Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no neverwinter je celkom zly priklad na zly F2P systém myslím že SWTOR má jeden z najhorších (síce už sa zlepšilo ale stále to je na ***)
  • jj jen nekoukejte na forum :) teda pokud radi netrolujete a nemenite nazory a nejste vegetariani..
  • Trochu me zarazi titul Emperor, ktery clovek ziska pres PVP. Osobne jsem ohledne Elder Scrolls Online pesmisita a jednotlive gameplaye me v tom spis utvrzuji - dost me to pripomina pohadku o SWTOR a GW2, ktera byla na jejich zacatku.

K titulu Emperor, kdyz si vezmu moznosti jake byli napriklad v Morrowindu, tak po bojich v Arene, mel clovek maximalne tak nejvetsi titul patrici k arene a rozhodne se nemohl stat Kralem, Cisarem nebo nejaky nejvetsim monarchou pres Arenu a PvP neni nic jineho nez Arena.. Pokud neni mysleno dobyvani hradu pripadne samotneho centralniho mesta.
  • Lawliet
    Myslel jsem konkrétně tu část s hrady, daně a distribuce seedů.
  • michal.hofman.378
    Koho zajímají podrobnosti o Elder Scrolls Online, ať navštíví jedinou česko slovenskou fanstránku této hry - ElderScrolls-Online.cz.
  • Na cem vas NWN omezuje konkretne?
  • Klasicky model predplatneho jako u WoWka. Drive jsem hraval roky WoWko na HC urovni a tohle me docela laka, ale v dnesni dobe F2P her uz nehodlam platit mesicni poplatky. Kdyz uz tak leda za aktivne odehrany cas. BTW momentalne hraji Neverwinter online a jsem docela vazne prekvapen jak me to bavi. Sice tam po vas chteji vsude realne penize, ale kdyz primhourite oko tak je to dost zabavne i tak. Muzu vrele doporucit.
  • ... a z moci jemu Bohem svěřené vyhlašuje Císař SwagfagMcYOLO XVIII. dnešek v celém Cyrodilu dnem bez kalhot!
  • Bude to mít předplatitelský systém.
  • Tam to bylo v podobě "Heroes". Heroes mohl být jen jeden z dané classy. Nezáleželo to na klanech/gildách či aliancích , ale na hráčovi samotném. Ještě aby se toho turnaje o titul Heroes mohl někdo účastnit tak musel mít titul "Nobles" . Fungovalo to tam fakt suprově, lidi s titulem Nobles byly lidi co mají hodně věcí v malíku a o L2 vědí skoro všechno. Heroes byl zase někdo kdo byl v daném povolání expert :) (Mluvim o Lineage 2 Chronicles 4). Jinak tam taky byly hrady a klan leader nějakého hradu mohl určovat daně v městech který jsou poblíž těch hradů. Podle mě je to dobrý nápad na část end-game, hráči budou mít motivaci to hrát a snažit se zlepšit. Jinak pro lidi co píší že to může zabít hru a že to bude jen pro velke guildy a aliace: Nezapomeňte že podobný věci má i EVE online, Planedside 2, Lineage 2, bude to mít Warhammer: Eternal Crusader a určitě ještě několik her který mě zrovna teď nenapadají. Z těch zmíněných her to ve všech dobře funguje ( kromě Warhammeru, to ještě nevyšlo :D). Teď záleží na tom jak to tvůrci TESO udělají a jak to zakomponují do hry, jaká dají privilégia ( jak se píše ve článku), musí to dobře vyvážit a mohlo by to bejt hodně dobrý :) .
  • Mozna hloupa otazka, ale bude to f2p, nebo klasicky model s predplacenim?
  • Nezapomínej, že to je jedno z mála MMO, kde nebude úchylný asijský grafický styl. To je pro mnoho hráčů už půlka vítězství.

Cosi jako hrady má i guild wars 2 a obecně to pvp bude v podstatě stejné jako u guild wars 2 - a tam velký úspěch neslavilo (na mysli mám world vs world).

Mně jen nedochází jedna věc: Proč by měl TES hráč měsíčně platit za to, že si zahraje TES hru k tomu nemodovanou, takže se všemi klasickými neduhy a ještě k tomu bez řady herních prvků, na které byl zvyklý z SP TES her?

Podle mě propady u tohoto MMO budou obrovské. Na začátku si to koupí hodně lidí, ale komunita klesne masivně.
  • tonnymontana
    vubec nevim co si o te hre mysle a pokud se povede novej everquest asi moc sance nebudou. co jsem cetl sezralo to uz 200 mega a neni to konecne cislo. Byl bych rad kdyby to bylo dobre hratelne a mesicni poplatek mi nevadi, je to lepsi nez treba NWN ktery co pul metru neustale upozornuje na moznost si neco koupit nebo omezuje. Pohled ala skyrim i svet muze byt zajimavej, samotny skyrim s par mody me vcelku bavi az jsem prekvapeny. Ale nemyslim se ze Elder universum ma tak massiv zakladnu aby jim to proslo. Hrady uz mel camelot a asi vsichni dobre vedi proc to do novejsich mmorpg neintegrovali. Treba i takovej warhammer ktery byl v podstate povedenej lehl popelem a to ma jmeno warhammer urcite vetsi vahu. uvidime ja bych byl rad za kvalitni hru ale obavam se ze kdyz porovnam videa a papirove info treba s everquestem tak se spise tesim na nej. Popripade to mmo co si vzalo vse nejlepsi ze star wars galaxies a vynechalo NGE system + se inspiruje ultimou, v tom podle me lezi potencial
  • Tak tímhle myslím definitivně zabilili TES lore a já ztratil o hru téměř veškerý zájem. MMO nehraju, ale právě u TESO jsem si řekl, je to z Tamrielu, tváří se to jako hry z normální série, tak to třeba i zkusím. No nic, asi si počkám na něco jiného.
  • Jack1947
    Jestli tam bude PvP takto fakt nebude mit krom jmena a provincii, nic moc s TES spolecneho... bude to ovsem diky Cisari ( ktery ziska nejspise malokdo) hodne zabavne, takze klasicka grindovacka na ktere nic moc zajimaveho nebude. Nejspise.
  • Nebo nějakou formu dědictví, jako že by císařem mohl být nějaký tvůj altík. Vychovávala by tě spousta rádců, poradců a chův a byl bys od prvního levelu zvyklý na to žít v přepychu. (loot pro všechny!)
  • Koukám, že problém týhle hry bude stejnej jako všech dalších MMOček. Nevytříkám z ní všechno, když chci hrát s pár kamarádama, ale jedině když budu v guilde 20+ lidí...
  • Proč pohřeb? Série TES by měla vycházet dál. Online verzi stejně budou hrát hráči odlišní od těch, co hrajou single verzi. Třeba já vůbec neuvažuju, že bych TES Online zkusil, páč nehodlám platit za něco, co tu mám v podobě Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu a pvp bude jen pro aliance - tedy nutnost poslouchat rozkazy nějakých nerdů... To se mi fakt nechce. Já bych si rád zahrál Skyrim třeba s kamarádem, ale fakt se mi nechce vídat v mém herním světě stovky blbečků a v chatu vidět samý pozvánky na přihlouplý grind.
  • Pete.palis
    zkalený medovinou...
  • přesně tak... já bych tam bral taky občas nějaký prvek náhody - že by se císařem mohl stát i úplný nýmand.

Bohužel pvp je stavěno tak, že bez členství v nějaké alianci bude naprosto nehratelné. Nic pro solo hráče - dost zvláštní, když TES byla vždy solo hra a nyní bude úplným opakem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit