Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A z čeho myslíš, že ve TES V:skyrim byly ty hory?
  • skyrim dlc downguard ked pojdes do drogoveho doupe (červena skuma) tak tam za rohom su handry a tam 2 kyble
  • Ataker
    *15*
  • kdyby se dneska delaly hry jako Arena a Daggerfall tak by mi ani to propadavani texturami nevadilo
  • jen aby to nebylo další wowko, kde "převratným třetím pilířem" nebudou tentokrát dabingy, ale lootovatelné sudy a zbytek bude... prostě WOWko s TES texturami (kterými půjde opět krásně propadávat :), starý dobrý Daggerfall a Arena ).
  • Osobně považuju MMO jako žánr za strašný sranec, ale kamarád mě překecal, ať zkusím Neverwinter a byl jsem příjemně překvapenej. Po hodně dlouhé době to je MMO, co mě baví.
  • RodneY55
    /facepalm
  • Vrook
    Tak je to fantasy titul. Když fantasy oloupíš o přehnanost, tak dostaneš vlastně jen nějakej smyšlenej středověk. *15*
  • Souhlas.
  • fizola
    Ved ja som sa dlho prehováral aby som odišiel, lebo okrem tých talentov je to fakt zábavné, viac menej som chcel aj skúsiť neičo iné, som zvedavý ako dopadne tých 7 dní zdarma, sa velmi bojím že vytiahnem kartu a zadám si predplatné :D :D :D
  • To zas bude kecov a vo finále to bude rovnaké ako všetky ostatné MMORPG. *7*
  • Ataker
    S těmi talenty máš recht, ale stejně mě to pořád baví :)
  • fizola
    Ja na WoW nedam dopustiť, sam som ho hral fakt dlho, najprv, free potom ofik, jedna z najhratelnejších hier, len pandarfia mi zrovna nesedela, nie temou, ta bola naozaj spravne podaná, grafika je podla mňa pekná stále ale systém hry, hlvne nový systém talentov a uniormita (všetci sú rovnakí). Neverwinter ma zatial zaujal iba Súbojovým systémom, Swtor zasa tým že je to vlastne WoW s pôvodným systémom talentov a diverzity hráčov, ale v inej téme. Ak by ostali pôvodné talenty (aleb aj cata stále dobrý) tak z WoW nikdy neodídem. Teraz mi prišlo 7 dní zdarma tak zistím ako ma to pohltí zasa... keby tak bolo viac času
  • Inquisitor
    Holt budem zase chodit sr.t do lesa.
  • Paulcz
    zpracování pěkné, ale přišlo mi to dost přehnaný
  • axell1990
    No na neverwinter bych určitě nekašlal, protože ten už skvěle dopadl a navíc pokud nemáš moc času tak je ideální, protože tam nejsou žádné prvky , které by tě nutilli tam denně chodit nebo nějak zdlouhavě farmit. (Alespoň prozatim mam teprve lvl 34 :))
  • Včera jsem se díval a má to fanstacikej cinematic .. Takovej, že si z něj udělám další svoje AMV .. Pokud jste neviděli, koukněte na youtube ..
  • na co se hlavne tesim je ze se to da hrat ve first person pohledu jak klasicky TES =) podle tech videi to ani nevypada na mmo hru zatim jsem teda nikde nevidel kde hrac muze ukrast vse co se kde vali :)
  • Ataker
    Kdybych neměl WoW, tak bych to viděl na Neverwintera zkoušel jsem a docela mě to i chytlo mám to pořád nainstalované uvidím možná to někdy rozjedu... a docela mi i vyhovoval ten systém soubojů
  • V sudech jsou tak akorát staré jabka, nejdůležitější jsou truhly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit