Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak to že se rozhodneš tu hru proletět a nevyužít toho co ti nabízí je tak trochu tvůj problém. Ty stovky hratelnosti v té hře třeba i jsou, ale každý letí k endgame jak magor a potom brečí, že tam není co dělat ... hlavně ale že si to nafarmil a celou tu hru co má zasebou ani pořádně neviděl. Mě osobně i ten skyrim vydržel na pár set hodin hraní ...
  • Black_Hand
    no normalne se najim tak do 130,- i s polivkou. typicky trochu min. a pivko si v pracovni dobe nedavam :).
  • to je sice pravda,ale v tomhle ma byt tes jine,nema to byt wowko,ale tes s moznosti coopu a pvp.
  • Pořádný 250g grilovaný steak = 200,-, příloha 30,-, omáčka speciální/tatarka/atp 15,-, pivko 2x25,-, dýško, a máš 300,- i víc *4* Co tam jíš v té praze, já tam měl jednou plněné kuřecí rulky za 150,- a bylo to jak pro vrabce, k tomu na mega talíři. sic s přílohou k tomu ale nic moc taky *1*
  • "Už samotná hra prý nabízí stovky hodin hratelnosti ..."
    Kolikrat ja uz tyhle kecy slysel? Tak za kolik hodin po spusteni budou prvni hraci na max lv a mit splneny vsechny Qsty? Jinak predpokladam, ze jim to nadseni vydrzi tak 1/2 roku, mozna rok.
  • no zrovna u diabla 3 mas RMAH a u jinych her mikrotransakce.
    v diablu 3 stejne jako u vetsiny F2P her nemusis nic platit,ale musi to platit jini lide,jinak by vypli servery.
  • Pro mě je to zase úplně logicke, že se za to platí. Onlinenovky jsou vlastně služba - podle me je to stejne jako kdyz si koupíš třeba sportovní výstroj a boty a potom kdyz chceš chodit na fitness tak tam musíš taky měsíčně platit nějaký paušál ( popřípadě si rovnou předplatís treba na rok) prakticky platis poplatek za to že přijdes do světa na servery, v případe Elder "Megaserver" a můžeš tam hrát a využívat všechny funkce toho světa - stejně jako přijdes na fitness a platis za to že tam můžeš různě cvičit a další služby. Dříve to tak fungovalo a určitě je to lepší nez nějaké zrudne mikrotransakce a aukce. Já Elder Online fandím a doufám, že uspějí a povnějaké době až se třba přestane přidávat nový obsah, tak at to je jako Free to Play jako se stal LOTR Online...
  • lol a starcraft jsou mmocka???
    u mmocek vychazi patche ktere pridavaji spoustu novych q,gearu,dungu a raidu
    viz wow,to maji ty lidi delat zadarmo nove obsahy??
    u lol a starcraftu nemas zadny novy obsah
  • nevíte, jaký v této hře bude soubojový systém?
  • Ano, v GW2 jsou mikrotrasankce, ale pozor - cokoli si koupis te nezvyhodni oproti jinym hracum. Koupis si jen neco, vizualne odlisneho (napr. skin na armor, ktery si muzes implementovat na jakykoli armor ziskatelny ve hre) popr. nejakeho peta, ktery je ti herne na nic, je jen na okrasu. A to je velmi dobra politika, protoze herne neni nikdo zvyhodnen.
  • můj tip je 4-6 měsíců a pak budou ještě rádi když přejdou na f2p klidně na to vsadim boty *1*
  • A za čo tie 300 ako platíš? hru si si uz kupil, preč mas platit stále dalej?
    To aj ri starcrafte platíš pred kazdou multiplayer hrou, aby si si mohol zahrat, i ked si za hru uz predtým zaplatil ?

To je dost chorý model, ostatne hry maju tiez ubdaty a balanc pathe. Ostatne to je ich chyba ze to nespravili priadne na zaciatku a viacmenej povinnosť a nie že starame sa o vas a platte nam za to. Ako sa o tych ludi staraju inak ako o nemmorpgovich. Maju tam ovela, ovela viac bugou exloitov a inych nedorobkov ktore musia stale sanovať. ale za to že vydali nedorobenu hru mam platit navyse? Kde je logika toho celého.

Navyse hra moze byt f2p kludne aj bez p2w. Aj ked pri nenazranosti vydavatelov je to dost problem. Lolko je toho ukazkovym modelom a o nedostatok penazí sa bat teda vobec nemusia. nyslim ze je to aktualne jedna z najziskovejsich spoloností a pritom som za ich hru nemusel zaplatit ani vydru a mam z nej uplne to iste ako ty čo zaplatili (zaplatil som i ja, ale na hre sa nic nezmenilo)
  • Přesně tohle měl ofik Mu online a byl to zatím nejlepší způsob jakej jsem viděl. Koupil jsem si tam měsíc a mel jsem měsíc ingame času kterej se v rohu odečítal jen když jsem byl ve hře. Je to teda už dobrých 10 let zpátky nevim jak to tam maj teď.
  • Ano Monty, jsem obří 15-tiletý pubertální smajlík...furt, ale lepší použít pár smajlíků než bezhlavě urážet ostatní... Víte, nedávno jsem četl článek, web si již bohužel nepamatuju, ale psali tam, že "urážeči" jsou většinou lidé stejně pubertální (ne-li více) jako ti uráženi nebo...jen blbý, tím Vás nechci nijak urazit (psal jsem většinou a navíc takovýchto diskuzích se naštěstí objeví normální lidé)...možná jsem to se smajlíky přehnal. Možná jen máte špatné zkušenosti s mým pubertálním "druhem"... v čemž s Vámi soucítím a souhlasím. Kolikrát se stydím, že jsem jejich vrstevník,stačí se kouknout na Facebook nebo jen na ulici a nejraději bych se propadl...

PS: Není tam žádná skrytá urážka ani ironie, sarkazmus, nic. Jen souhlas. A bez smajlíku.
  • Ach proč jim jen s tou obrovskou hloubkou vůbec nevěřím a celé to na mě působí tak lacině? Tak rád bych se mýlil a vrátil se do Tamrielu v onlinovce, která by dokázala zachovat dost slušný "common sense" (tedy aby se vyhli nedomyšlenostem, které mi znechutily Skyrim). Jinak je ten svět super. Pak bych jim klidně platil měsíční polatky. No, nezbývá než se modlit k bohu pařby.
  • Mahcake
    Myslim, že je dobře, že to bude aspoň nějakej ten rok P2P. Podle mě nejlepší model pro MMORPG. Jednou za měsíc dáte +-300,- a máte všechen obsah + žádný omezenosti a vývojáři dostanou dost peněz na další, pokud to hraje dost lidí + popřípadě nějakej ten 14 dení trial na zkoušku s omezenim do x levelu.

S mikrotransakcema to jednou stejně skončí u P2Win, ať hráči chtěj nebo ne. Nezlobte se na mě, ale dát třeba 100,- za další action bar sloty? Pak zase další 200,- na větší inventář? (SWTOR koukám na tebe) Pro mě už je jakákoliv takováhle "blbůstka" výhoda ve hře, i kdyby šlo o nějakej kosmetickej předmět, který u většiny her, jinak než přes ten obchod neseženete.. Za chvíli si připlatíme i za to, jestli budeme moct skákat nebo ne.

Jsem rád, že tu v diskuzi vidím víc haterů F2P než naopak. Faith in humanity restored.
  • každý nakonec rád zaplatí pořádnou onlinovku a dá měsíční poplatky, pokud ho to bude bavit....dal jsem si už před lety pauzu od platících mmoček, mezitím jsem zkusil snad každou nově vycházející, které byly buď free to play nebo byli jakýmsi hybridem...a ano, přestalo mě to bavit a radšji jsem se vrátil k jistotě....tak velké peníze to zase nejsou, to si přiznejme (jo zaplatíte tu hru něěěěkolikrát, ale máte vše a nikdo není zvýhodněj), takže vás může štvát už jen skill ;)
  • Příště přidej více smajlíku, nejde z toho vyrozumět jaké emoce tvým pubertálním tělem zmítají...
  • poplatky rozhodne. f2p je zlo hlavne pokud se tam zavedou mikrotransakce. staci se podivat na swtor co z toho ted je fakt hruza staci se podivat na fcb stranky swtor a tam lidi prosej o pujceni penez na blbustky. Ja jsem taky sice utracel jelikoz je to az moc lakave a pekny ale utracet 2000 mesicne za hru je az sakra moc.
  • Tak wowko to mělo jistě jednodušší. Jeho předchůdci nebyli RPG a tvůrci měli tedy neomezené možnosti. Ano, TESO je v tomhle v nevýhodě právě kvůli tomu co jsi zmínil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší