-
rhaegar: čo takto uklidnit ten tvoj pubertálne rozburený "mozek" nereagoval by som keby si mu nenadával... 100 kč za hru ktorú mozeš hrat viac krát je skvelá cena... to že si človek ktorý hry kradne to je tvoja vec ... ale nemut tu hlavy ludom ktorý si hru chcu poctivo kúpit. Chce to vybehnut von a vypotit trošku tie hormóny... pomáha to sa trošku ukludnit...
-
Nelži fanatiku. Jedna kapitola deset minut
-
Už tu prosimte prestan hazet moudra, akroat tu obtezujes ostatni... 100 korun za hodku a pul, prepocitej si to na plnou AAA hru a ta vyjde jeste draz... Je mi jedno ze se ti to nelibi a je to ostatje jedno uplne kazdymu, proto to tak delaj... Kdyby vse bylo podle lidi jako ty tak tu porad mame kazeťáky a hrajem před barákem skákacího panáka
-
Dnešní hry jsou dejme za tisíc korun a zaberou zhruba deset hodin času . Podle tvého rovnítka je tedy každý kdo kupuje hry hlupec . Zajímavá teze .
-
Jo, navíc je mas za 15 minut v sobě, takže to vubec neodpovídá hodnotě, měl bys to jíst aspoň 8 hodin! Zlatej Temny rytir *2*
-
Něco na tom bude , já byl dneska v obchodě pro jídlo a u pokladny si ta oprsklá paní ještě řekla o zaplacení . Tak jsem se jí zeptal jestli je vůbec normální , přeci nebudu za ty polský shity co nabízej ještě platit *7*
-
Tak pokud jsi to opravdu za tohle zaplatil tak pán s tebou.
-
Jojo, uplně sem zmagořil...A moje šilenství se projevuje tak, že zaplatim 4.5 dolaru za hru kterou budu hrát minimálně dvakrát takže u ní strávim tak 3 hoďky
-
Tobě už ty hry asi trochu lezou na mozek že?
-
Klídek špunte, muzes si porovnavat co chces s cim chces...A zrovna tahle serie je lepsi nez vetsina soucasnejch ptakovin v kině...A máš tam nějak málo otazniku ne?
Nemuzes porovnavat zazitek ze hry s zazitkem z filmu :D Ty jsi ale šprýmař -
Ty jseš dementík jak prase tvl. Nemůžeš srovnávat zažítek z kina nebo koncertu s nějakou hrou panebože chápeš????????????????????????????????
-
Tyvole ty jsi fakt jeliman *1* Ze se ti libil Temny rytir je mi uplne u zadele....Nejsi trosku zmatenej? Stejne tak se da stovka vyhodit z okna (doslova) a co jako? Dela to nekdo? Prober se, nikdo te nenuti vyhazovat tezce vyzebranou stovku... Kdyz se ti to nelibi muzes napsat Telltale ze se ti libil Temny rytir a tak ze jim stovku nedas *1* *1*
-
Jo, když porovnám zážitek např. Temný rytíř tak nemůžeš srovnávat navíc tohle se dá v klidu dohrát aji pod hodinu. Naprosto nesmyslné přirovnání.
-
Kolik u vas stoji 90 minutovy film v kine? Tady 140/160 korun...Prirovnej si 100kc k cemukoliv jinymu (benzin,vstupný,cokoliv) A to tvoje "ani ne hodina" je tak hodina a půl + druhy hrani s jinym rozhodnutim ktery se promitnou v druhy serii
-
Kilo za dvouhodinový interaktivní film, to se mi v kině už dlouho nepoštěstilo :)
-
Ses úplně mimo a píšeš jaksi mimo daný problém. Pokud jsme se dostali za stovku dostaneš ani ne hodinu tak je zbytečný vůbec něco psát.. Každý si obrázek uděla sám. Nejhorší jsou ti hlupci co to koupí a nestáhnou...
-
Nechutny je jak kazdej v ČR by chtěl miliony za nic, prijde si nedocenovanej v praci, ale kdyz prijde nato zaplatit nekomu jinymu tak to si vymysli 1000 duvodu proc nemusi
-
Je ti snad jasné, že mi o nějakou stovku nejde že jo? Tohle je nechutný, že za to vůbec peníze chtějí.
-
To si piš... 100 korun, kde to má člověk brát co?
-
Tohle už hraničí s okrádáním.