyt ani cleric nema palici a stit, mec ktery je pro guardiana vlastne nemuze pouzivat great weapon fighter, nebo i blbou dyku pouziva pouze roguna a pritom v DnD pravidlech dyku muze pouzivat skoro kazda postava. :)
  • fizola
    Samozrejme v starom systeme talentov bol 1 dokonaly build a ten mali vsetci, mna ale bavilo vzdy viac experimentovat nez si dat to co ma uplne kazdy. Teraz zacne prispeok plny MMO hantyrky:
    Talenty kde je sanca na proc si vacsina hracov vyberie jeden typ sance na proc tu da naplno, ja si radsej namiesto troch bodov na 10% u jedneho procu dam po jdnom na tri rozne veci po 3%, kazdy z nich v nejaku chvilu procne apod. Ja som sa jednoducho rad hral a nespokojil som sa s dokonalym buildom, vytvoril som si taky aby sa s nim dobre hralo mne.

Ale zasa ti musim dat zapravdu ze glyphmi sa da odlisit, nakolko vyrazne menia vlastnosti skillov od pandarie.

Pre mna su ale nove talenty dvojsecna zbran, vela veci sa stalo pasivnymi vlastnostami a tym padom je tu ta uniformita o ktorej hovorim, kazdy je v podstate rovnaky
  • Právě proto se těšim na Zaklínače 3, sice to nebude něco extra velkýho, ale má to být tak 3x větší něž skyrim, takže to bude dostatečně velký a pokud to nezkazí tak i s vynikajícím příběhem a bude tu hra co donutí TES se zlepšit :)
  • Paulcz
    Docela by mě zajímalo jestli se ještě někdy dočkáme RPGčka co má koule :) 487000km2 by bylo fajn pro MMO, dnešním trendem je ale dělat minimapky kde na dohled od vesnice pokojně žije rodinka obrů. Nu uvidíme :)
  • a co je to vlastně ta zeměplocha?
  • Shania
    Fakt nerozumim tomu, co porad mate s tema talentama, talent tree nikdy nikde nefungoval, volbu mas jen pouze pokud jsi newbiek nebo lama, vsichni ostatni, zadnou volbu nemaji, nikdy nemeli a nikdy ji mit nebudou, je presne danej jeden build s nejvetsim dps. Navic si vem, ze v celem stromu, jsou maximalne tri aktivni skilly, ktere jsi mohl hrac malokdy dovolit, protoze + 1% dps byla lepsi volba. Zadna hra co ma telent tree, at uz je to RIFT, SWOTOR, ... tu vobu také nemá. RIFT talenty jsou aspon fine v tom, ze pri levelovani se snima da vyblbnou, v endgame uz ne. SWOTOR talenty jsou WOW 1.0 kopirka a jsou naprosto nudny.

Novej systém ve WOW neni dokonalej, ale konecne si muzes vybrat talenty, jake ti vyhovuji, ne to co si vzit musis. Dale mas tenhle system doplneny glyfy, takze WOW ma v soucasnosti daleko vetsi moznost customizace, nez kdy driv.

Nevyhoda tohohle systemu je, ze pri levelovani nic moc nedostanes, ale to je spíš problém v tom, že hra má už 90 levelů.
  • Jako vypada to hezky, ale obavam se, ze jim to zase nevyjde, jako vsem ostatnim. Pokud bude zalagovane mass PvP, tak to odmitam hrat... A po zkusenostech vim, ze zcela jsite bude.
  • davidBray
    jakoukoli hru ze zeměplochy!
  • The Elder Scrolls: Arena, Daggerfall
  • jo byl jsem zpocatku trosku zmaten, nez jsem zjistil, ze v te hre je neco jako rychly presun z mista na misto :D Pamatuju se jak jsem v Arene vyrazil z nejakeho mesta, ze teda dojdu do dalsiho...jdu, jdu, jdu, jdu........a ono porad nic :DD jen random dungeony.
  • Můžu se zeptat o jaký hře teď mluvíš? ( pls ne zkratky)
  • Khanemis
    Já si nemůžu pomoct, ale ty animace postav mi v tomhle videu vnukly dojem, že sleduju datadisk k The Sims. Ale jinak to vypadá pěkně:)
  • Kozy
    A co takhle MMORPG ze Zeměplochy? To vážně nikdo nechce zpracovat? *14*
  • K tomu ještě přidám možnost prakticky neomezeného nakupování baráků, lodí, koňů. Potom vývoj postavy založený na 8 statech (ne 3 pseudostatech ala Diablo) asi trojnásobek slotů na vybavení atd. Nemoc byla fakt nemoc a nešlo ji léčit pouhým "uprdnutím si nad libovolným oltářem". Jo a doplním ke rozsahové statistice ještě rozměr mapy původní Arény: cca 9 000 000 km2.
  • to je teda novinka:D model ktery obsahuje loot.. to tu dlouho nebylo:D kazdopadne se tesim i kdyz me dost pohltil NWN jedine mmo kde rad posloucham a ctu dialogy. na betu je to v paradnim stavu vsem doporucuji.
  • me Arena bavila ;]
    ,,The beginning of eternity, the end of time and space, the beginning of every end, and the end of every place,,
    Nekonecne velky svet ktery si zil sam o sobe...v tom me Morrowind zklamal, cekal jsem neco stejne rozlehleho a nekonecneho a vznikla z toho takova miniautra predchozich dilu.
  • S tim naprosto souhlasim. Od doby Areny uz se jen orezavalo. Daggerfall toho dost pridal, ale odebral moje oblibene kouzlo Earth to mud, kterym jsem si kratil cestu v opravdu rozsahlych dungeonech. To melo logiku protoze Arena mela dungeony 2D a mezi patry byly loady jako schody. Daggerfall mel uzasny bludiste. Ne koridory s malymi odbockami ale opravdova bludiste. Morrowind odebral jakakoli kouzla tykajici se letani. Skyrim pro jistotu odebral i moznost delat si vlastni kouzla.
    A co se tyka rozsahlosti sveta - ono staci porovnat velikosti map. Skyrim 37km2, Oblivion 57km2, Morrowind 10km2, Daggerfall 487000km2. V Dagerfallu je ruznych guild/sekt organizaci vice nez 70 a z poskoka na sefa guildy pro jednu guildu ruznymi questy (ano jsou genericke a repetitivni) se clovek vypracoval za mesic hrani. Ve Skyrimu staci jedno odpoledne a pocet organizaci, kde to jde, jsou jednotky. Města v Daggerfallu odpovidaji realnym stredovekym poctum (maji i 10ti konkretnich obyvatel). Od doby Morrowindu maji mesta TES do 80 obyvatel z toho pulka jsou anonymni "guards".
    Vzdycky me rozesmeje statistika ve Skyrimu kde mam 9000 people killed, coz je 20x vic nez ma cela "civilizovana" populace Skyrimu.
    Po celkem velkych ocekavanich, co jsem u SWOW Toru, ktery povazuji vzhledem k potencialu, za nejvetsi MMO propadak historie, zustavam s ocekavanim u TESO radeji pri zemi.
    Dokud se budou kopirovat "osvedcene MMO postupy", je zadelano na dalsi WOW klon. coz je v roce 2013 proste propadak, protoze kdo chce "MMO s osvedcenymi postupy" tak uz na nejakem je a nema duvod prechazet do noveho klonu toho sameho.
  • Jake porad zachody amg? Je to jako ve stredoveku, potreba se udela do hrnce a ten se pak vylije z okna... Zvlast ve Skyrimu kde jsou drsni severani ne? ;-)
  • To je otazka vkusu, ja jsem poradne zacal TES az Morrowindem, protoze Arena byla po docela kratke dobe neuveritelne nudna a Daggerfall asi nejzabugovanejsi hra na svete (neslo to ani dohrat kvuli bugum ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit