Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já nesouhlasím.. 15 USD je dost pro odrazení českých dětí, ale málo pro odrazení dětí z USA apod. Pro ně jsou to tři čokoládové tyčinky *3*
  • Já bych si teda daleko raději místo za měsíc hraní platil za hodiny hraní. Třeba 100 hodin za x dolarů apod. Nechce se mi platit dopředu, když nevím, kolik času ve hře nakonec strávím. Nechce se mi platit za pouhý vstup do hry, ale chtěl bych platit za skutečné hraní. A autoři by aspoň byli motivováni dělat lepší obsah, aby hráči skutečně hráli a ne jen kontrolovali jednou za měsíc stav hry.
  • Měsíční poplatky jednoznačně ano. Viz. třeba Lineage 2 před zrušením poplatků a potom. Předtím tam sice bylo míň lidí, ale šlo o slušný hráče, kdežto poté se nahrnula hromada pakošů.

Co mi spíš vadí je, že si člověk nejdřív musí koupit za litr hru. To považuju za naprostej nesmysl, pokud hráč potom měsíčně platí aby mohl hrát. Prostě buď jedno, nebo druhý a ne oboje dohromady.
  • jsne ze niesu mmo ale ten rozdiel mi zase nepride markantný až ziadny. Proste oni tam pridávaju nové armory, pretože zistili že ludia maju tie najlepšie armory uz v case kedy si mysleli že sa budu ešte s paličkami šparat v nose. To je ich chyba že si mysleli že ludia čo nad tym stravia 24/7 su lami čo nevedia ako ich hru hrať. A ostatne nech tam je ten armor čo tam bol predtým. ja nad tým zivot stráviť neplánujem a asi ho i tak nikdy neuvidím. V starcrafte si tiez uvedomili že je prušvih a disbalanc tak to sanovali pathom a predstav si nič za to nechceli, len to aby to ty ludia hrali dalej a robili im dobru reklamu a predali viac krabic.

Zase aky extra obsah tam pridávaju? Nové questy su i tak na jedno kopito a kolko ich ako vychadza? A itemy to je tiez len preto ze ludia su nenazrany a rare itemy musia mat uber rare a po nich uber ultra mega rare a ked sa stanu i tie obyčajnymi tak pride galaktic rare edicia. Sprasili si na zaciatku ekonomiku a nepredpokladali ze to tak dopadne.

Keby dali do hry i nejaky sposob ako minut hernu menu, aby im zo sveta i realne odchadzala nemali by tieto problemi. Takto sa im casom nakopi vo svete tolko goldakov ze vsetky veci znici inflacia a potom musia vymyslat nove drahoty. Niciace a stracajuce sa itemy a efektivny sposob znicenia penazi, nie len za tie smiesne veci co ponukaju vendori
  • A co Team Fortress? To se podle mě pořád drží moc dobře *3*
  • To je to, co odradi 50% potencielnich hracu to vubec otestovat ... vazne nebudu davat litr za hru, ke ktery se mesic nepude pripojit, protoze pretizeny servery, a dalsiho pul roku nepude pouzivat XYZ ... protoze KLM ...

Kdyz si sosnu hru, spustim, odehraju mesic (= v mem pripade par hodin, protoze vazne nemam cas u toho sedet 12 hodin denne) a bavi me to + vidim ze to ma nejakej progres, tak si klido neco zaplatim, i kdyz za to nic nedostanu.

Kdyby po me hospodskej chtel prachy driv, nez si sednu ke stolu, tak ho poslu leda dop... Toto nedopadne jinak. Uz ted vidim ja zivy ty pindy proc a nac ... ze se ti naivove kteri si to koupi nemuzou pripojit, jak je mozny, ze nefunguje to ci ono ...

Mimochodem, jen na steamu je takovych ... 100+ f2p games. I kdybys u kazdy vydrzel 14 dnu, tak mas na par let co hrat. Zcela gratis a zcela legalne. A to nemluvim o tom, ze spoustu dalsich games si kdokoli sosne z warezu. => ocekavam, ze jakozto s potencielnim zakaznikem se mnou bude podle toho nakladano => muzu si produkt vpohode otestovat a k placeni me nikdo netlaci ... prave proto, ze jeden klik vedle je 150 jinych.
  • wow vysel v dobe, kdy proti nemu nestalo nic, proto uspel ... i pres vyraznou zabugovanost ... a pak taky proto, ze vsichni vyrabej jeho kopie. Dneska nikdo nebude ladovat prachy do hry, o ktery nevi, jestli vydrzi dyl nez par dnu ...
  • hhhhh
  • Ano to můžeš, jenže je jen pár základních věcí který jsou pořád. Většina je teď časově omezená akce a musíš to koupit "hned". No a shánět každej týden 30-60 goldů zas taková sranda není.
    Nepočítejme time-based T7 materiál který už je ve hře a další je oznámený. A to si pište že Ascended armor bude pěkně drahý díky time-based materiálu.
  • deridon
    hej Patriku týpku, ty do těch K. Varu do toho Applestoru radši nejezdi jou!
  • Kinet1c
    Ty tomu fakt veris ? :D
  • le gemy si muzes koupit za herni penize, neni to levny, ale nemusis do GW2 vrazit zadny realny penize krome tech, za ktery si koupis hru. A ja si treba na koupil z gem storu nekolik policek pro postavy (3x 800 gemu), digital deluxe edici (2000 gemu myslim) a jeste nejakou ptakovinku, vse za herni menu
  • Kinet1c
    to je prave jedna zla vec na tomto, ked clovek chce, ale nemoze vzdy hrat ako chce, ale zaplatit musi ked hrat chce aspon vtedy ked moze, tak inak to nepojde, pricom pri F2P clovek moze hrat kedy chce kolko chce ako chce a za kolko chce, kazde F2P sa tiez nezameruje na zbrane za 50$, ale zameriavaju sa na itemy, ktore hru len pre toho dotycneho hraca mozu vylepsit, dobry priklad na tento sposob je path of exile, kto musi a chce si kupi efekty na zbrane, kto nie ten hra bez nich, ale obaja dostavaju to iste, akuraat ten co je ochotny si priplatit dostane kus navyse, ale hru to nijak extra neovplivni
  • Z toho ze je fanousek
  • Já nesnáším, když je něco časově omezené. Vyhodim 300 Kč a pak si ten měsíc ani nezahraju...
  • Black_Hand
    tak tak :). obcas taky lehce pritlacim, ale chce to prilezitost.
  • tem pokakankum tady co nad teso slintaji ale nemaji ani na najem je to radno rikat.
  • walltar
    To by mě zajímalo kde si to doslechl ... já tam chodím pořád a žádné šikanování uživatelů sem tam neviděl. (Jo když někdo dělá problémy a potom dostane ban tak to nevidím jako šikanu.)

A o hádání taky nevím ... je to diskuzní fórum a tam se asi člověk střetu názorů nevyhne, ale většinou je klid.
  • Vsichni jste moc skepticti :D radsi se budu tesit na zazrak, nez nadavat skoro rok pred vydanim, ze to bude stat za ho*no. Nechapu dnesni premysleni gameru. Meli bychom byt radi, ze se neco takoveho vubec uskutecni :D TES ONLINE !! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit