Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K nam rozvazi CP nejpozdeji do 15 hod pak uz ne. Nevyplati se jim to.
    Komu tenhle styl nevadi, at si dal kupuje u Cenegy. Ja se bez tehle firmy obejdu a vzdy si to dokazu sehnat jinde. U mne timhle skoncili.
  • To neni HW, mán podobnou sestavu Nvidia GTX 570OC , 4GB ram, Phenom II X4 945 OC 3,45Ghz a také mi ve městě klesá FPS, záleží na směr pohledu, je to dáno špatnou optimalizací, ve měste jedou 2 jádra cca na 70% a další dvě na 50%, grafika na 50% ramky mi to baští cca 1GB, pamět na grafice 900 MB ( zbývá 300MB) = špatná optimalize = čekání na patch,

Nejvíce zatím pomáhá snížit vzdálenost vykreslování Objektů a dát detaily stínů z ultra na high
  • mozno pomoze toto: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=953
    mne to opravilo vykreslovanie vody, neviditelne textury pavucich sieti a ohna...
  • A pak ještě giant, falmer, mudcrab, nightingale, wolf queen, hagraven, grenmoril a nejspíš ještě pár jich bude.
  • Nechci se Cenegy zastávat. ale výhradní exkluzivita a dočasná embarga nejsou v "civilizovaných" zemích, nic výjimečného, Naopak, čím více na západ, tím je to častější, což sice neomlouvá tento systém, ale řeči o diktatuře jsou trochu laciné, obzvláště když za exkluzivitu platíš těžké prachy.
    Dnes už rozváží ČP zásilky i večer a nějak se mi nechce věřit, že by se tvá pařanská rodina nemohla domluvit na převzetí zásilky. *3*
  • No nevím, i na té 50 občas narazím na nějakého mága, který je schopný mě dát na 3-4 rány. A to mám myslím resisty proti magii téměř 80%+.
  • Jo také mně to děla,ten rozptyl FPS je děsný.Co jsem se díval sem
    http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/22525-the-elder-scrolls-v-skyrim-vzniklo-dokonale-rpg
    tak stíny mají největší vliv na FPS.Sice to ten rozptyl neřeší,ale pak by si měl mít více FPS když sie koukáš na město.Když máš mnoho paměti tak předpokládám,že máš zamplej mod abys hra využila více než 2GB paměti...
    Hlavně co má nejzásadnější dopad na FPS je rozlišení a FOV.Když měním ve během hry FOV tak FPS klesají rapidně.
    Ale ty máš skvělou kartu tak je divné,že by tak moc vadilo.Někde jsem četl,že vypnutí Vsync pomůže.
    Viz: http://www.pcgamer.com/2011/11/11/the-elder-scrolls-v-skyrim-tweaks-improve-graphics-disable-vsync-change-fov-and-more/
  • potvrzuju to co pise Santa, v base ztratis maximalne rozpracovanou cast, nikdy neklesnej o cislo
  • Nestěžuj si, buď rád, že ti povolili alespoň internet *1*
  • No mě to škube jen ve dvou případe a to v Markarthu, to město je opravdu hodně členité a občas na nějaké vyhlídce, kde přede mnou není jen plochá pláň, ale trochu komplexnější povrch, jako vzdálené vesnice, hory atd..
  • no zkus to dat na nejake low detaily, jestli to dela taky a pak postupne pridavat na kvalite, treba tim neco zjistis
  • To mě taky napadlo...nepomohlo, přesto dík ;) Ale zas sem na Youtube zjistil, že nejsem sám.
  • AMD Phenom II X4 955
    GTX 570
    8Gb RAM
  • no, ono to tam nejak zavisle bude...minimalne na sile nepritele u bojovych skillu. Urcite je rozdil jestli zvysujes skill na nepriteli lvl1 nez na nepriteli lvl50 ...a tim nemyslim jen pocet uderu. Taky se mi zda, ze kdyz pouzivam silnejsi kouzlo na silneho nepritele, tak mi skill roste rychleji, nez kdyz nepritele upizlam slabym kouzlem.
  • Dej hru v okne a zapni si sledovani vytizeni procesoru jednotlivych procesu, muze to byt rezidentni antivir, firewal, cokoli... Manzelce (I5, W7, 8GB ram ) to delala nejaka stara verze skype co ji bezela na pozadi a vysledkem byly proste nahodne lagy jednou za 5 minut na dve vteriny. Odinstalovala, nahodila aktualni verzi a jede to bez problemu.
  • Tak že to je závislé na dovednostech, to je mi jasné, já jen že level 70 už je docela dost, takže jak píše esc, dál už to bude jen a jen grind. No šlo mi o to, že některá videa, kde např. ukazují, jak a kde rychle vylevelit odemykání zámků nebo třeba plížení, radí přepnout na nejtežší obtížnost, tak jsem myslel, že na těžší obtížnost prostě člověk dostává za levelování perků víc expů, tudíž level roste rychleji.
  • jaky mas HW ?
  • tak me ta zhruba dvacitka tvoru urcenych k likvidaci celkem staci a to navic zdaleka nemam objevene vsechno, takze porad me ma hra cim prekvapovat...nepotrebuju aby se na me vyhrnulo 100druhu nepratel
  • MrSanta
    Ve Skyrimu pobytem v base ztrácíš akorát dosažený postup na další úroveň skillu, ale jednotlivé úrovně to neubírá. Tj. máš třeba archery na 45 a jsi v půlce cesty na 46, tak ti to pobyt v base šoupne na začátek 45, ale na 44 nebo níž tě to nepošle. Aspoň tak jsem to pochopil podle popisu z jedné nahravácí obrazovky. Sám jsem neseděl.
  • Nagrindovaním. Väčšina skillov sa dá takto zvyšovať.

Nie žeby to na niečo bolo dobré, lebo na 50 leveli s vyrobenými a očarovanými vecami je charakter (či je to mág alebo bojovník) v podstate aj tak ako nejaký demigod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit