Přejít na výpis diskuzí
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - recenze
11.3.2017 | Miloš Bohoněk
280 příspěvků
-
Pěkně napsáno ... Sám jsem switch použil i hojně v handheld modu a předevčírem když nám na pár hodin vypadl proud kvůli opravě el. sloupu jsme ve 4 lidech hráli v tablet módu paperclips a bylo to super :). Zelda nemá chybu a dostává tato hodnocení zcela oprávněně. Jsem odkojený z velké části na PC, ale v dnešní době kašlu na nějakou PC master race a nejsem ani zastáncem žabomyších válek mezi konzolema. Mám všechny a každá má u mě jiné využití a nechci a ani nebudu řešit, jestli je lepší tahle, nebo tam ta. Switch mám kvůli nintendo exkluzivitkám/PS4 kvůli PS exkluzivitkám a Xbox one na všechno ostatní (jsem achievement hunter). PC jsem po letech byl nucen vyměnit za noťas a už jen na něm pracovat. That's my story *5*
-
Jak je možné, že terénní auta jsou dražší než nejsilnější odnoše klasických aut, přesto že mají menší výkon?? Protože můžou jak do terénu tak na silnici a hodně z nich jsou na obou površích stejně využitelná. Až se někdo zase hloupě zeptá proč je Switch tak drahý tak tady má odpověď. Protože kloubí přenositelnost a hlavní hraní u televize přesto že není nejsilnější. Cena je naprosto adekvátní a z vlastní zkušenosti vím, že použitelnost v obou případech je naprosto skvělá. Je to další krok evoluce. Někdo říká nojo, ale ps vita šlo také připojit nebo psp. Za jakou cenu?? Že se táhnou kabely k televizi a vypadá to ošklivě a není tak plnohodnotně použitelné?? Že za cenu Switche může mít ps4? Ano může, ale bude sedět jen omezeně před televizí a pokud potřebuje na záchod či jít ven, jet vlakem nebo být v práci, škole nemá jinou možnost než čekat, zatím co my si v klidu svoje plnohodnotné tituly zahrajeme kdekoliv a kdekoliv :) a zapoměňte na PS Vita s jejich naprosto trapným Remote Play. Bylo to k smíchu, sekalo se a bez opravdu pořádného internetu to ani nejelo. Navíc Ps4+ps vita=mnohem dražší investice než jediná konzole Nintendo Switch. Co se týká Legend of Zelda BotW, tak ta hra je unikátní a naprosto skvělá v tom, že se nacházíme v úplném open world. Tady nejsou neviditelné stěny, které nás nepustí mimo linii, ale je tu všude hmatatelný pocit otevřenosti, že konečně můžeme úplně cokoliv bez následků že narazíme do neviditelné zdi. Pocit jedinečnosti z té hry přímo dýchá jako netradiční nádherné pojetí grafiky. Ne opravdu pánové tady nepotřebuji 4K, mega nářez cool akci jako na jiných konzolích. Tam totiž ty hry většinou trvají nejvíce 10 hodin a pocit z nich hned vyprchá. Tady je pocit silný i po 40 hodinách hraní, kdy člověk ví, že není snad ještě ani v polovině a čeká ho ještě mnoho překvapení. Takže ano stojí to za to i kdyby na další 2 měsíce Switch neměl jinou hru, stojí to za to!!!
-
preco je podla teba dragons dogma najlepsie moderne rpg to by ma fakt zaujimalo...
rozmyslam že by som to predsalen zahral -
Už jsem si říkal, že je tvůj příspěvek normální ale nezklamal si a chováš se stejně jako ostatní loupáci tady.
-
Jako sorry ale hrál si horizon nebo ses podíval na gameplay a řeknul sis že to je meh ?
Protože ta hra je skvělá. Není dokonalá a pravděpodobně to není lepší jak třeba U4 ale je to rozhodně jedna z nejlepších her týhle generace.
Za mě je to lepší jak W3 - a to díky combat systému kterej u W3 stál za h...
Hlavní linka je to nejlepší co jsem za poslední pár let viděl a side questy mohou bejt sice tupý tipu přines mi 3 zdroje energie ale díky "backstory" zadavatele, případně přesahujícímu příběhu(v rámci lokace) to není nic špatnýho(podle mě +- W3 level) -
Taky mi to přijde jako lepší volba.
-
No tak vysla na Nintendo paradni hra. Nevim, proc to zdejsim zapsklym uzivatelum tak lezi v zaludku. Vzdyt je to supr, ze vychazeji fajn hry ne? Na Nintendo, na Xbox, na Playstation a pry i na PC, ale to je neoverena informace *4*
-
ale PS4 a xbox one už vôbec nie je pre wii u konkurencia... wii u je handheld a kupuje si ho zvyčajne hrač ktori už PS4 vlastni alebo vôbec neplanuje hravať hry na TV lebo povedzme často cestuje
-
Tak hovoř o jiných animácích, které mezi skvosty patří. Tam bude to přirovnání na novou Zeldu sedět líp *3*
-
Nemám nejmenší tušení, proč mi byl vymazán zcela korektní komentář, cenzor je nejspíš velkým fanouškem Zeldy, ale zkusím se vyjádřit jinak. Madagaskar, Doba ledová a třeba Já, padouch jsou ve své kategorii fajn filmy, které neurazí ani dospělého, když je s dětmi sleduje, ale hovořit o nich jako o skvostech světové kinematografie a kandidátech na Cenu akademie? Fakt ne, sorry jako.
-
takže podla recenzie vyzera zelda na wii u skoro rovnako ako na switchi..
takže nakoniec predsalen kupim wii u k tomu zeldu,xenoblades,bayonettu 2 nejakeho maria
a o zabavu mam postarane -
bez pompezneho hypu? to ze na games o hre nikdy neinformovali je len ocny klam, ved Nintendo chrilo obrazky a prezentacne video jedno za druhym...jezisi
-
Na klasickém Game boy jedině Pokémony a Maria jsem poprvé hrál na pc *1*
-
Sega. Pořád mám schovanou Mega Drive, co si tenkrát koupila teta. Odešel tam ale zdroj či co. Rýpat se v tom nechci, ale zase nemám čas to někomu dát spravit a netuším, jestli by to spravit vůbec šlo.
Nintendo zachránil v době WiiU, nový 3DS. -
proste mi to nesedi, a budu k ty hre pristupovat opatrne. Az bude tak za 1000 jdu do toho:)
-
jo, u nintenda se to smrdí mnohem líp než u pc
-
Polož si tu samou otázku u Zaklínače, pokud nejsi pokrytec.
-
nemyslim. mario kart je vzdycky jedna z nejprodavanejsich. A stejne si myslim ze to je win situace kdyz si z 12m majitelu 9 koupi nejakou hru. Proste WiiU zadnej mega uspech nebyl, ale nebyl to ani zadnej desnej pruserr. Nintendo to rozhodne na lopatky nepolozilo jako treba kdysi Segu.
-
To beru. Ale přesto, když by člověk si chtěl koupit WiiU, tak za něj vysolí 5000? Vím, že v Humble s Mario Kartem je za 6600. Na to, že "nový" X One stojí 5999 a PS4 Slim okolo 6500, tak mi cena přijde hodně přepálená. Navíc si myslím, že ani samo Nintendo nevědělo, co vlastně chce s tou konzolí dělat. A podle mě i ubližilo to, že to neuměla prezentovat a prodat hráčům. Wii se prostě prezentovala jako konzole na vyblbnutí a skutečně je, proto si našla domov i u lidí, co ke konzolím netáhnou. Ale to už ztratila WiiU.
-
proč? Protože herní komunita je plná debilů? Proč by měl někdo dát Zeldě 0. Proč?