Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Len neviem čo máš s tými 50€. Prečítal som celú diskusiu a ty si tú cenu napísal skoro do každého príspevku. To by nebol problém, vypisuj si čo chceš, ale nechápem z kade si ju zobral
    keďže sa dá objednať za 30€. *1*
  • A nebo maj spíš podobnej názor ne... *6*
  • hlavně mi zas nezapomen dát mínus a sobě plus *3*
    Realita jednotek je tu sci-fi, samozřejmě kvůli balanci v MP, to se dá pochopit
    Mapy sice s počtem hráčů rostou, ale jen proto, že každý tam má ten svůj pruh, v kterém žene všechno co má kupředu a snaží se utlouct protivníka.

Takže nikdy nevyužiješ rychlosti lehkých tanků (tanky stejně střílej příliš rychle a přesně), pořád se v mapách bojuje (PŘETAHUJE) na stejných místech. A nemluvil jsem o houfnicích a artilerii ale o AT dělech. To že když ti leží pešák v křoví a nepřítel ho neobjeví, dokud o něj nezakopne je OK, ale že to platí i pro děla je pořádná blbost.
    Navíc to je hra, kde hráči stejně jenom pořád šetří na jedno a to samí. Já měl za němce vždycky největší úspěch už jenom díky Goliáši, tak co je to potom za hru? *7*

Hra je to zábavná a dobrá. Fyzika tam má skutečně co do sebe i zásahový zony. Ale srovnávat to s hrama jmenovanými výše je nesmysl, ty jsou i svym potenciálem daleko dál.
  • Gamer, Anonym a Opavius je stejný člověk
  • Beta uz skoncila a mozna bude dalsi dva tydny pred vydanim. Tady je video z modu Theatre of War, vypada to super :) http://www.gametrailers.com/videos/b1nqh5/company-of-heroes-2-blitzkrieg-walkthrough
  • Jo, hrál sem vše co si tu zmínil, takže vim že tohle pro tebe asi nebude, jinak bys tu nepsal hraní na minimapě (mapa 8v8 nebo 6v6 v MoW mi opravdu malá nepřipadá na mechanismy hry *7* ), vzhledem k tomu, jak je fyzika a chování jednotek složitý, se nediv, že má direct control svoje výhody; rychlopalnej kanón a minomet vede jen tehdy, když jim to svojí netečností dovolíš a neviditelná děla? No promiň, ale voják asi těžko uvidí skrz město a 2 kopce, kde pálí dělostřelectvo... muže to poznat jen podle sluchu - což se dá ve hře velice snadno + padající nábojnice + zvýrazněné trajektorie střel na minimapě (bylo to v patchi, který si už asi nepotkal, pokud si zkončil brzo)...víc potřeba neni...a AI?

A nediv se, z toho, co si psal v prvnim komentu, to vypadalo, že tě hra nebavila, protože ti nešla...tak příště podle toho piš *3*
  • ...i arkáda by měla mít své "meze"...
  • ámen...
  • Stačí se podívat na některé mody k CoH (1). Hoši zapracovali a jednotky pak pálí na výrazně delší vzdálenost a padají po 1-2 zásazích. To samé tanky při průbojném zásahu. Na Theatre of War to samozřejmě nemá, ale zase je to akčnější a zajímavější. Rozhodně lepší oproti původní verzi, kdy po sobě 2 skupinky pálily 5 minut z několika metrů a nikdo nic netrefil.
  • nejdřív si zahraj Combat Mission, Close combaty, Steel Panthers a pak si můžem povídat o tom, jestli je pro mě něco těžké. Asi špatně čteš. Párkrát jsem si mapy zahrál a nemají už mi, co víc nabídnout. Pořád to samé dokola. Třeba u CS mi to přijde zábavné, tady mě to prostě omrzelo.
    Ještě nějaký připomínky, inteligentní supergenerále?
  • Hele kluci nahoňte si tady ego (nějaký klan, jeden člověk nebo komunita kolem MoW) a zase zchladněte... Pořád se debata točí okolo - porovnáváme si pindíky. "MoW je to lepší, na vás je to moc náročný" atd. Jestli máte MoW pořád chuť glorifikovat dokola tak máte příležitost v tématech o té hře...

A s tou oblíbeností bych to zas tak nepřeháněl. V USA podle mne ani nevědí, že nějaký MoW existuje...
  • kdy ta beta konci nejde mi to spustit :(
  • Zdarec *4*
  • Jinými slovy...MoW byla na tebe příliš náročná ;) víš ono ani v reálu voják nevidí 10km přes lesy a města na nepřátelskou artilérii...a techniku sám ovládat nemusíš, většinou si poradí sama, ale sou situace, kde je to opravdu výhodnější jí kontrolovat...s tou AI máš pravdu, nicméně v takovýhle hře se dělá dost těžko, když tam máš tolik aspektů (krytí, rozdílné pancéřování, úhly atd...)

Z her z ww2 co sem hrál, je určitě nejpropracovanější...a ano, právě proto je tak oblíbená, protože prostě žádná podobně dobrá hra neni *1* *3*
  • 1) Přesně tak, reáliím (zasazení, vzhled jednotek,...) to odpovidá, ale realitě...asi tolik co párek masu...jestli chceš realitu, tak Men of War nebo Theatre of war...a to "sci-fi" se používá tehdy, když je něco prostě...nerealistické...ne ve smyslu, že tam létají ufoni se světelnými meči, ale že tam do sebe střílí vojíci z 5ti metrů a způsobují si 1/100 damage... a neřikej mi, že Partizáni mají mosin flusající vodu a Red Guardi zase mosin co střílí .50 cal munici *15* to je ta nom to "sci-fi"...v jiných hrách je to řešené tak, že levnější pěchota má horší přesnost, pomaleji dobíjí a má méně munice/vybavení jako elitní pěchota - i když mají obě stejné zbraně - to je realističnost...
    2) a ano i 900,- je přehnaně za 15 misí a 2 národy, když například Men of War Assault Squad před 2 lety stál 750,- (krabice) a měl (a stále má) lepší grafiku, více detailů, více jednotek (asi tak 10x), 5 národů, lepší fyziku, reálné pancéřování a dpřímou kontrolu jednotek... *2*
    3) nemysli si, nemám nic proti, je to prostě "arkádový a jednodušší brácha MoW serie", nechápu ale cenu, která je hodně přehnaná vzhledem k obsahu hry (více méně CoH 1 s novýma mapama a pár jednotkama - to samý - obsahově - jsme dostali loni jako patch pro Men of War AS zdarma *1* )... o to jde *3* *15*
  • JJ WiC se hraje pořád, i když offic. servery jsou zaplněné tak 3 (dle seznamu serverů při logování)
  • to sem zkoušel, ale ta akce už bohužel není, tak jestli právě není nějaký jiný způsob..
  • XorxoxTalarius
    1) V tom pripade by se nejednalo o hru ale o simulator a i tam se hazou kostky, navic ja reagoval na to ze rikal ze je CoH sci-fi, coz neni
    2) Kup si krabicovku, stoji 899 korun ;)
  • XorxoxTalarius
    Jo to jsem taky cetl ... no kazdopadne nez vydaji CoH2, tak se minimalne do vanoc nic o DoW3 nedozvime :)
  • Magister_Peditum
    Až si budu chtít ve strategii stavět baráčky, tak si zahraju Pharaoh. Tohle po válečné strategii opravdu nevyžaduju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit