Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    No jo, nalet nul..ale proc..chapu ze plno lidi nesnasi zeldu..ale to taky o necem svedci ne..ze to nebude asi tak jednoznacne nejlepsi hra na svete. ja proti ty hre vzasade nic moc nemam ale proste mi nesedi ty hodnoceni hracu a recenzentu a nejde jen o MT.
  • Veskoslav
    A ty se divíš? Kolik těch titulů na tu konzoli taky vyšlo? Celkově nějakých cca 190. Takže se není čemu divit, když si z 12 miliónů majitelů WiiU koupí nějakou hru 9 miliónů, když na tom jinak není nic moc, co hrát. Jako v tom roce, co vyšel Mario Kart 8, tak v Evropě sis mohl koupit co? Bayonetta 2? To moc velký výběr nebyl.
  • Femto
    Zelda měla první den vydaní stovky nul, tu hru nikdo ještě nerozbalil a už měla nálet nul, prosím tebe. 0 nikdy nezprůměruješ 10, to snad víš na rozdíl od idiotaa Veskoslava. To hodnocení má nulovou hodnotu. Pokud máš aspoň něco v hlavě, tak už dál o tom nepiš.
  • Bredy11
    Mario? Nee, mario nee... Mário se mi zhnusilo už na handheldech. Běžel jsem, zmačknu skok, spadnu do propasti, bežím zmačknu skok a spadnu do propasti. Od té doby nemohu toho skákajícího dědka vystát. Když k nám přišla Wii U konzole, zas tam byl Mario a zase... stejná hratelnost, zase jsem padal do propasti
  • Eh, sorry, v první větě jsem uznal cenu jako problém a následně jsem to popřel. Už bych měl jít spát :D
  • Widl_CZ
    Prima recenze, je z ní znát, že Tě hraní bavilo :) Díky
  • Ano, cena byla taky jedním z problémů. Nicméně Nintendo je známé tím, že své konzole nedotuje a prodává je za plnou cenu. Je to prostě jejich strategie a těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně. Já si ale fakt nemyslím, že WIi U ublížila cena. Naopak bych řekl, že skoro minimálně. Problém byl v nedostatku multiplatforem a snadnou zaměnitolností s Wii u casuálů.
  • flash789
    To je mi jasny ze se tam klika..ale proc se tam klika..zrejme proto ze nebude vsechno v poradku...u Nieru se neklika, tam to sedi 90/90. na gamefaq to ma 4.5 z 5 coz mi prijde taky nejak malo, na to ze to jsou hlavne stranky fandu Nintenda a kazdorocne tam vyhrava hru roku Super smash nebo nejakej mario.
  • Femto
    Běž jim tam šéfovat, všichni na tebe čekají...
  • Veskoslav
    No Nintendo používalo mozek a nenapálilo ceno jak za Ferrari pomalu, tak si myslím, že by ta konzole rozhodně neměla kolem 12 mega, ale troufám si tvrdit, že minimálně dvojnásobek.
  • Veskoslav
    Tak si odečti 0 a 10 od fanatiků z obou táborů a pak si to zprůměruj....Ale to by nebylo vončo, to by jsi nemohl pičovat, že proč rušit 10, když je to od hráčů.
  • Wii U je fajn konzole se skvělými hrami. Máš pravdu, že jich není moc, ale za to jsou opravdu kvalitní. Jasně, pro hráče, který má potřebu hrát velkou část vycházejících titulů, je prostě Wii U outsider (to ani nepopírám). Jen mi přijde líto, že se na tu konzoli tak plive, přitom má opravdu skvělé (SKVĚLÉ) exkluzivity.
  • Femto
    viz dole. Všichni snad ví, že se tam kliká. Si přečti nějaké ty recenze. Chlape, ty si snad sedíš na vedení.
  • Femto
    Ale prosím tebe. Wii je daleko horší konzole než WiiU. Prodeje jsou mi úplně u paty, beru svou spokojenost s konzolí a s WiiU jsem velice spokojen, že měl Wii gimmick a obří prodeje, tak to neznamená, že je to lepší konzole než WiiU. Proč se bavíš o něčem, o čem víš prd, tam si smrď u počítače a neotravuj, nikoho nezajímáš...
  • flash789
    na MT taky sebrala 76 od hracu..me prijde ze to kazdej ignoruje a dela jakoby to nebylo dulezity. Me to prijde vic smerodatny nez ofiko hodnoceni.
    Vesko WiiU je sice nejhur prodavana konzole nintenda ale porad prodali 9 mega kopii mario kart a dalsi tituly jdou taky do milionu, plno vydavatelum se o tom muze jen zdat.
  • Veskoslav
    WiiU? Jedna z nejhůře prodávaných Nintendo konzolí v historii. Horší snad byl už jenom Virtual Boy z 95. Zastaralá už při předvedení, mizerná podpora her. Když se to srovná s jednoduchou, levnou Wii, tak je vidět, že jsi vážně zaslepený Nintendo fanoušek. I když u Tebe nic překvapivého. Nintendo je takový Apple herního světa, co se týče fanoušků.
  • flash789
    No vidis Drzzte, konecne se na necem shodneme, ten tvuj vyber her na konzole je presne podle mojeho:) A horizon a uncharted taky nemuzu ani citit.
  • Veskoslav
    Na Hofylandu (diskuzní fórum pro neznalé) jsou zatím Zeldové v menšině (cca 10 hráčů). Spousta potencionálních zákazníků na Switch čeká na jiné tituly. Já jsem zkoušel akorát The Legend of Zelda: Twilight Princess na Wii a The Legend of Zelda: Link's Awakening na GB. A popravdě jsem ani jednu nedojel, protože mě to nějak nechytlo. Novou Zeldu bych si i zkusil, ale kupovat buď zastaralou WiiU nebo podle mě předražený Switch se mi nevyplatí.
  • Femto
    Je až děsivé, jak ta hra je dobrá. Vlastně bez nějaké pompézního hypu přišla, sebrala 98% na MT a to hodnocení je naprosto zasloužené. Super. WiiU jedna z nejlepších konzolí posledních let dostala další naprostou pecku :)
  • na druhou stranu hodnocení recenzentů se už tolikrát dramaticky rozcházelo s hodnoceními hráčů, že člověk začne být trochu podezřívavý. DAI vyhrávala samé 10/10 a hry roky a přitom byl škvár 7/10 nanejvýš. A největší rozcházení bývá u těch největších, nejmocnějších herních studií. O těch důvodech nebudu spekulovat, protože tady za to velmi rádi banují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit