Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • obavali? are you f*cking kidding me? jsem pro poplatky.. vsechno pro vsechny... ne jen neco pro nekoho..
  • walltar
    Pokud tě ta hra bude ty tři měsíce bavit tak to určitě cenu má ne? Pokud tě bavit nebude tak ji nemá cenu hrát ani pokud bude zadarmo.
  • "Einstein definoval šílenství děláním jedné a tentýž věci pořád dokola s očekáváním jiného výsledku." Jedna z věcí co jsem se dozvěděl od Sheldona Coopera z Big Bang Theory :)
  • Black_Hand
    *8* *8* *8* *8* *8*
  • 13€ za měsíc, hm, no tak nevím jestli bych si radši platil TESO (i když jsem fanda TES), nebo si radši za rok koupil 3 úplně nové hry a ještě by mi zbyly drobné k útratě na GOGu.
  • Právě proto tam je ten měsíc hraní přidán do té krabice *2* . Přinejhorším zábava na měsíc za stejnou cenu jako leckteré "úžásné" FPS typu CoD kde je po týdnu splněná kampaň a MP na max. levlu *15*
  • *1* prej mistře kretoši *1*
  • *1* *1* *1*
  • :D vysmech .. takze hodne stesti ,uvidime jak dlouho to vydrzi,,,
  • Pokud to nebude nedochudce i kdyz si to budes platit :D
  • ale nemyslete si, že mě nenaštvali... poplatky jsem čekal, ale alespoň menší... 300kč je přecejenom už trošku větší peníz .. *13* 150-200kč by jim na údržbu serverů,platy a výdělek bohatě stačilo když ještě budem kupovat krabičku s hrou za dalších pár set *10*
  • Khanemis
    Tak ona víceméně každá, jak sami říkají, "velká" onlinovka začíná s poplatky a koupenou krabicovkou. Je to pro vývojáře logické, do vývoje nasypali ohromná kvanta peněz a potřebují je rychle získat zpátky. I kdyby ten prodej krabic a předplatných nebyl příliš úspěšný, tak jim po startu vrátí část prostředků poměrně záhy zpátky. Na předplatném pak získají zbytek financí zpátky s tím, že mohou celkem dobře kalkulovat, kolik vydělají v dalších měsících (rozhodně je to průhlednější jak u F2P plateb). A pak si mohou časem přejít na F2P a relativně udržitelně vydělávat už dál. Samozřejmě, že to žádný vývojář neřekne otevřeně - "teď bude tak půl roku až rok hra placená, než se nám prachy investované do vývoje vrátí a pak přejdeme na F2P", protože by tím odradili hromadu lidí, co si hru koupí už z té nejistoty, že kdoví, jestli to někdy bude volně dostupný (skalní fanoušky a lidi, kteří chtějí hrát okamžitě nepočítám, ti se do hraní pustí ať už bude mít obchodní model jakýkoliv).

Takže jen ať to klidně jako krabicovku nejdřív vydávají, hlavně, aby se jim to zaplatilo a až hra časem velmi pravděpodobně na F2P přejde, tak bude už pryč z červených čísel a bude šance, že skutečně nějaký pátek i vydrží. Alespoň tak to vidím já:)
  • Stále si raději připlatím za kvalitní hru s updaty,patchy a přídavky *14* *14* *14* než abych hrál nedochůdče plné bugů (převedte si Gothic 3 do velikosti světa online her *11* *11* *11* ) a s MILIONY TUPÝCH 10-tiletých prcků co ani neví co Elder Scrolls je... *16* *16* *16* *16*
  • walltar
    To nendělá bethesda ... Dělá to Zenimax.
  • To ze hra vychadza z nejake znameho zakladu uz paradoxne moze byt prenu este horsie, pretoze uspokojit zaritych fanusikov je najtazsie. A velmi rychlo ich nastves ,ze menis "ich" svet pre potrebu MMO.
  • bohužel nemáš pravdu, i v članku samotnem se píše že na trhu je v žánru mmo velka konkurence, tak když ty ostatné hry nehybu trhem, nejsou konkurencí, tak které tituly teda predstavují tu konkurenci? rad bych si o nich neco precetl.
  • resolut1
    no nech si to strčia do.............
  • jak znam hry od bethesdy tak silne pochybuju ze to bude kvalitni a lidi za to budou chtit platit
  • No pokud nevydrzi, tak ta hra asi zase nebude takovy zazrak. Opravdu dobra hra na poplatcich nema problem vydrzet.
  • Jenze ""robinhoodovsky"" styl psani webu jednoduse nefrci. Zminene hry proste vice hybou herni scenou, tak je jim logicky venovano vice pozornosti. Velky zajem=vice pozornosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší