Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online nabídne skrz PvP titul císaře
6.1.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Tak jestli to z článku chápu dobře, tak císař bude tak dlouho, dokud si jeho aliance dokáže držet alespoň část hradů a nedobyje je jiná aliance :) Takže stačí mít dobré lidi a je to v pohodě
-
Zní to hezky, ale císař to bude slabý, neboť ho nebude uznávat vůbec nikdo. Bude to samozvanec. Co vím o leaderech jednotlivých frakcí, dost pochybuju, že ti by císaře uznali, pokud by jím nebyli sami. Když vezmu v úvahu, že Cyrodiil bude rozdělena na tři frakce + se sem bude cpát deadrický pán, tak je mi toho samozvanýho císaře docela líto. Já bych tohle nebral. Ale jako herní prvek dobrý.
-
Jednoduché, gildy a skupiny only pvp hráčů je všude jako sr...že jo....takže prostě buď udělají jednu ještě větší skupinku nebo budou tak nějak ač spolu tak proti sobě soupeřit, nakonec to stejně bude jen pro pár lidí, mezi kterými se to bude opakovaně vyměňovat ;)
-
jj a navíc na občanskou valku to měnení císařu sedí, ono císař se asi změní jednou za 2 měsíce,ale bylo by zajimavé kdyby nějaký Schopný hráč udržel Titul Císaře dost dlouho,Třeba 6 měsice to už by bylo na zápis do Lore.a já se vsadím že až bude tohle MMO končit tak v lore bude zapsanéj ten co byl císařem jako poslední než MMO skončilo.
-
V Lineage II něco takového fungovalo a myslím si, že dobře.
-
Nárameníky rovnou.
-
Online mlátička, pohřeb série TES. Škoda.
-
Jestli se ti císaři nebudou střídat po tejdnu, ale bude to fakt něco vyjímečného, tak to vypadá zajímavě.
-
A nerdi budou mít důvod házet venku ramenama *1*