Přejít na výpis diskuzí
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - recenze
11.3.2017 | Miloš Bohoněk
280 příspěvků
-
Souhlas, Zelda by si zasloužila, aby ji, nejen na tomhle serveru, recenzoval i někdo jiný než skalní fanoušek série a Nintenda obecně.
-
Milosh, Já to chápu.. jsi fanoušek, hra tě baví a recenze je vždycky subjektivní.. ale do háje, kroť se trochu a zkus se na to podívat i jako normální člověk co za to musí platit.
-
ale ved o to ako dlho su na trhu vobec nejde - on len poukazal na absurditu jeho dilemy- pre PS4 sa nerozhodol koli nedostatku exkluzivit ale o Switchi uvazuje uz teraz a pritom je tam exkluzivit 6x menej...
-
Bude remaster ve 4K na PC *12* *5* *1* ?
-
Aby v roce 2017 nedokázala hra jet na nejnovější konzoli od NIntenda stabilně aspoň 1080p a 30 fps je ostuda. Nic víc, nic míň.
-
Při 720p rozlišení, ne? To není žádná sláva.
-
Čoveče, komu budeš věřit? Kritikům, u kterých je nějaká šance, že byli podplaceni (všechny podplatit nemůžeš). Nebo Metacritic user score, kde 1) většina userů na první pohled hru nehrála (systém nemá možnost zjistit, zda uživatel hru zakoupil narozdíl od Steamu), 2) jediné dvě známky, které se objevují jsou 0/10, či 10/10. 3) Kde tělo recenze hodne často tvoří "zelda sucks tečka", nebo "zelda best game ever.". Nepodceňuj stupiditu herní komunity, fanboyové udělají šecko, aby nějaká hra měla perfektní/mizerné hodnocení. Je to válka v pravém slova smyslu. *1*
-
Hratelnost to nijak nedegraduje, alespon v mem pripade. Ale chapu, ze jsou naspeedovani jedinci, kterym to muze vadit, stejne tak jako ze hra nejede ve 4k, a tak dale. Nekdo, jako ja, neonanuje nad technickou dokonalosti, nejsem pak z toho nervozni
-
Problém je, že tam jsou POUZE hodnocení 0/10 nebo 10/10, navíc od lidí, kteří hru ani nehráli (někteří to tam na rovinu napíšou). Takže pokud jste tak zoufalý a chcete najít nějaký objektivní důvod, proč je Zelda overrated, tak prosím vás ne user score na Metacriticu, to je pak výsměch. *3*
-
To se týká pouze Switch docked verze, pokud se nemýlím. Wii U a Switch handheld mají stabilních 30 fps.
-
Zajimave, ze hodnoceni neni na prekazku mizerne technicke provedeni, kdy hra pada na 20 fps, coz nutne degraduje hratelnost. Neprijde mi to objektivni.
-
Ty kvality nejsou patrné na pohled. Jsou hry, kdy video neřekne nic, jsou hry na které se kouká dobře. Ono je to celkem prosté: pokud tě nebaví hry od Nintenda, hry, co na jejich platformy vychází, o nic nepřijdeš, nebude to hra pro tebe. A nic se neděje, nemusí se to líbit každýmu, že jo. *1*
-
Pujcit si Switch od kamose v Cesku je opravdu dost narocne. Dyt se jich tu proda 3 a pul za rok. Jedina moznost je tak kouknout na gameplay, ktery me teda absolutne neuchvatil. U jinych her, co tu dostaly 10/10 nebo jine velmi dobre hodnoceni, jsem vzdy alespon pochopil proc, byt me treba ten dany typ hry vubec nebavil. Ale u Zeldy je mi to proste zahadou.
-
Řeknu to takhle. Nejlepší recenzent jsi pro tvůj názor ty sám. Pokud Switch nechceš, tak si ho pujč od kamaráda a zkus si to. Vykašli se na recenze a názory. Čím míň o té hře budeš vědět tím líp. Pokud se totiž informačně zahltíš a všechno budeš vědět dopředu, tak hra je vážně o poznání horší, asi jako film, když znáš téměř celej děj dopředu.
-
Bež do Switche. Klidně až za pár měsíců, třeba po E3 ať máš jistotu dalších her. O vánocích má vyjít nový Mario a to bude zase velká událost. Jenom na okraj, From Software prý rozběhli Dark Souls na Switch, takže taky asi bude.
Jestli máš rád značky co vycházely na 3ds, tak do Switche běž, poněvadž tam většina jistojistě vyjde. -
Problem je, ze mimo majitelu toho Nintenda ty jejich exkuzivity nikoho moc nelakaji. :) Porad tu nikdo neodpovedel na muj dotaz ze vcerejska, cim je tato hra tak skvela, ze si zaslouzi 10/10 (tedy by to mela byt jedna z nejlepsich her vsech dob). Cim to vystupuje z rady oproti desitkam jinym open world rpg, ktere maji treba 8/10? Myslim to vazne, ne jako flame.
-
Ale co mi to ta Zelda zas dělá. Teď už zcela vážně začínám uvažovat o koupi konzole od Nintenda a to jsem přitom vždycky tvrdil že Nintendo prodává jen předražené zastaralé kusy hardwaru, jenže ty hry jako je Zelda nebo Donkey Kong jsou opravdu na pohled krásné a srší z nich zábava. Vím že mi tady asi těžko někdo odpoví, ale je opravdu WiiU taková sra*ka a lepší je dát o 3 tisíce víc za Switch nebo by mi na těch pár hezkých her co na to vychází stačilo WiiU?
-
Jak dlouho je na trhu PS4? Jak dlouho Switch? Toliko k odpovědi.
-
haha tak jsem si dal vyhledat seznam exkluzivnich her pro PS 4 a je jich celkem 102. Nintendo switch jich ma/bude mit pozor pozor 19 o kterych se vi. Jestli je to troll tak palec hore, jestli ne, tak prijmi mou soustrast.
-
Pekne, libi se mi, jak Nintendo opet vsechny preveze nejkvalitnejsimi hrami. Zatimco ke koupi PS4 jsem se z nedostatku exkluzivnich her jeste nedokopal (a to jsem byl vzdy spise konzolovym hracem), tak o Switch uvazuju jiz ted. Jeste pockam, zda se nepotvrdi hardwarove problemy konzole a jdu do toho.