Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online spouští novou verzi bez měsíčních poplatků
17.3.2015 | Honza Konfršt
83 příspěvků
-
Rozlehlýprostory tam jsou, ale jako skyrim to nevypadá ani náhodou. Zas na druhou stranu to ber tak, že vzhledem k tomu že je to MMO, musí to běžet na kdejakém počítadle a to proto aby si to mohl koupit a zahrát každej vohnout.
-
Začli hned s b2p a nenasrali všechny kolem k vůli zkoušení měsíčních poplatků, GW2 je král b2p MMORPG ať už má míň nebo víc aktivních hráčů ^^
-
Faktem je, že nepřejde na f2p ať už hraje mimo asii jeden nebo 4,6M hráčů *3*
-
Kamo precti si statistiky a to kde kdo hraje nez tady neco placnes ;) sam to nehraji, ale cisla mluvi za vse ;)
-
10 milionu lidi ale 8 milionu z Asie. Tady není o čem mluvit. Je to nuda a asiati jsou trošku jiní *3*
-
Prumerna hra, kterou hraje pres 10 milionu lidi :) prober se prumerna asi nebude kdyz je nejhranejsi
-
Jak nesnasim prehnane hype, tak pred touto hrou to bylo jen k uzitku. Cim vic informaci/videii/screenu bylo ze hry venku, tim vic bylo videt jaky to bude propadak.
Jsem rad, ze ma intuice nezklamala alespon v tomto pripade, kdyz uz totalne selhala u archeage, kam jsem se nechal zlakat kvuli par lidem a jejich zvastum jak je to super. -
To bys byl moc hodny, diky :)
-
10% xp boost
such bonus
much advantage
wow
Ale vážně, to je fakt hodně malý bonus. -
Což je další průměrná hra. :)
-
Tak to je absolutní omyl. ESO vyrukoval s nejhorší kombinací f2p a b2p modelu. K hraní hru musíte koupit, ale rovní si mezi hráče nejste, protože pokud dále měsíčně neplatíte, tak nemáte superbonusy, které k tomu přísluší.
-
právě... většina lidí ty prachy radši dala do Warlords of Draenor než do tohohle
-
Wowko s tím nemá nic společnýho. Ta hra je prostě tak strašně průměrná, že za ní nemá smysl platit ani chtít platit měsíční poplatky.
-
táák vypadá to, že wowko zabilo další hru :D
-
Prechazi na b2p, ne na f2p. To je dost podstatny rozdil.
-
Přestože mám Lotro rád, tak je na snadě přiznat, že bez měsíčních poplatků si nijak zvlášť nezahraješ.
-
Elder Scrolls Online se zbavilo měsíčních poplatků, ale ani to im nepomoze zase narvat prazdne servery, ta hra zaspala dobu. *6*
-
To možná ale je to jako v češtině, mám radši then než than.
-
is an art *3*
-
Nevím, jestli někomu vadily poplatky. Ta hra je (pro mě) velice průměrné (mmo)rpg s Elder Scrolls v názvu. Řekl bych, že spoustě lidí to došlo velice brzy. Zrušení poplatků by nicméně mohlo přilákat nové hráče. Otázka je, jak dlouho to vydrží hrát. To ale není podstatné. Hlavně když si hru teď koupí. Tak na tom alespoň něco trhnou.