Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel umře, to je naprosto jistý.
  • A jako co? Chceš za to piškotek? Mašličku? Nebo pohladit? *6*
  • spoock
    Nelíbí se mi questy, celkové zjednodušení, i když se hra snaží, tak lidi by měli ukázat, že Elder Scrolls jsou SP zážitek, ne MMO a doufám, že tahle blbost do pár let umře.
  • an art :)
  • Trolling is a art.
  • eStar
    Co je na EVE nudného? Jestli ta hra má nějakou nevýhodu tak to že je to žrout času.
  • Kravicka
    Ne dik, radeji knihu.
  • kdyby to vypadalo jako Skyrim, tak bych do toho možná šel... ale na videu neni ani jednou vidět pořádně rozlehlá pěkná krajina... všechno je zahaleno všudy přítomnou mlhou, která razantně snižuje dohlednost... to se dá v dnešní době pochopit pouze tak, že design světa za moc nestojí a tak se snaží to zamaskovat
  • Rejsek
    Krome p2p je b2p jedina rozumna volba. F2p je zidomodel.
  • Kdyby to bylo uspesne MMO, tak na f2p samozrejme neprejdou a budou radsi dojit na mesicnich poplatcich. Protoze to ale tolik lidi nehraje, tak je pro ne f2p asi lukrativnejsi, a mozna i jedina moznost, jak pokracovat v provozu.
  • Mikrokokr
    Myslíš GW2? Tak pro mě určitě :)))
  • rami.cz
    I tak to hrat nebudu :)
  • A teraz sa natíska otázka, Čo budú obsahovať DLC. Ak len kozmetické veci a iné sprostosti je to fajn. Ale keď tam dajú nejaké nové lokácie, či Qesty so skvelými odmenami,.. hmm. Človek bude nútený po pol roku či rok platiť. Ak to teda bude chcieť hrať na nejakej úrovni.
  • jack je rafinovanej troll, chyby dela schvalne, aby se ozval aspon nakej grammanazi, kdyz uz nikdo *5*
  • Myslíš třeba Lotro? Nebo SWTOR? Nic proti, ale ty hry jsou pořád úspěšné a mají dobrou komunitu a jedou dál.
  • than - než, then - a potom (poté / ...)
  • to měli udělat hned
  • Další krok k smrti další MMORPG. Kolik jich už skončilo chvíli poté, co přešly na F2P?
  • Jack1947
    Faster then i thought. *3*

Na druhou stranu ted jim přobyde více potencionálních hráčů, z bláta do...?
  • kalosaper
    Zkoušel jsem to v prosinci a jako fakt ne. Nudnější MMO jsem fakt nehrál. A to jsem víc jak 2 roky hrál Eve Online. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit