Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vizuál = immersion, jedna z nejdůležitějších věcí (která se navíc s hratelností nevylučuje). Kdyby tomu tak nebylo, tak pořád hrajeme hry v grafice Wolfensteina...
  • flash789
    Uz zase? Uvedomujes si ze je mozne udelat hru s dobrou hratelnosti se vsema vecma o kterych tvrdis ze nejsou dulezite? Proc je kazdy intelektualne utesen az kdyz ma hratelnou hru ktera je hnusna? ja to nechapu. Zelda mohla byt hezci, mohla bezet 60 fps , mit vysoke rozliseni a vsechny technikalie a byt uplne stejna hratelna jako je ted. No nesralo by to jednoho?
  • Samozřejmě je pravda, že nejlepší je si to zahrát a nevyjít to na Switch (kterej nechci) možná bych to i udělal. Ale takhle mi nezbývá nic jinýho než zkouknout videa a posoudit jestli se mi to líbí nebo ne, věnoval jsem tomu půl hodiny života (nebo spíš i víc) a to, že mě to nedokázalo za tu dobu zaujmout je holt smůla pro Zeldu. Řídim se hlavně vlastnim dojmem, ne neobjektivníma recenzema. A rozhodně nebudu hrát hru, která mě bude 5 hodin nudit, aby mě šestou možná začla bavit. Není čas ztrácet čas..a peníze.
  • Já koukal s otevřenou pusou už 2 roky předtím v Magic Carpetu... trochu jiná liga.
  • Sice jsou to jen recenze, co jsou vidět na hlavní stránce, ale jediná uživatelská, která nedala 10, dala 0 a začíná: "I'd like to start out by saying that I have a genius level IQ (200+)" *1* Ani bych se nedivil, kdyby to psal někdo z Nintenda jako vtipnou negativní reklamu.
  • Bredy11
    Grafika, technikálie, rozlišení, FPS, nedělají dobrou hru, ani realistické vyzobrazení mrtvol a krve. To co dělá hru je hratelnost. Jen jsem se díval, co hraje muj syn. Hra má na games.cz také takové hodnocení a je to jen bezduché běhání a střílení a neustále se opakující úkoly typu zajmi vlajku, doruč předmět, pohlídej předmět.

Nic to nemění na tom, že nová Zelda je rozhodně velice zábavná. Pokud není pohádkový otevřený svět vaše gusto, žádný dišputát, ale pak zkuste jinou kategorii.

Kritizovat množství nestvůr nepovažuju za relevantní argument. Je to věc z technického hlediska jen prostoru na médiu, z bysnysového hlediska počet člověkodní nutných na vymodelování všech nepřátel a jejich rozpohybování. Asi to musí mít limit, aby se to zaplatilo.
  • Já sem spíš na real gameplay. Trailery a grafika v cutscénách mě nechává chladným.
  • maros.goc
    napr scanning nepriatelov je krasna vec a milujem skenovat vsetko :D ale to zase bolo prebrate zo serie Metroid Prime podla mna :)

...ked sme uz pri tych otaznickoch, hra ma strasne nastvala kedze ja si hned tie ukazovatele na mape vypinam (navyse aj HUD mam vypnuty) lebo chcem vsetko krasne objavit sam, a hra pocas jedneho rozhovoru s Impou proste skriptovane sama ukazala kde sa nachadzaju na mape tie Divine Beasts, co ma strasne rozculilo, ....take nieco bolo uplne zbytocne, az som sa nazlostil

ja som cakal ze BotW spravi nieco aj s tradicnou mytologiou Zeldy...teda Hyrule, Triforce, vsetky tie zname rasy ....na mna to posobi uz trocha..resp. trocha viac unavujuco, byt priznavam, ze v BotW je to nastastie spravene svieze, ale rad by som bol keby si tie veci vzali oddych na par dalsich Zelda hier
  • No vida, tak jsme doma. Akorát trošku nepoměr s user score. Placená sabotáž? *1*
  • maros.goc
    hudba tam je, len podla mojho nazoru jej kvalita dost kolisa a pri prechode v prirode je ta hudba skutocne minimalisticka alebo ziadna, co podla mna hre dost uskodilo
  • Ani me to nijak neprekvapuje. Nintedo umi udelat svoje hry. Dodnes vzpominam, jak jsem koukal s otevrenou pusou na Mario64 na N64 :-)
  • Tak si za polovic kup Wii U, verze LoZ je tam téměř identická a dokonce má prý stabilnější framerate.
  • pokud někdy v životě zkusím nějakou Zeldu, tak nejspíš A Link to the Past z roku 1992 na SNES emulátoru. Ze všech těch Zeld to má tak nějak nejhezčí a nejmíň infantilní grafiku.
  • milos.bohonek
    Recenzí na Metacritic je už 78. Aktuálně průměrují 98/100. http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild
  • Není tam hudba, 10/10. *15*
  • Možná i dřív - až bude na Meta víc jak 5 recenzí, ale nevěřím, je to přece Zelda.
  • maros.goc
    ja som sa do tej hry fakt tiez dostaval a wow moment prisiel az po cca 10 hodinach, teraz mam na hru uplne pozitivnejsi nazor nez po takych 2 hodinach ....ale nemozem sa fakt zbavit toho pocitu, ze ten svet mohol byt plnší, su tam podla mojho nazoru hluche miesta, ktore by mozno ani neboli hluche, keby hra vysla na silnejsiu konzolu ktora mi umoznila tvorcom bohatsie vyplnit priestor, ....a absencia hudby tomu mojmu pocitu z toho vobec nepomaha :(
  • Jasne, ale to ze to je nejlepsi hra na konzoli, pro kterou existuje asi 4 a pul hry neopravnuje uplne k udeleni hodnoceni 10/10. To by mely mit absolutni herni skvosty, ktere jsou necim zcela vyjimecne. Cim je vyjimecne toto? Ani z recenze jsem to nejak nepochytil. Jen snad ze tam nejsou otaznicky na mape, coz je mozna na dnesni dobu neobvykle, ale nedela to dobrou hru dobrou hrou. A z gameplaye me prijde, ze pribeh je velmi chaby, grafika tragicka (dano zastraralou konzoli), nepratele se neustale opakuji v ruznych reskinech a hadanky jsou take stale stejne. No proste absolutne nechapu hype kolem teto hry. Ale mozna me neco unika, nikdy jsem sam zadnou Zeldu nehral, pac nemam jaksi na cem. Nechci v zadnem pripade zacinat nejaky flame. Spice by me opravdu zajimalo, cim jsou Zelda hry tak skvele, ze maji od recenzentu vzdy tak vysoka hodnoceni.
  • milos.bohonek
    Vysoké hodnocení u Nintenda není pravidlem, jak se brzy přesvědčíš u recenze 1-2-Switch. ;)
  • Tak to je pecka. To se mi nikdy v žádné hře nestalo - že bych se musel připravovat na bosse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit