Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
A ty se nauč číst, nepíše, že má jen 1 GB ramek, ale že hra mu využívá jen ten 1 GB.
-
Stačí se podívat sem tam to je napsáno kde jsou.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Warrior_(Book)
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Beggar_(Book) -
Hraju Skyrim 95 hodin (Steam mi to počítá *1* ) a pořád mě to baví, klidně bych tomu dal 10/10. Musíš si tu hru trochu užívat a ne jen jít do dungeonu, projít ho a říct "Hmm ten byl stejnej jako předchozí." je to skvělá hra, opravil jsem všechny bugy přes Skyrimnexus.com a hraju bez padání hry na desktop nebo klesání FPS. *5*
-
nejlepší kniha o orcích byla v městské knihovně v Tarantu *2*
-
Potomci Prasat je dobrá kniha,je to o Orcích :D
-
cus
tak jaká je vase nejoblibenejsi kniha a jak se k ni dostat hraju zatim jen chvily, ale přišla mi nejzajimavejsi kniha zloděj z mohyli temných vod bohuzel je to porstredni kniha trilogie ,žebrak,zloděj,valačnik kdyby jste vedeli o dalsich dilech napiste kde jsou
a kazdou dobrou knihu tu doporučte a napsite kde je
bez čj si nemyslim ze by ty knihy byli tak zabavné -
on je manuál přímo ve hře v kolonce help ... kdyby lidi nebyli líní, tak to najdou... je tam napsáno všechno důležitý
-
Ani se nedivím, že se mu to seká při 1GB ramek.
Proboha lidi, naučte se už tyto triviální věci a neopakujte pořád stejný chyby. Bičem na vás, do diskuzí nepřispívám, ale tohle mě dokáže tak vytočit. -
Skoro jako Vilém Tell. Akorát místo kuše má luk *4*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ZUiMTPh6UY -
Milý Xeene, naprosto tě chápu a myslím, že i ty jsi mě pochopil. Ano, podle mé logiky by 10/10 bych asi opravdu nemohl dát ničemu. Ani bych nechtěl. 10/10 bych dal hře, kterou by si podle mě měl zahrát každý, bez ohledu na věk, pohlaví, vzdělání, žánrové preference. Takže možná Solitaire, Miny, Monkey Island, Princess Maker 2 a pak už nevím. Ale tím nechci říct, že by každý měl 10/10 takto chápat, že takhle je to jedině správně. A ještě k logice - i logika může být nesmyslná. A ještě trochu, jsou žánry, kde existuje tak možná jedna nebo dvě hry tohoto žánru, což nutně znamená, že jedna z nich by měla mít 10/10?
-
naco citat manual ked sa tu mozem opytat a nemusim to hladat. navyse ty citas manual kazdej hry aby si zistil ake moznosti poskytuje?
-
Teď se ale vracím zpět do Arkham City. To je hned po Dark Souls nejlepší hra co letos vyšla.
-
ty už máš plány do budoucna, to se mi líbí
-
URCITE uz jen grindem. Ono uz tech 50 je slusny. Az budu tam kde ty, tak odkladam a cekam na datadisk nebo mody... delat neco umele jen abych mel vse na max me nebavi.
-
dik za tip, me to dela co pises, jednou za par minut to asi ne sekundu zamrzne. jako nic drastickyho, ale ten skype zkusim vypnout (posledni verzi mam, ale vypnu ho).
-
Bioware kecajú bethesde do hier? *3*
-
četl jsem že ve městech je problém s NPC a jejich stíny, jelikož stíny postav jsou počítány "prý" přez CPU a ne klasicky přez grafiky, myslím si že toto by mohl opravit patch ale nemám vysvětlení pro "nevyužití komponent" naplno
-
Díky moc!
-
zapni hru, jdi do správce úloh, najdi proces TESV.exe, klikni na něj pravym myšítkem, dej nastavit spřažení, zaškrtni všechny jádra co máš na CPU....
-
optimalizaci ale ceho? ja mam slabsi konfiguraci - Q6600 a ati5850 4GB ram (ikdyz teda Skyrim podporuje jen 2GB) a jedu na ultra 40FPS misto AA pouzivam teda FASS a zadny problem s mestama nemam, dokonce jsem si v .ini jeste par veci vytunil