Přejít na výpis diskuzí
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - recenze
11.3.2017 | Miloš Bohoněk
280 příspěvků
-
A co hraci kteri davaji 76..tam je urcite nejake spiknuti proti ne? :)))..proste to trosku smrdi s ohledem na to ze ty dve Zeldy co jsem hral me sice docela bavily ale zadna herni euforie to teda nebyla..
-
Já si z těch desítek lidí a fanoušků Nintenda v ČR vybavuju jen jednu holku, která na tom hraje jen Pokémony. Zbytek v současnosti jede Zeldu.
-
Ale asi nebyl, jen by to chtelo vykonejsi konzoli..
-
Opatrnost není v tomto případě na místě. Dohrál jsem několik Zelda a žádná mě nikdy nezklamala. Pokud ti není Zelda vyložene proti srsti a máš rád open world, tak neváhej. Recenzenti se určitě nespikli a nedomluvili ohromný komplot desítkových hodnocení. Bude to asi v nečem jiném. Že by ta hra byla opravdu tak svělá? *3*
-
No to je právě otázka. Ten zážitek by byl o pár procent ale vývoj by byl asi 2x dražší. Otázkou je, zda by to vůbec vyšlo. Pokud bych opravdu chtěl větší zážitek, tak maximálně ve VR. Ale to už je jinej level.
-
Znám spoustu hráčů, co mají Wii/WiiU či si uvažuji o Switchi a naprosto nejeví zájem o Zeldu. Pro ně je srdcovka Mario atd.
-
Vidíš, mě Uncharted taky vůbec nezajímá a nebaví, stejně tak mě nezajímá a nebaví Horizon. A přesto mám doma PS4 a hraju na ní hry. To je podle mě něco jiného. Já mluvím o lidech, kteří mají nulovou nebo minimální zkušenost s čímkoliv od N a jen hledají výmluvy, proč je to tak špatné a proč to vlastně nechtějí hrát. Je mi jasný, že to tady schytám, ale to je mi fuk.
-
ja jsme nerekl ze me nezajima, ale jsem k ni trosku vic opatrny..
-
Nezapadl no, není moc lidí, kteří mají doma N konzoli a zároveň je nezajímá Zelda. Jsi docela vyjímka.
Ale jinak si za tím stojím. -
Ja jsem te jen chtel upozornit abys mel vetsi naroky, a nespokojil se s necim co evidentne muze byt lepsi a bude to jen ku prospechu veci.
-
toto není můj případ. Tato Zelda se mi celkem líbí (i graficky) podle dojmů z webu. Jsou hry, u kterých mě mrzí, že si je nemůžu zahrát, protože jsou to konzolové exkluzivity a já si kvůli tomu konzoli pořizovat nebudu - Xenoblade Chronicles, Demon Souls, Halo série, některé Zeldy, Final Fantasy atd.
A pak jsou hry, které jsou taky exkluzivity a z nějakého důvodu jsou mi nesympatické, např Horizon Zero Dawn nebo Uncharted. A to mi pak konzolisti předhazují, že prý hry kritizuju, protože jim je závidím. -
Uz pred par dnama byla venku beta emulatoru a za nejaky ten mesic bude plne funkni takze muzes se svym switchem zpatky na zachod ale radim ti dohraj to rychle ten kram je prej docela rozpadavej
-
Co to? Ja doma Nintendo mam,a presto zeldu nijak zvlast neadoruju. A hral jsem Majoru Mask a Wind wakera. Jinak souhlas s tim ze tvrdit kdyz je neco japonsky tak to je hovadina je totalni nesmysl. Uplne jsme ti do toho elaboratu nezapad zejo:)
-
Možné je všechno. Ale vždycky tam je nějaký limit, kdy je třeba volit. Zpravidla ti z toho vyjde buď technicky nedokonalá ale absolutně hratelná pecka, nebo technicky vymazlená blbost, kde pozlátka jsou jen kvůli tomu, aby z lidí dostali prachy.
Dneska to už o tom není. Stačí vytáhnout pořádný rozpočet a mám všechno co sis vyjmenoval. Takové ty AAA tituly nadupané grafikou často nepotřebují ani programátora. Je to jako s filmovým průmyslem. Nejskvělejší filmy jsou ty, kde jsou nulové triky, levné kulisy, běžné interiéry, ovšem jeden až dva skvělí herci. -
Vyborne, a proto co rikas potrebujes zobrazeni,a tvrdit cim je horsi tim lepsi mi zavani kocourkovem.
navic lzes, fantazie nejvic pracuje prave u knih, musis si predstavit uplne vse. -
Fakt se mi líbí, jak si tady PC hráči a hráči z nenintendích konzol vylévají srdíčka, že ta Zelda za moc nestojí a je to strašně overhyped. Očividně si tímto způsobem obhajují onen smutný fakt, že oni si tohle nemůžou zahrát, protože to nevychází na jejich platformu. Stačí si představit situaci z paralelního vesmíru, kde Zelda výchází multiplatformově a okamžitě mi naskočí oslavné diskuze a must buy kecy. Ale když je to pouze na Nintendo, které nemáme? Tfuj, to hrát nebudu, taková dětinská blbost. Padá tomu framerate, prostě k ničemu. A je to moc barevný a japonský, no prostě hovadina. Chlapci, tímto se ukazuje ta typická česká omezenost a zaprděnost. Celý svět hraje a užívá si hru, v Čechách většina lidí nadává a kritizuje, aniž by s ní měla jakoukoliv minimální zkušenost. Mě to fakt nepřekvapuje.
-
ne, flashi, knihy nejsou interaktivní. Nic v nich nehraješ, nevytváříš své vlastní dobrodružství, nemáš v nich ani tu iluzi svobody, jsou zcela lineární.
-
Ale na to jsou nejlepsi knihy mily drizzte a ne hry..to jsi si trochu popletl.
-
já zastávám názor, že minimalistická grafika může znamenat větší immersion, protože víc pracuje fantasie. Potvrdí se mi to vždy, když si zahraju nějaké retro RPG.
-
To ja ji hral taky az po VP2,ale me teda nezklamala..podle me je lepsi nez dvojka..