Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no... zachvilku uvidime a myslim, že to kazdému došlo, že to je len dedukcia... upozornovat na to nemusis... len mi nieje uplne jasné aký by mal význam 400 days keby to nebolo tak ako som pisal
  • frag.ment
    To jsou jen Dadovi dedukce, které nemá nijak podložené..
  • Kde to majú v zľave?
  • ja si myslim, že to začne tam kde 400 days skončilo, nejakú extra spojitost s prvou sezonou by som nečakal ale je to zaujímavé, postavy celkom ok uvidime, každopádne sa tešim, pre mna je táto seria rovnako doležita ako ta seriálová, uživam si proste každý diel. Tento prolog vidim proste tak, že autor nás chcel zoznámit s novou partou a dal nám tu moc ešte ovplyvnit aj ich minulé činy - čo mi príde ako totálne skvelý nápad, v prvej sezone Lee stale hovoril, že niekoho zabil ale moc detailov sme sa nedozvedeli, v tejto serii nebude potreba vysvetlovat detaily pretože sme si ich mohli zahrat:)
  • Miserius
    To uplne nechapu, je to regulerni prolog do druhy serie? Nebo jen na zkraceni cekani a tyhle postavy pak akorat jednou potkame a hotovo? Ja doufal ze druha serie navaze presne kde prvni konci :(
  • Tak po tejto záživnej diskusii som sa naštval spustil xbox a tie "prehnané" prachy ehm MS pointy som za hru zaplatim... mimochodom 400 MS point... za 400 MS point som dostal luxusný uvod druhej série luxusnej adverntury, ktorý mi vnukol myslienku, prečo nebol takýto úvod pred prvou sériou? Tešim sa ako sa bude rozvýjat druhá sezóna.... tým komu pride tých pár korun moc... nech si kupi pol kila tresky v Tesku a nech si ju užije...
  • Zombie hra je velký pojem... Od střílečky, přez adventuru až po tahovou strategii... To že tam jsou jako součástí světa namísto draků zmbíci neznačí špatný titul.
  • No vidíte a zrovna mě tahle klikačka docela chytla - celou první sezonu jsem si dal na dvakrát a na toto DLC se skutečně těším. Adventury jsem nikdy nehrál - ne že bych nezkusil ve svých dobách např. Dračí historii, Horké léto, Broken Sword,nebo Grim Fandango, ale nikdy to nedokázalo chytnout za srdce jak jaem si přál. Až jsem zkusil Walking Dead - seriálem neposkvrněný, zombies přehlížející a přitom nadšený. Klementýnku a Leeho mám zafixované jako nejlépe napsané herní postavy vůbec (Gerald, Shepard i Duke snad odpustí). Zamýšlet se nad zombie jako nad skutečností?? To jako nehraješ fantasy, protože se tam kouzlí? Většina Hollywooodské produkce jsou bombastické hovadiny (i ten Temný rytíř - nic proti filmu, užil jsem si ho, ale na špičky co uměl Kubrick to je málo). Každému sedí něco jiného a já zrovna WD od Telltale považuji za kvalitní produkt a DLC si koupím.
  • Nemá cenu se rozčilovat. Celé tahle série je dělaná, aby z lidí tahala co nejvíce peněz. Navíc celé je to dělané na takové prázdné emoční schránce. Ono to nefunguje ani jako hra ani jako interaktivní film. Spiš je to takový nedodělaný kočkopes.
  • Áno ten imbecil je lepši, dostatočne si ukázal čo si za individum, myslím, že si každý spravý obrázok. Díky
  • rhaegar
    A ty máš skvěly pocit, že jsi vyhodil prachy do pr*ele a hrál jsi to hodinu *3* A že jsem zloděj :D spiš naopak ten kdo chce za tenhle produkt peníze je zloděj.
  • Súhlasím s tebou, obvykle nereagujem ale toto mi proste nedalo a musel som sa zapojit a trošku podporiť rozumný a triezvy názor.
  • Miserius
    Dado, asi bude lepší ho uplně ignorovat, jen ať si stahuje z torrentů dlcčka a pak skuhrá v diskuzích, je to na jednu stranu docela smutný
  • Miserius
    Tak když jsi zloděj tak tvuj nazor pro mě ma jeste mensi nez nulovou hodnotu, doufám že jestli někdy něco v životě dokážes, taky te o ot někdo okrade
  • Argumentuj konkrétnym príkladom poprosím... myslím si že zrovnávam absolútne rovnaké veci... a to je vyrobený produkt za ktorým je nejaká práca.... a toho inteligenta si odpust husy som s tebou nepásol...
  • Napíš to ešte pár krát a možno to bude mat aj nejakú váhu... schválne skusíme to?
  • rhaegar
    Prosím tebe inteligente.. Přestaň srovnávat jablka s hruškami.
  • Kozy
    Tohle mě dostalo. :D
  • Za hodinu a pol, ktorú stráviš v práci ( teda ak ta povazujem za človeka v produktívnom veku ) chces tiež zaplatit a nepríde ti trápne si tie peniaze vziat... popremýšlaj o tom ... možno ti dojde že špoločnosť nefunguje tak ako si mysliš...
  • Miserius
    Aha takže ty jsi to jeste ani nehral, takze se tady hadame uplne zbytecne protoze o ty hre vis mozna tak jak se jmenuje a kolik stojí *1* Tak aspon mrkni na youtube, pak se prijd vztekat...Kazda kapitola minimalne 15 minut, to jsi hned na 75 minutach, pricemz to spis zabere 20 minut jedna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit