Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr
    Po parádní první sezóně přichází obrovské vystřízlivění s přídavkem 400 Days. To, na čem série stavěla, tedy na kvalitním propracovaném příběhu, skvělých dialozích, vztazích mezi postavami a hutnou atmosférou, je tady rozprášeno do ztracena. Celá hra je poskládaná z pěti velmi krátkých příběhů, během kterých se ani nemáme možnost sžít ani s hlavní postavou, natož těmi vedlejšími. Každá minikapitola je pak uzavřena zásadním rozhodnutím, ke kterému však hráč mnohdy nemá dostatek informací ani emočních vztahů k osobám. Celé je to pak završeno závěrečným epilogem, kde se ukáže, že některé rozhodnutí neměly na nic vliv a naopak jiné, kde si hráč náhodně vybral jednu z možností, jsou pro finále důležité a nezvratné. To vše završeno ještě menším podílem hraní, než u předchůdců. Zatímco kompletní první série byla výborný interaktivní film, 400 Days je dílo, které jménu Walking Dead dělá spíše ostudu a evidentně vzniklo jen na vyplnění prostoru mezi první a druhou sezónou a připomenutí se fanouškům, že tohle jméno ještě existuje. Kdyby ale tento přídavek nevzinkl, nic by se nestalo...
  • Troll attempt perhaps?
  • Ahoj, koupil jsem celou hru (5 episod) na steamu minuly rok a pri vyberu episod vidim 400 days, ale jen status "coming soon". Je to dlc zadarmo, nebo neni?:-)
  • Jen drobnost, ono to provázané je, i když nepřímo :)
    Jedna z věcí, které se mi fakt líbily.
  • Tak konečně dohráno.
    Vůbec mi nevadilo, že to bylo krátké (hoďka a půl?), ani peněz za to mi nebylo líto. Spíš mi bylo nepříjemné, že mě stavěli k těžkému rozhodování, aniž by mi poskytli dostatečné pozadí. Zatímco v původní sérii jsem se těžce rozhodoval, neboť jsem všem volbám rozuměl a dokázal jsem se s nimi ztotožnit, tady jsem měl problém, protože jsem prostě pořádně nevěděl, oč jde.
    Přesto jsem si to ale užil :)
  • Takovýhle ombudsmany opravdu miluju :D Když to nechceš hrát, nehrej to,nekupuj si to a drž hubu,díky *4*
  • prosím ta... aj tak sa rozčulujú len tí čo to ani nekúpili, proste klasika:)
  • No, takže mi neodepsali...
  • to je 2. opravdová hra se zombíkama (tou první je pro mě série Resident Evil). Zbytek nestojí za řeč. Fakt. ;)
  • Nerozumím tomu rozhořčení nad placením. Já osobně jsem si původní hru (pět epizod v celku) koupil na obchodě Telltale. Po přečtení této recenze jsem hru zapnul s tím, že si rád DLC dokoupím a pak přišlo překvapení: DLC jsem měl již odemknuté, takže jsem ho stáhl a zkusil – jelo a to bez jediné zaplacené koruny či dolaru či eura či ztráty důstojnosti z mé strany. :)
  • Za málo, snad to pomůže; jestli tě bavila první série, tak toto DLC tě chytne taky, byla by škoda si ho nezahrát :)
  • Ok, tak sem udělal vše podle toho formuláře.... teď jen počkat na vyrozumění, v kterém snad bude i steam kód... Díky za radu!!! Cením si toho!
  • No, to je trošku problém. Osobně mám steam verzi, takže nemohu zaručit to, co napíšu, z vlastní zkušenosti, nicméně oficiální vyjádření je: pokud sis koupil krabicovku, dostaneš steam klíč, kde pak můžeš ke 400 Days získat přístup.

Vyjádření je pochopitelně jen v angličtině, stejně jako postup pro získání steam klíče; tady máš citaci odpovědi na jeden ticket ohledně tohoto problému:
    We are aware that customers who’ve purchased the PC retail disc version of The Walking Dead will not have access to ‘400 Days’, the Special Episode DLC released for Season 1. At this time, we are offering all PC retail disc customers Steam codes to download the first season (Episode 1-5) of The Walking Dead, so that they can then acquire ‘400 Days’.
    You can find the PC retail disc Code Redemption Form here (http://cdn.telltalegames.com/files/walkingdead/claim/TWDCodeRedemptionForm-PC.docx) Please read through this document in its entirety and follow all instructions to claim your Steam codes.
  • Ahoj, poraďte někdo prosím. Co mám dělat, když mám originální hru, ale koupeno u nás v obchodě krabicově? Na steamu nemužu, nebot krabicová verze nejede přes steam. Kdy hru zapnu a v menu zapnu ty stahovatelný přídavky, tak tam není toto DLC.. jsou tam jen těch 5 epizod, který mám "nainstalované"....... je to celkem na hov**...... rád bych si hru zahrál, nejsem pirát a protože mám rád krabicovky tak sem si raději koupil v obchodě než na steamu tuto parádní hru.... Jenže jak mám teď získat toto DLC ???
  • Hm, no vzhledem k tomu, že jsem to koupil v humble bundle spolu s několika dalšími adventurami za cca 6 dolarů, tak mi to moc drahé nepřijde. A jako interaktivní film to je myslím taky docela fajn. A povrchní emoce - no vzhledem k nabídce ještě dost slušné.
  • rancor1223
    greenmangaming
  • Ano přímo se topíme v záplavě zombii adventur :)
  • Treba epizoda jak na farme naporcovali toho chlapka me emocne prisla dost vysoko *8*
  • Asi ano ale tehdy řekl něco v tom smyslu že příběh ve hře je jako příběh v por*u
  • rancor1223
    To sice ne, ale pokud vím tak bylo řečeno, že druhá série nebude přímo navazovat na tu první. A tohle DLC se jako prolog tváří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit