Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Tenhle platební model zaručí nejen to, že se v Tamrielu budou pohybovat převážně dospělí lidé a většinu dětí to odradí,"
    TAk urciteeee :D WOW vobec nieje plne deti :D
    "ale i to, že budou pravidelně vycházet updaty (podle vývojářů každé 4 týdny jedna oblast, úkolová línie apod.) "
    maximalene tak questova linia, novu oblast ti kazde 4 tyzdne neda nikdo .
    "Uvědomte si také, že to je zatím nejdražší MMo, co kdy bylo děláno. Kde jinde vezme ZeniMax peníze na chod hry "
    kde som toto uz len pocul , aha KOTOR ktory skoro vymrel po 6 mesiacoch :D

Ak by to bolo dobre MMO nieje problem s 13e, ale po vsetkych tych inych uzasnych MMO ktore vzdy priniestly revolucne nic , viem ako to chodi :D
  • No nevím, ale co vím z doslechu je to, že se tam jen hádáte a šikanujete vlastní uživatele.
    Já osobně doporučuji tuto stránku http://www.skyrim.4fan.cz/ , kde se dá dobře pokecat *4*
  • Tohle je přesně to, na co jsem čekal. Paráda!
    A vy ostatní nevíte, o čem píšete (krom toho, že to ničí TES tradici, s tím lehce souhlasím). Kdyby to bylo F2P nebo nedej bože B2P, tak by hra byla odsouzena k neúspěchu. Proč?
    Tenhle platební model zaručí nejen to, že se v Tamrielu budou pohybovat převážně dospělí lidé a většinu dětí to odradí, ale i to, že budou pravidelně vycházet updaty (podle vývojářů každé 4 týdny jedna oblast, úkolová línie apod.), datadisky a hra bude běžet na nějaké úrovni. Ty peníze, které jim pošlete jdou automaticky na to, co hrajete. Chcete toho víc? Peníze nepadají jen tak ze stromu. Musíte zaplatit! Většina lidí ale zpanikaří, když vidí tu částku 300,- No a teď si to vydělte 30-ti. Kolik to máme? 10 ,-
    Je opravdu desetikoruna za den takový problém, aby vás vyhodili z bytu na ulici? Ne, není. I dítě to může obětovat z kapesného.
    Spousta lidí by chtělo platební model Free to play, alias kupování si úkolů, lokací a in-game itemů za reálné peníze. Vážně to chcete? Opravdu chcete, aby nastala situace, kdy si jdete kolem Chorrolu a náhodný kolemjdoucí vás brutálně zmasakruje jen kvůli tomu, že má koupenou zbraň za 50 dolarů a vy ne?
    Mimochodem, člověk by do této hry investoval daleko více peněz, než kdyby tam sázel tři kila měsíčně. Na to vemte jed.
    Ti z vás, kteří chtějí to samé, jako má Guild Wars 2, tedy Buy to play alias kup hru a nic víc neplať, jste bláhoví. To prostě nemůže u takového projektu fungovat.
    Uvědomte si také, že to je zatím nejdražší MMo, co kdy bylo děláno. Kde jinde vezme ZeniMax peníze na chod hry? Pouhým prodejem krabicovek nebo ultimátních elixírů na nesmrtelnost v PvP? To asi těžko.
    A než začnete psát nějaký hate, tak si prosím přečtěte nějaké informace. The Elder Scrolls Online je The Elder Scrolls, jenom je online. Vy jste nikdy nechtěli hrát tuto úžasnou sérii se svými přáteli? Nikdy jste nechtěli všechny ty zážitky prožít spolu? Nebo se snad bojíte lidí kolem vás, nemáte žádné přátele, se kterými byste trávili deštivé večery v Tamrielu? Ne? To je ovšem škoda...
    Buď jak buď, já se na tuhle hru moc těším. Je to prostě další hra ze série Elder Scrolls a já zatím hrál (krom Arény) všechny díly. Nehodlám tuto tradici porušovat jen z toho důvodu, že mám předsudky proti WoWku a LoLku. Takhle to cítím já a děkuji všem, kteří si to přečetli.
  • Skyrim je kvalitni hra, ovsem mirena pro sirsi publikum. Uz asi nezazijeme casy TES: Morrowind, bohuzel(pro me nejlepsi dil serie co se vyvoje postavy a exploringu tyce) Ale me to nevadi, v kazdem dile TES je neco co me potesi a taky trochu zklame, ale tech pozitivnich veci je vzdy vice. V tehle dobe se da Skyrim i dobre namodovat, takze to taky hre hodne pridava na hratelnosti a herni dobe. A mely by byt dostupne addony od fanousku, tak jako ted do TES her, akorat uvidime jak to s nema bude no.
  • Přesně takhle se mluvilo i o nastupujícím WoW :) Že dlouho nevydrží. No uvidíme, našlápnuto mají dobře *3*
  • Kdyz nejsi zku r vena socka, nebo 15tiletej zas ran, co jeho rodice drou od rana do vecera za par fofniku, tak nemas problem zaplatit za KVALITNI hru. Kdyz ta hra budes stat za to, lidi za ni budou platit jako platej za wow. Prisranci!
  • Já s jejich systémem placení souhlasím. Utváří to lepší komunitu a hlavně je méně podvodníků, protože BAN něco znamená. Každý si dvakrát rozmyslí, jestli bude podvádět a tím přijde o svojí zakoupenou hru, namísto vytvoření nového účtu. Hlavně ta nejmladší a dětinská komunita se do hry většinou kvůli poplatkům nedostane vůbec a jestli hra bude opravdu dobrá, tak nebude mít problém se udržet i s tímto způsobem platby. Tak dávám palec nahoru! *3*
  • walltar
    Napíšu sem ještě jednu věc ... pokud by měl někdo víc zájem o tuhle hru tak vás rádi přivítáme na fanstránce kde jsem členem ... http://elderscrolls-online.cz/

Je tam fórum, kde je celkem dost lidí, kteří rádi zodpoví jakoukoliv otázku a téhle hře se celkem věnujeme.
  • Nojo, skutečně je tam pohled z první osoby a některé ty skripty nejsou špatné, rozhodně to nepúsobí tak infantilně jako WoW....nicméně boje z první osoby už tak dobře nevypadají, vlastně nevypadají vúbec dobře, taky se mi trochu zdálo že zásahy jsou automatické, stačí mít nepřítele červeně ohraničeného a pak je zásah jistý i když střelím (nebo použiju schopnost) kamkoli. a ty schopnosti co jsem viděl ve videu mi taky moc respektive vúbec k TES neseděli....bojím se, že když to budu hrát, nakonec stejně skončím ve skupině dětí kde budu dělat tanka, hýlera nebo nějakou podobnou klasu z wow a budeme udoláva v dungu elitbose.............................každopádně zatím asi nejlíp přeskriptované wow co jsem viděl, kam se hrabe sw kotor *3*
  • Hmm tak kdybych chtěl hrát fantasy MMO s měsíčními poplatky, tak si opětovně zaplatim měsíc ve WoWu. A takhle myslim zapřemejšlí největší část MMO hráčů. Resp. ten kdo zkoušel jiná MMO, protože už byl WoWem přesycen, ten se povětšinou vrátil a nebo přestal uplně. A většina fanoušků TES bude stejně jako většina fanoušků SW co se ToRu týče, zklamaná a hrát dlouhodobě nebude.
  • Tak třeba GW2 bych za příklad moc nedával.
    Sice je PvE pěkný a i ty nový updaty jsou pěkný. Ale značná část hráčstva,tedy WvW hráči, jsou pěkně nasraní.
    Po roce vydání nejde už ani tak o novinky ale o opravu starých bugů. Proč se lze přes bránu naportovat dovnitř hradu a po celý rok to nikdo neřešil? Proč nejde ovládat partu ve WvW a celý rok to nikdo neřešil? Teď je nový update, přidali různý eventy různě po světě. Jenže když je v Bloodtide Coastu tak se celej event bugne stejně jako je zabugovaný celý zbytek té zóny po celý rok.
    Takže GW2 bych dával jen jako příklad jak získat prachy z lidí za gem store. A pokud mi někdo napíše že on si zrovna nic nekoupil, tak to nic nedokazuje. Naopak třeba ten cooper-o-matic, za 800 gemů(v cenách goldů je to docela už dost) je setsakra drahý a za každý použití navíc bere gw2 měnu? To je vtip? Navíc je to z toho základního salvage kitu, takže skoro nulový šance na rare a na získání upgradů ze salvage. Huh. 25použití za 5 silver má lepší šance. Vypočtěte si za 5 silver je 25 použití. Za 30 goldů je ten copper-o-matic. 0,2silver vyjde na jedno použití. Aby se vyrovnala cena za koupi je potřeba 15 000 krát salvagovat. Anebo koupit gemy a za ně ten copper-o-matic. Výhodné.
  • Mam nainstaleny nwn ... nestih sem ani projit vsechny Qsty, protoze to expi tak rychle, ze proste pak uz to nejde ... protoze sou pro moc malej lv. Doexpil sem postavu na max, odehral par hracskych misi ... a ... po cca 14ti dnech nebylo do ceho pichnout. Jop, mozna kdybych si nasel guildu, tak by tam neco jeste tak na 2-3 dny bylo. Nachapu co ze ma byt zabavnyho na tom, chodit porad dokola ty stejny dungy, cekat hodiny a hodiny nez se vubec poskladaj ... a pak se modlit, jestli zrovna ja budu mit kliku a neco z toho padne ...

A taky vsude plno kecu o tom jak bude to ci ono ...
  • P1trs
    Skyrim byla hnusna slatanina a tohle nebude jiny. Samozrejme okolo toho bude velky hype, takze se tam nahrne 2M lidi a do roka tam bude mozna pul mega. Az Vavra dodela to jeho RPG, tak by nam mohl udelat konecne poradne MMO.
  • No ja uz som poucil takze si davam na tieto PR keci uz bacha, Naletel som Warhammeru, lebo som ten svet mal rad a 7mesiacov som ochotne veril ze sa ta hra nekama posune. Nastastie na Kotor som mal betu a uz v neje som videl ze to je "warhammer 2.0", take som dal od toho rychlo ruky prec.

Teraz som spokojny v Secret Worlde zaplatil som raz a nemusim uz nic platit, ked chcem idem dung, raid, ked pride novy obsah alebo outfit a paci sa mi, tak si ho kupim
    Prema je to najlepsi system, Uz nemam kvatna casu aby som ho vsetko marnil v MMO, a zas je mi luto davat 15e ked hram 7dni z 30,
  • Ne, je to chyba vyvojare, vyhradne jeho. To on stanovil pravidla, podle kterych ja hraju. Pokud lze hru proletet za par hodin, je to chyba vyhradne jeho.

Stejne tak je jeho chyba, kdyz nemam s kym hrat ... viz trebas lotro ... kde je pusto a prazdno.
  • Ono to fungovat muze ... ale ne takhle.
  • 2Uncle Dolan: Lidi (vetsinou) az takovi demnti nejsou, aby si platili neomezenej pausal a neprovolali ho. Jednoduse pokud stoji neomezenej pausel trebas 7kil, a ty provolas sice "za dvonasobek" ale petikilo ... tak si ho porizovat nebudes, protoze sice "muzes" provolat vic, ale lidi proste nevolaj proto, ze muzou, ale proto, ze potrebujou.

Ja mem predplacenku, na ktery se provola petikilo ... rocne ... a tak si nic "lepsiho" nemam potrebu porizovat ... presto, ze volam za 6Kc/min. Protoze cokoli jinyho = penize navic.

Pokud by hra umoznovala (trebas) si koupit jeden den ... za euro ... tak je to 3x drazsi nez predplatny ... ale pro lidi, co budou hrat do 10ti dnu v mesici ... je to porad vyhodny.
  • Prave si popsal velmi dobre jeden z principu f2p ... proste kdyz chces, tak si za par fufni muzes koupit nejake boost a odpoledne si zahrat ... samo kdybys hral denne, tak te to prijde pekne draho a vyplati se predplatny, ale pokud takhle platit 2-3x do mesice ... tak to tebe prijde levnejs, a provozovatel neco vydela. Pokud to nejde, tak si nejspis reknes, ze ti to za ty 3 kila nestoji.
  • To je omyl, to je predevsim chyba vyvojaru, ze to takto hrat lze. Hraci vzdy hrajou jen podle pravidel, ktere jim hra predhodi. Pokud jim pravidla dovoli hru dokoncit za 10minut, tak to udelaji.

Kuprikladu pokud ti postavim do cesty potvoru, na kterou budes mit az posbiras 100kXP ... tak ti proste nezbude, nez tech 100k XP nekde ziskat ... a pokud postavim system tak, ze XP sou jen za Qsty, tak ti nezbude, nez chodit i vedlejsaky a samo tim travit herni cas.
  • walltar
    Tak ono bude hodně záležet jak se poperou s questama ... hratelnost třeba skyrimu je daná právě těma vedlejšákama na které každý kašle ... ta hra má šanci vydržet podobně dlouho jako skyrim ... sou tam stejné mini dungeony jako v každé TES, stejné velké otevřené prostranství, které člověk může prozkoumávat ... pokud se rozhodneš prolítnout skyrim tak to stihneš za pár hodin, pokud se rozhodneš prolítnou TESO tak to stihneš za pár hodin ... já jenom říkám, že je na každém jak hraje ... pokud máš po měsící full level tak nemáš co dělat. Mě to zaím ve všech MMO buď zabralo mnohem dýl, než všem co znám a nebo mě to přestalo bavit ještě při skillování ... ale málo kdy sem měl problém s nedostatkem contentu.

Bohužel když má hry questy typu zabij 5 krys tak je to problém ... tady sou všechny postavy aspoň namluvené jako v tom skyrimu, takže to snad bude lepší.

Neříkám, že se nemůže stát, že TESO bude obrovský fail ... to není schopný teď říct nikdo, ale je tam pár věcí, které by tu dlouho hratelnost mohli zajistit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší