Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
A to by moc vadilo kdyby ta "RPG" byla trochu víc realistická ? A to i v mnohých jiných vecech jako zmodovaný třeba New Vegas s modama na real injury a primary needs atd.
U tehle typů her mi příde že to co se prodáva jsou jen betaverze a je třeba rok čekat až se udělají komunitní mody.
Moje hodnocení je asi takhle Falout NV z prodeje 8/10 po zmodovaní 11/10
Skyrim 8/10 a az budou mody 11/10 : ) -
Tak až to dohraješ tak dej vědet, btw pokud myslíš hlavní questovou linku tak tu už sem dal 2x.
-
Tohle je RPG , ne střílečka :D
-
tak tady to máš, ty voe zadej do googlu: dan vávra twitter
a je to... -
To že na tebe útočí po pomoci jsou akorát špatně naskriptované frakce, ne AI.
UI je kdyžtak user interface, nepočešťuj to.
Co to je vlastně zastaralá grafika je otázka. Mě to příjde jako nejpovedenější vizuál tohodle roku. Skyrim má to realisticky melancholické kouzlo. Takovou tu skutečně realistickou (tím nemyslím super HD textury) grafiku, kterou měl hlavně Half Life 2 a první Zaklínač. -
Tak na 10/10 ta hra nema ani omylem, možná 8,5/10 jak už tu někdo zmiňoval. Krom úchylného konzolovitého UI mě nejvíc zaráží systém boje a třeba i takové zásahové zóny.
Když někoho střelím šípem do hlavy tak ma prostě chcípnout možná až na mamuty a draky samo sebou. Nebo když mi nekdo utíká z boje střelím ho do nohy tak ma začít kulhat, a třena i naopak když potřebuju utéct ja...
Další vec je jaký má smysl 2x damage když nekoho sejmu když me nevidí ? = demence, zbrane by mely být stejně efektivni jediný roizdíl by měl být v tom zě nikdo nemá vědět kde jsem (ne že tam jsem, maji hledat ale kde jsem)
Doufám že to nekdo časem zmoduje. -
To Trol.dizkuzni:
Já si toho pána všiml hned, především díky jeho gramatice ... Milý Karle, jsi přesně ten typ člověka, kterého bych se velice zeptal na názor ohledně nějaké konkrétní hry, v případě, že by se ti hra líbila, ihned bych jí odložil a šel po jiné ... takže každá recenze i názor je vítám, minimálně ve tvém případě je to positivum ... -
nekrmte trolla.
-
tam neny zadni samopal to je ale blbost *11*
-
"Karle"... Ty tu napíšeš něco, co tu nemá žádný smysl ani důvod být a aby to vypadalo víc pravdivě, napíšeš pod TO znova TO samé? Jak někdo s tak nízkým IQ může být vůbec schopen napsat příspěvek? Nechápu... Kupuju Skyrim, zaslouží si to.
-
Vím přesně o čem mluvíš ... já začal s TES už v roce 1994 (Aréna). Sakra, přesvědčil jsi mě, jdu instalovat ... :)))
-
Ne, tomu se říká hráčskej vkus. Vyvažuješ klady a zápory. Nikdo nemění chyby Skyrimu na klady - pouze konstatujeme, jak je vnímáme v kontextu celý hry, celýho zážitku. Někoho štvou víc, někoho míň. Někomu se nelíbí třeba dialogy, jinýmu naopak jo (viz podcast). Tak už to u vkusu chodí. Představa, že bych Skyrim obhajoval kvůli dobrýmu pocitu někoho z distribuce / inzertního oddělení, je z mýho pohledu naprosto absurdní.
Že je někde inzerce ještě neznamená, že musíš jít inzerentovi na ruku. -
ueyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *1*
-
No kravina to je, ale místní "Staro-Análoví = TES" m*sturbátoři (aneb no-lifeři) jsou právě v laufu, takže si tě všimnou až za pár hodin/dní *5*
-
hru jsem dnes upirátil ale nebudu otálet a kupuju origo *14*
-
levitace tam je, poper se s obrem *1*
-
po pár letech si koupím hru a bude to tahle.. jinak na athlon xp-m 2,5ghz 2gb ram a hd3850 512mb ram to jede jako po másle *14*
oblivion bylo hrozné zklamání pro mě, ale skyrim je jako spasení rpg.. -
každej tady mácháte s čislama a nikdo ste to ještě nedohrál *1*
-
JE TO HOVADINA rikam a davam tomu 1/10 halooooo ! *16*
-
Jasně nes*r se do skupiny protivníků stojících v koridoru dungeonu s kterýho není cesta zpět. To pak moc možností nemám.
Kvalitní real-time soubojový systém má fungovat tak že když stojím proti nepříteli (nebo nepřátelům) a neumim to, tak mě zruší během chvilky. Pokud to ale umim a mám ten systém naskillovanej, tak ty nepřítele zlikviduju bez toho aby se mě dotkli. Tak to funguje třeba v Risen nebo Demons Souls.
Assassins Creed je úplně něco jiného.