-
Komu tedy věřit?
http://www.eurogamer.net/articles/2016-12-05-the-last-guardian-review
A to EG.net čekal propadák docela... -
Tahle hra mě popravdě vůbec nezajímá. SoTC mě vůbec nebavilo a ICO jsem ani nehrál, takže k tomuhle nemám žádnej vztah.
Článek jsem otevřel spíš ze zvědavosti a musím zklamaně konstatovat, že tohle je opravdu hodně špatná recenze. Spíš mi to připadá jako technický rozbor, protože kromě (ne)funkční stránky jsem se vlastně vůbec nic nedozvěděl. Je jasné, že takové informace by recenze měla obsahovat, ale neměla by na nich stát. Zajímalo by mě jestli Honza pročítá komentáře a bude mít snahu na to nějak reagovat. -
-
a co bys chtel vedet vic? hraje se to mizerne, prvni polovina hry stoji pribehove za prd a technicka stranka to zabiji nadobro
-
-
proooooooooooooc
-
recenze:
GameSpot -- 9/10
IGN -- 7.0/10
Game Informer -- 8.0/10
VideoGamer -- 9/10 -
-
to jako nesouhlasíte s tím okopírovaným textem z jiného webu pro porovnání ? :D :D :D :D Mám dost :D
-
-
Nesouhlasíme s tím , že všichni musí mít stejný názor jako ti které jsi uvedl ;) . Za mne klidně za 3 , protože to není sci-fi , nejsou tam mechaničtí roboti a odborného poradce nedělal Michael Bay . Ono koukat se na opeřenou krysu v teatrálních rozvalinách, není také zábavou pro každého ;)
-
-
A kde bylo uvedeno, že musíte mít stejný názor :D Nikde jsem ani neuvedl svůj :D
-
-
-
-
Tahle hra už každého jenom otravuje!!!!
-
-
Zaklínač se řeší jinde
-
-
to je zajimave ve vsech vetsich hernich magazinech ve svete si tahle hra odnesla minimalne 7,5 jinak same 8 a 9... na konzolistovy jich je vypsana pekna radka :)
-
-
lebo vidia TEAM ICO a to je automaticky 9/10, recenzent hru ani nemusí hrať
-
-
¨to si opravdu nemyslim ... hru si kupovat nehodlam ale urcite budu verit vetsine herniho sveta nez tady kde vetsinou s recenzemi nesouhlasim .. dobrym hram davaji male hodnoceni a 8 bitovkam to nejvetsi :D
-
-
-
-
Moc by som to hodnotenie neprezival. Aj SoTC aj ICo su velmi osobite hry a poznam ludi co ich to k smrti nudilo a u mna su to herne klenoty ktore nezostarli ani o piad. Plus pamatam si ako Grygar tu supol.podobne hodnotenie Evil Within a bola to u mna hra roka a jeden z top.hororov posledne roky spolu s Alien Isolation. Ktory tiez schytaval aj.kritiku od mnohych kvazi recenzentov. A Olejnik je rysavy a ty nemaju dusu. A hry od Uedu maju dusu ako ziadne ine hry. Btw. Ico aj Colossus sa ovladali podobne zle....hlavne zd Olejnikom.oblubeny Gothic sa ovlada ako jedna báseň vsak...hehe. Tam to ale nevadi...
-
-
jo jenže Gothic je 16 let stará hra, to samé Ico, Colossus, tenkrát se to ještě dalo odpustit, což jen podtrhuje, co napsal Honza v recenzi, Last Guardian zkrátka zaspal dobu, dneska už se to dělá trochu jinak, nad čím v roce 2000 šly přivřít oči jde dneska dost těžko atd
-
-
Sakra, kdyby tam dali černé pruhy a "fotorealistickou" grafiku dostalo by to minimálně 8/10 jako The Order: 1886
-
-
Pokud byl The Order bez technických chyb a splnil, to co sliboval, tak v tom hodnocení nevidím problém. I když je to v podstatě interaktivní film. *3*
-
-
Recenze dost tvrdá ale asi pravdivá, jako fanda Ico jsem celkem zklamaný a počkám až na slevu, teda možná.
-
Koupit tohleto nebo Rime nebo obojí , po Mafia 3 potřebuju změnu..