Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me jede v pohode na intel core 2 duo 2 GHz, 2GB RAM, Geforce 9500GS. myslim ze jsi v pohode
  • Hele nevíte jestli mi Skyrim pujde na notasu s
    AMD Athlon 64bit M320
    4GB RAM
    Grafika ATI Radeon Mobility HD 5145??
  • Skyrim a savy?
    Odpověď ode mě bude jednoducná, originální počeštěný skyrim mi načetl i savy z pirátské anglické verze, kterou jsem hrál, než šnečí česká pošta hru doručila.
    Takže problémy asi nečekej :)
  • Jediný problém který tam je "auto aim" kdy ten šíp letí nad mířidlem.
    Stačí to upravit a je to ok

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=758
  • jindra.veliky
    me se nejak nedari striler lukem do dalk :-D to musim drzet levy tlacitko mysi ne?
  • janchor
    FRAPsem, tohle zrovna v 50ti.
  • Ptach uz venku je,ale ne na CZ verzi hry. Ten by me vyjit(dle vyjadreni CENEGY) tento patek.
  • Trol.diskuzni
    rutracker.org:

Cena: 0 kč
    Skladem: ano
    Doba dodání: ihned
  • Ahoj, nevíte někdo kde koupit origo Skyrim do 1000kč? Všechny e-shopy maj vyprodáno, dodací doba 14dní až měsíc.
  • Sice nevim jak je to u Skyrimu s migraci savu mezi ruzne lokalizovanymi verzemi ( nezkousel jsem to jeste ), ale podle mne by ten save mel byt na 99% kompatibilni. Pro vetsi jistotu - prejmenovat v my games slozku skyrimu, instal origo ( asi cz verze predpokladam ), nastavit a spustit, aby se vytvorili cfg a slozka hry v my games - nakopirovat pouze save soubory.
    Ale rekl bych, ze skyrimu, tak jako u predchozich dilu TES bude rozdil lokalizace jedno, jelikoz je tato hra otevrena modum, cili lepe adaptabilni :)
  • No toto? :) pardon za OT.
    http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Tzenal/simple
  • To je skoro jako str gem v botach a relicu u resto shamana, ze jo tzenale? :)
  • Jen nějaký menší, počkej si do 28.11. to vyjde novej a obsáhlej.
  • dodatek, co chtel basnik rici? Jelikoz mam uz starsi VGA, tak si myslim, ze skyrim koproti Oblivionu je skvele optimalizovany, akorat fuj konverze z konzoli, ty hranate stiny jsou celkem dost videt ( ikdyz v cfg rozliseni vsech stinu zmeneno na 4096 ), ale hlavni je hratelnost samozrejme :)
  • Aktualizace driveru provedena? Jelikoz ja na i7 920 OC 4GHz, 6GB ram a HD4890 OC jedu na ultra, full HD, 8x AA, 16xAF, max dohled bez jedineho skubnuti. Co si pamatuju u Oblivion, tak byl ( samozrejme na nvidia kartach :) tzv. syndrom 4 noh, ze jakmile byla ve hre 4 noha zvirata, hra se zacala sekat divnym zpusobem.
  • jj demo na daggerfall jsem paril snad tejden a porad bavilo :)
    pak jsem koupil a cekal na level cd s patchem abych to mohl dohrat, jo to byly casy :D
  • teda já jsem si chtěl pár měsíců počkat na patche ale neodolal jsem a už jsem taky objednal :-) Omlouvám se, vím, že to k předešlý diskuzy nesouvisí. Už je nějaký patch vůbec venku?
  • Lidicky mam takovej mensi dotaz, Skyrim jsem si stahl z netu Razor crack na vyzkouseni, dotahl jsem to na 24 uroven, celkem hodne Q mam hotovo mimo hlavni osu tu si schovavam na pozdeji,ale chtel bych se zeptat. Protoze je to skvela hra jdu urcite do originalky a nevim zda mi po preinstalovani pojedou savy z crackle verze, myslite ze to pojede ? Mam to riskovat se s cracknutym savem , anebo radeji pro jistotu zacit hrat od zacatku ?

Apropo origo jeste doma nemam a uz mam abstak,kazdopadne nechce se mi pokracovat v hrani, kdyz bych jel od zacatku :-)
  • Bible a pak Necronomicon
  • Čím to točíte, FRAPSem v 60fps?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit