Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    No jo ale pokud by AI v MoW spawnovalo jednotky jako v CoH, tak si taky nezahrajes :D
  • LTM3
    Company of Heroes nikdy nebyla hra snažící se o reálnost, ale soustředila se narozdíl od MoV na gameplay. MoW je absolutně přehnaný co se týče ovládání jednotek (hlídat munici, přilby jednotlivých vojáků a opravy tanků je v multi fakt vopruz). CoH1 i MoW mám nahráno celkem dost a nedají se navzájem porovnat. V MoW mě bavilo si hrát na komando s maximálně 10 vojáky, kteří mohli cokoliv v CoH zas bitevní vřavy.
  • XorxoxTalarius
    No nevim ... prejizdet pechotu se dalo uz od nejake verze 2.2 minimalne (ted je verze 2.7) A proti AT pechote stacilo mit pobliz jednu jednotku pechoty vlastni .
  • XorxoxTalarius
    Zahrej si Blitzkrieg mod pro CoH1 ... nahrej si tam HD textury a Assault Squad se muze jit zahrabat a direct control je pekna vec ale v multaku uplne nepouzitelna
  • prime ovladani a vybavovani jednotek v strategii? podle me blbost, ktera v strategii nema co delat. a navic jako bonus starforce
  • Přesně, MoWAS rulez ! *5* Hraju už 2 roky, a nemá konkurenci ! :)
  • Souhlas *4*
  • Hrál jsem rád CoH1, svého času asi nejlepší strategii z ww2...ale co sem zkusil Men Of War, a později MoW Assault Squad, tak už nikdy zpět...zkusil sem i CoH2, ale ne...v MoW AS je lepší: grafika, efekty, fyzika, modely vozidel i pěchoty, větší počet zbraní, lepší bitvy (pro až 8v8), více map, skirmish mod/coop, 5 Národů, nejen dva - USA, Britové, Rusové, Němci a Japonci + mise pro každý národ, reálné chování pancíře a hlavně Direct control (přímě ovládání vozidel/pěchoty, což je tepr něco! *5* )...a co je lepší v CoH2? Hmm....možná audio a hudba...možná... prostě je to nereálná arkádička s jakžtakž líbivím kabátkem...

Pro všechny nadšence ww2 tudíž doporučuju Men of War Assault Squad....aktuálně nej strategie z ww2, o míle vepředu před konkurencí...a za (po 2 letech) mnooohem nižší cenu než bude CoH2 *3*
  • To neni hrou ale NAT nastavenim routeru u tebe
  • ja si mslim ,ze jsou svepravny a tak neni duvod je litovat
  • Je tam problem jako u jednicky kdy se nekteri lide nemohli npoji do hry a psalo to ,,chyby pri pripojeni s NAT,,?
  • První Company of Heroes byly pro mě naprostá pecka, ale narozdíl od World in Conflict, jsem u multiplayeru v CoH nevydržel tak dlouho, kdežto WiC hraji stále. Pokud druhý díl CoH v MP nenabídne nic extra, tak pro mě ztrácí nějak smysl, jako v pozdější fázi u jedničky. Věřím ale v povedenou kampaň. Kdyby záleželo jen na mě, přál bych si více pokračování právě World in Conflict než Company of Heroes, i když je to skvělá hra.
  • Mam odohranych niekolko hier v CoH2 bete, zo zaciatku som mal tiez zmiesane pocity, ale teraz mam z toho dobry pocit a dobre sa mi to hraje. Paci sa mi Audio - vizualne spracovanie, vpliv zimy na pechotu, stopy po vojakoch a technike v snehu (hlavne v tom hlbokom), praskanie a prepadavanie ladu a jeho nasledne znovuzamrznutie, meniacie sa pocasie a vpliv blizzard na vojakov. "Realne" videnie vojakov je tiez super. V neposlednom rade aj soundtrack ktory umocnuje epicke bitky, a mnoho ineho...
    podla mna je CoH2 minimalne tak dobre ked nie lepsie ako CcoH1.
    osobne myslim ze CoH2 nesklame, ma dobru hratelnost a bavi ma.
  • Spíše lituj těch šílenců, kteří si kupují rok co rokc CoD a DLCčka co k tomu vycházejí...
  • MP v CoH 1 trpěl "drop hackem" a ani po posledním datadisku nebyl opraven. *9*
    Výpadky friend listu, malé mapy, nemožnost přejet pěchotu vozidlem kde díky tomu AT pěchota rushovala tanky ani nezmiňuji . Je ovšem pravda že jsem CoH strávil dost času.
    Jestli někdo chce pořádnou RTS lepší jak WiC, Wargame AB můžu vřele doporučit. *4*
  • a jeste za to chteji 50e :D lituju silence kteri do toho pujdou
  • coh2 je ultimatni hovadina

wargame airland battles je poradna valecna strategie
  • betu jsem zkusil a dojmy jsou negativní, žádný posun v grafice ani hratelnosti oproti jedničce, spíš to vypadá jak datadisk. A hlavne me mrzí neprehledné ovladaní, treba když mam na bojisku víc jednotek jak si mam pamatovat které číslo ma ta ktera jednotka a manualne na ni kliknout je problem, protože je na bojišti ani poradne nevidíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit