Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to dobré ale moc krátke *6*
  • ne , neda se to rici u vsech zanru, nebegatelizuj. Nektere jsou vic debilnejsi nez druhe a zombie hry jsou ta prvni skupina.
  • Tak to se dá říct o 80% všech žánrů.
    Akční popkorny hrdina vydrží i pád z 4 parta a jede dál.
    Scifi a fantasy tak ty mluví snad sami za sebe ne kde kdo vyděl vesmírné lodě a kouzla.
    Takřka všechny horory když nepočítám narušený masoví vrahy atd.
  • Tato hra, akokolvek je skutocne dobra, je vtipna v tom ze je to vlastne visual novela, ktora sa neustale snazi presvedcit ludi, ze VN vlastne nie je. A pritom kopa VN ma lepsie pribehy :)
  • A že je každá druhá hra válečná ti nevadí?
  • co to meles prosimte, interaktivni film a vizualni roman existovaly davno pred advnturama tak jak to muze byt jejich subzanr? if a vr jsou normalne zanry samo o sobe a tudiz ergo to hra neni, je to presne if a vr.
  • taky jsem zkusil, taky odinstaloval. Klikacka ala nenarocnost na mozek , spise interaktovni film nez hra, hry jsou planescape torment, vampire the masquerade: bloodlines, shadow of colossus, total annahilation, warcraft 3 a plno dalsich kvalitnich... - ale se nekdo nestydi toto interaktivni video nazvat hrou...Vubec cely fenomen zombie filmu je mimo a jeho vyznavaci te urkizuji kdyz si z toho udelas legraci - i kdyz to vlastne ani neni treba, zanr se potapi sam - nic ustrelis zombie nohu, ruce, ona zije dale - demence, asi by musely mit krevni obh aby jim fungovaly svaly ne?...armada vzdy zahadne selze (profesionalove vs debilni mrtvoly?) , zombie je vzdycky nekonecno a zijou vecne - vzdycky kdyz vidim zombie hry a filmy tak se mam chut smat, jsou to pohadky, s cimz nemam problem, kdyby to lidi nestaveli na uroven modly a pseudointelektualove o tom mluvili jako vrchol umeni - viz patlacka walking dead, ktera dostava hodnoceni srovnatelna s hrami jake jsem uvedl vyse.
  • trollování na diskuzích ti očividně stačí
  • Farmville?
  • KaloSaper
    Přesně jak píšeš. Zombie her je hromada, ale těch dobrejch je málo. Tím myslím takový co na těch zombících stavějí a nejsou tam, jenom aby to bylo se zombíkama a klidně si místo nich jde představit něco jinýho.
  • Fejm tehle hry sem nepochapal, tipicka trapna klikacka s trapnym emocnim stylem. Co mame hrat my bezcitni lide ?
  • rancor1223
    Mě se to s těmi vězni líbilo, ale na druhou stranu byla jedna z nejhorších v možnosti výběru toho co může hráč dělat, takže teď nevim jak jí hodnotit *1* . A pak ten konec jsem úplně nepobral, opravdu jsem nečekal, že tím myslel že mu mám ustřelit nohu, byl bych jí ustřelil tomu druhýmu. Takhle jsem si řek byl to tvůj nápad, ty budeš mít zraněnou nohu. A ještě ho tam nakonec nechaj *facepalm*. Jinak nejlepší asi byl ten kde je velká skupina u benzínky a řešili ty zloděje, ten nejvíc připomínal první sérii.

Nevim co všechno považovat za spoiler u 50 minutovýho DLC, ale radši jsem to zatagoval.
  • Keyz
    Ten s těmi vězni je naprosto zoufalí. Jedno morální dilema a pak konec? Co to jako je? Co jsem z toho měl získat?
    Podobných rozhodnutí byli v původním díle několik, tedy nic nového a navíc to vůbec nenavazuje. Tedy ani se nemohou projevit případně dopady.
  • Miserius
    Muzes to koupit treba na GMG nebo kdekoliv jinde za polovicni cenu (ted to bylo v humble bundle za 5 dolaru) a tech 5 epizod, me kazda vysla na 2 hodiny +- ale zazitek fakt vybornej, zaplatil bych to klidne jeste jednou
  • Baldur52
    Interaktivní film či vizuální román jsou subžánry adventur, tedy to jsou hry. :)
    O žádném "nahrazování" tu tak samozřejmě nemůže být řeč.
  • ucho
    a pak ještě provedení. já mám dojem, že je pořádných zombie her málo :D
  • Dik este raz. Porozmyslam o kupe tejto ambicioznej hry :)
  • rancor1223
    Žánr a téma jsou dvě hodně odlišný věci.
  • rancor1223
    Hodně záleží jak moc se budeš vykecávat a prohlížet okolí (doporučuji co nejvíc, o tom ta hra je). Já to dohrál za 12 hodin myslím.
  • 15k3
    Se divím, že se ještě někomu chce dělat hry tohoto žánru... To je snad každá 2 hra se zombíkama. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit