Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online bude mít barely, krabice i rybaření
17.5.2013 | Adam Homola
82 příspěvků
-
A z čeho myslíš, že ve TES V:skyrim byly ty hory?
-
skyrim dlc downguard ked pojdes do drogoveho doupe (červena skuma) tak tam za rohom su handry a tam 2 kyble
-
*15*
-
kdyby se dneska delaly hry jako Arena a Daggerfall tak by mi ani to propadavani texturami nevadilo
-
jen aby to nebylo další wowko, kde "převratným třetím pilířem" nebudou tentokrát dabingy, ale lootovatelné sudy a zbytek bude... prostě WOWko s TES texturami (kterými půjde opět krásně propadávat :), starý dobrý Daggerfall a Arena ).
-
Osobně považuju MMO jako žánr za strašný sranec, ale kamarád mě překecal, ať zkusím Neverwinter a byl jsem příjemně překvapenej. Po hodně dlouhé době to je MMO, co mě baví.
-
/facepalm
-
Tak je to fantasy titul. Když fantasy oloupíš o přehnanost, tak dostaneš vlastně jen nějakej smyšlenej středověk. *15*
-
Souhlas.
-
Ved ja som sa dlho prehováral aby som odišiel, lebo okrem tých talentov je to fakt zábavné, viac menej som chcel aj skúsiť neičo iné, som zvedavý ako dopadne tých 7 dní zdarma, sa velmi bojím že vytiahnem kartu a zadám si predplatné :D :D :D
-
To zas bude kecov a vo finále to bude rovnaké ako všetky ostatné MMORPG. *7*
-
S těmi talenty máš recht, ale stejně mě to pořád baví :)
-
Ja na WoW nedam dopustiť, sam som ho hral fakt dlho, najprv, free potom ofik, jedna z najhratelnejších hier, len pandarfia mi zrovna nesedela, nie temou, ta bola naozaj spravne podaná, grafika je podla mňa pekná stále ale systém hry, hlvne nový systém talentov a uniormita (všetci sú rovnakí). Neverwinter ma zatial zaujal iba Súbojovým systémom, Swtor zasa tým že je to vlastne WoW s pôvodným systémom talentov a diverzity hráčov, ale v inej téme. Ak by ostali pôvodné talenty (aleb aj cata stále dobrý) tak z WoW nikdy neodídem. Teraz mi prišlo 7 dní zdarma tak zistím ako ma to pohltí zasa... keby tak bolo viac času
-
Holt budem zase chodit sr.t do lesa.
-
zpracování pěkné, ale přišlo mi to dost přehnaný
-
No na neverwinter bych určitě nekašlal, protože ten už skvěle dopadl a navíc pokud nemáš moc času tak je ideální, protože tam nejsou žádné prvky , které by tě nutilli tam denně chodit nebo nějak zdlouhavě farmit. (Alespoň prozatim mam teprve lvl 34 :))
-
Včera jsem se díval a má to fanstacikej cinematic .. Takovej, že si z něj udělám další svoje AMV .. Pokud jste neviděli, koukněte na youtube ..
-
na co se hlavne tesim je ze se to da hrat ve first person pohledu jak klasicky TES =) podle tech videi to ani nevypada na mmo hru zatim jsem teda nikde nevidel kde hrac muze ukrast vse co se kde vali :)
-
Kdybych neměl WoW, tak bych to viděl na Neverwintera zkoušel jsem a docela mě to i chytlo mám to pořád nainstalované uvidím možná to někdy rozjedu... a docela mi i vyhovoval ten systém soubojů
-
V sudech jsou tak akorát staré jabka, nejdůležitější jsou truhly.