Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online přichází s bombastickým videem a speciální edicí
29.1.2014 | Aleš Smutný
282 příspěvků
-
Technicke provedeni skevele, ale to video bylo naprosto bez napadu. Jenom jakysi genericky pribeh o invazi bez jakehokoliv emocniho dopadu. Vubec to na me nezapusobilo. Jednim z duvodu bude mozna i delka, protoze mi neprijde stastne delat 8 minutovy trailer.
-
napred si o lore TES něco zjisti a pak pis...
-
to nemate na vlastni domenu?
-
hlavne tam nelez maji jeste lepsejsi diskuzi nez je tady.. jediny plus co ma preorder muzes si vzit rasu co chces a jit v pvp proti fanouskum tohoto serveru.. vetsina bude totiz za ebonaky takze bude hodne masa do mlejnku :D
-
ach boze zase tam budou ty pritepleny peti, nechapu jak tam takovou hovadinu muzudou dat a jak to mohli dat proboha do wowka
-
Naprosto nezajímavý a tuctový trailer pouze potvrzuje fakt, že lore světa TES absolutně nemá a nikdy nebude mít ambice na to utáhnout plnohodnotné MMORPG. Z mého pohledu nestačí ani na obyčejný single player, ale beru na vědomí, že modderská komunita dokáže divy a Skyrim slaví mezi hráči úspěchy.
-
Díky bohu F2P by to domrdalo tu hru
-
njn kdyz nekdo nepozna rozdil v renderech tak to je tezky :)
-
samozrejme
-
Zkus myslet na vojáky z první světové války, možná to pomůže.
-
a fakt tam budou měsični poplatky?
-
nic moc
-
TES jsou tu od dob Areny, takze muzou vykrádat tak maximalne sami sebe. Je to presne obracene jak pises, kde kdo vykrada TES. I když je pravda ze jista inspirace pozdejsich dilu ve filmech typu pan prstenu se nezapre.
Video ala Blizzard, no pekny videa jsou veschy ala Blizzard, ono když to je kvalitni tak to ani jinak vypadat nemůže, takze aby to nebylo ala Blizzard tak to mají delat horsi nebo co?:)
proste Smajdalf zase.. -
Elder scrolls jako mmo prostě nefunguje. Maximálně co-op. Tahle hra nepřináší nic tak novýho a zajímavýho aby mě to přinutilo za ni utratit jedinou korunu. Ale těšim se na další ne mmo díl. :)
-
přesně tak, zvukové efekty tomu strašně chyběly. snad ani hlas jediné postavy tam nezazněl, výkřik, vzdechnutí nebo tak. plus ty jejich ploché obličeje bez emocí a jedním neutrálním výrazem byly dost oničem. jinak po grafické stránce samozřejmě skvělé, přesto nikterak zapamatovatelné. na blizzard nemají, ti k těm audiovizuálním orgiím dodávají traileru něco navíc, duši či jak to chce kdo pojmenovat. málokterá hra to tak má. naposledy mě snad witcherovy trailery uchvátily podobně.
-
taky
-
aha tak to jsem nevěděl, omlouvám se :-)
-
Svět Elder Scrolls mi přijde jako vykrádačka všeho možnýho a hlavně dost nezajímavá, video ala Blizzard (vizuálně horší, ale za to delší) opět nudné klišé. Tak nějak si v hloubi duše přeji aby na téhle hře neuvěřitelně prodělali *5* Don't hate me so much *12*
-
Chce se mi zvracet! *1*
-
studio blur se nezapre, ale jinak mi vadi, ze je to skoreo jak nemy film s hudebnim doprovodem. asi museli setrit, a tak to odnes zvuk