Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrajete na pc osklivejsi bludy,kterym bych nedal ani 3 z 10.Staci se podivat na nejnovejsi stranku tady na games.Jinak tohle by meli hodnotit zastupci techto zanru,nebo zastupci souls her by meli hodnotit Bloodborne.A ne pan Olejnik ,ktery hraje potrhli klikacky,a retro lets play. *1* A jeste je to anti konzolista.Ja mu zrovna zrecenzuju ty potrhli vesmirny simulatory,vidim,ani to hrat nemusim,proste nuda !3 z 10
  • "akorát"
    rezignace na spisovnou češtinu hned v první větě?
  • ucho

Tak dohráno a s přehledem můžu tu recenzi označit za nejvíc mimo za posledních pět let. Ta hra je naprosto unikátní a obstojí i v současné době. Popravdě ta grafika je parádní a tvorba těch levelů musela být strašně náročná, jak jsou detailní. Stejně ty herní mechaniky. Pochybuju, že si na něco podobného jen tak někdo ještě troufne. A jinak super, jak hra vůbec nevodí za ruku a člověk prostě funguje v daném světě. Škoda, že tyhle věci recenzent neviděl.

Určitá negativa se samozřejmě najdou, ovládání je občas trochu zbrklé a některé skoky proto malinko adrenalinové, ale celkově nad tím má člověk celkem kontrolu. Jediný zásek jsem měl, že se mi Trico nechtěl v jedné části potopit, přestože jsem věděl, že se potopit musí. Google poradil a zafungovalo. Za sebe bych dal buď 7/10 nebo 8/10. Byl to fakt super zážitek.

• Rozbor dvou technickych chyb a narky na vlastni neschopnost hru ovladat na ovladaci, to je v kostce tahle radoby recenze.Diky bohu za to, ze ve svete je takovych "recenzentu" naproste minimum a hra je vetsinou naopak chvalena.Olejnik uz zde nekolikrat prokazal, ze tuto praci dela omylem.Tedy pokud se vec nahodou nema tak, ze je zde nizka znamka pouze kvuli klikum, coz se nakonec i povedlo.
    • a nebo milý Honzíku prostě Honzíka nebaví teploučký emo omalovánky, okatý holčičky a velký mečíky - třeba je to pro něho groteskní karikatura jako pro miliony dalších "Zápaďáků"....ono víš jak, japko si zase nesedne na zadek z Operation Flashpoint - m16 má reálnou velikost a není tam roztomilé děvčátko, co bude každou chvíli ronit óóbrovský slzičky - zůstaň nohama na zemi vole. Nikdo ti nezakazuje mastit si šulína nad hentai a utírat si pudel origamy *8* tak to má 5/10 a co jako?
      Si pro klid v duši přečti recenzi ze země vycházejícího slunce a nepruď
      • Flashpoint byl v Japonsku na PC hru výjimečně úspěšný, dokonce vyšla lokalizovaná verze (na BI webu kdysi postovali screenshot)...

Ohledně Last Guardianu: no comment. Spletl sis hru.
      • Tak pokud se tu chceš ohánět stereotypy tak doufám že píseň při sledování fotbalu chlastanim piva a pojidanim koblih a nesmím zapomenou největší klišé pro čecha během záchvatu závisti na všechno kolem
        • Nepis o sobe pc and ps4,PlayStationu vubec nerozumis,stejne na obou hrajes multiplatformi,PlayStation je o exluzivirach a o odlisnych projektech,nez na pc pixle,treba demons souls only on PlayStation,havy rain only on PlayStation,The last of us Only on PlayStationTeraway only on PlayStation,little byg planet,atd,pak uz se jen vsichni opici.Ty budes vzdy jen pc ckar,o PlayStation nemas ani paru. *5* Multi platform hry jsou pro PlayStation okrajovou zalezitosti.
          • Meleš naprosto z cesty. Na PS a PC hraji nějakých cca 20 let a mám sjety snad všechny exluzivity co vyšli na ps4
      • co je tohle za kokota
        • Ty jsi._.Chytroline.Dej si lets play contra buliku.Only on pc.Je to pravda,co jsem napsal.Ale zastarale old school strilecky pc ckarum nevadi,ikdyz jsou zastarale,a plno mechanizmu smesnych.
  • Recenze nereprezentuje názor většiny kritiků. Na metacritic má hra znamenitých 83% a dostala řadu hodnocení 10/10 (např. Guardian, Time, Hardcore Gamer, Daily Dot a další).

Just sayin...
    • Hodnocení hlavních dílů Call of Duty na Metacritic nikdy nekleslo pod 78/100.

Just sayin...
      • Ja s hodnocenim souhlasim. Hry to jsou ok, pro me jako hrace, ktery ma par hodin mesicne, to je dobrej zazitek. Co posledni dobou nemam cas hraj jsou 100+ hodinovy hry. Protoze je to tolikrat natazeny vedlejsima(ne moc smysluplnyma) ukolama, ktery jsou vesmes dones, zabij, prines a koncej prevazne jak predpokladam. Zpracovani CoD je vic fimovy s nejakym zvratem a pribehem sice beckoviho filmu a to me bavi vic. Ma to proste spad. Witchery, fallouti, elder scrollsy a podobny ho nemaj.
        • Klidně si to užívej, já ti to neberu, ale hodnocení absolutně neodpovídají kvalitě designu a obsahu, které ty hry nabízí. Jsou to formálně primitivní a lineární deriváty na vypnutí mozku a pár hodin jednoduché zábavy. To je jak kdyby každý díl Transformers dostával od kritiky 80% hodnocení.
      • Predator2
        Protože jsou to dobré hry, nadprůměrné, u kterých je vidět, že u nich autoři odvedli kus práce.
  • Mam dohrano a tuto znamku moc nechapu, dohral jsem na jeden zátah a uznavam, ze ovladani i kamera maji svou hlavu, ostatne stejne jako Trico.Nicmene i pres to jde o naposto odzbrojujici zazitek a predevsim konec je jedno velke wow, vedle dnesi mainstreamove produkce to pusobi jako zjeveni.
    Jsem rad, ze takovy pan Olejnik je jenom jeden, protoze kdyby takovou znamku dali vsichni ostatni recenzenti ve svete, tak bych si hru nikdy nekoupil a ted po dohrani mohu rict, ze by to byla obrovska chyba.
    • Škoda, že Dobrovský je skalní PC hráč a "Last Guardiana" tudíž stoprocentně nehrál a ani nebude. Jeho názor na tuto hru by mě velmi zajímal.
  • 20fps a to se to nestydí prodávat? ubohost, radsi ty konzole uz vyhodte na smetiste dejin a diky lacinejsim hram si poridte poradne herni PC
    • Protože PC je známý pro dobře optimalizovaný hry...bože ty si ale kus de.ila :D .
    • k čemu ti je nabušené PC, když hry, které chceš hrát jsou jen na PS4. Kdyby Uncharted, Last of Us, nebo Last Guardian vyšlo na PC, tak bych si konzoli nikdy v životě nekoupil.
      • mam takovejch her ze nevim kdy je mam hrat a to dalsi hromadu musim ignorovat protoze na to proste neni cas a hry typu bezim sotva 20fps bych dal na ignore list jako prvni! zivot je kratkej a promrhat ho u smiry nechci *3*
        • Njn, ale na konzolích je furt herní sucho, z čehož možná prýští i komplexy a frustrace některých jejich majitelů, zvlášt pokud jde o děti co ještě nemajì v životě o věcech jasno, viz tato diskuse níže
  • Hra roku 2017 na PS4 bude "Lassie sa vracia". Samozrejme v kinematickych 20fps *1*
  • Tak už chápu proč odložili Gravity rush 2 na 18 ledna.
    Báli se že bude dostávat vyši hodnocení Gravity rush 2 a The last guardien bude dostávat nižší.
  • Odulin
    Tak jsem nevydržel a už se to tahá. *1*
    • jestli máš doma deti tohle by se jim mohlo líbit, hned pár bodu k hodnocení navíc
    • dej pak vědět jak se to hraje s oběma patchi. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit