Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vím že je to trochu mimo téma ale ač si nejsem zcela jist, mám pocit že Carmack tehdá nemluvil o hrách obecně ale jen o žánru akčních stříleček, typu Quake či Doom. :)
  • Diky za odpoved. Zaujimala by ma uz len dlzka. Co som pozeral tak na steame je za 25E 5 episod.
  • rancor1223
    Je to interaktivní seriál, point-and-click adventura s akčními sekvencemi tvořenými převážně QTE. Teď už nic jiného než kompletní sérii nekoupíš a i kdyby, bylo by to jako kupovat se seriál po epizodách a půlku jich vynechat.
  • Tuto seriu som si vsimol uz davnejsie a zaujalo ma, ze to ma taky uspech. Podla recenzii a co som cital je to vraj skvele.
    Rad by som to skusil lenze neviem presne kolko to ma dielov a ktore sa oplati kupit najviac a ci nebudem strateny ked vynecham niektoru cast.
    A aka ta hra je presne? Adventura/akcia?
  • rancor1223
    Souhlas s tím, že je to moc krátký. Neprovázanost mi nevadila, ale krátký to bylo zoufale. Vždy když už se to trochu rozjelo to utnili... Čekal bych tak hodinu a půl gameplaye, možná i dvě, jako jedna epizoda původní hry. Tohle byla stěží ta hodina.
  • rancor1223
    Jo, na to jsem přišel asi minutu po tom co jsem to koupil na Steamu za 5 EUR... *1*
  • Miserius
    Jo, reknu, ale jen pokud trefis domu poslepu...
  • 7/10 dlc dobrý
  • V pripade, ze pribeh vytlaci ze hry hrani, pak nejde o hru, ale o interaktivni film ci vizualni roman. Nevim, co presne Carmack rekl, ale i kdyz mam osobne napriklad prave japonske vizualni romany rad a take na "hrani" The Wakling Dead se tesim (snad se k tomu v nejblizsich mesicich dostanu), nikdy tyto "hry" nenahrani ty klasicke, ve kterych muze (ale nemusi) byt kvalitni pribeh jen plusem navic.
  • jindra.veliky
    A nevis jestli maji nekde slevu na Vodka42?
  • ucho
    nebo za 5 dolarů (se slevou 4,5)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit