Přejít na výpis diskuzí
Theatre of War rozšíří nabídku misí v Company of Heroes 2
29.4.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
Ehmmm, nope? Nevim jak by se ti libilo ze pocitac je schopen pouzivat xy utoku z ruznych stran zaraz ...
A ja MoWAS hral a dohral ... i multak jsem hral, ale radsi si zahraji CoH Blitz, jelikoz tam je ten multiplayer sviznejsi. A direct control je krasnej ale nepouzitejnel jelikoz zatimco ty si ridis jeden tank, tak ti AI obsadi pulku mapy (coz je zaklad hratelnosti v CoH - bez uzemi nemas zdroje ani populacni limit) -
...jenže vem si, že to dělají schálně, když vidí, že někteří hráčí za to ty peníze stejně utratí...vic CoD - dokud se bude tak krutě dobře prodávat, nebudou mít vývojáři sebemenší důvod "hnout prstem" a udělat lepší a kvalitnější hru... no neber takovou práci...
-
Jde tam právě o to, co "vše" to nabízí za 50e, a jak ta hra jen "opisuje" od konkurence...
-
Musím povedať, že ten boj pechoty tvárou v tvár už u mňa prekročuje pomyselnú hranicu retardovanosti a tým pádom mi to kazí zážitok z celej hry.
Zaujímalo by ma, koĽko na hodinu berie, gamedisgner ktorý toto vymyslel.
Inak pred ním kolbúk dolu, vytvárať takýto lunt a ešte za to brať prachy, tomu hovorím úpech.
Ten dabing to už je len čerešnička na torte. Opať sa mi len potvrdzuje to, že hry v dnešnej dobe robia ľuďia , ktorí ak by pracovali na filmoch tak by vyrábali nie béčkové ale céčkové filmy a ešte k tomu jedny z tých najhorších. -
nechapem preco ludia porovnavaju coh s mow je to asi to iste ako ich porovnat s SCII su to strategie 1. menovane dokonca z 2sv ale uplne ine coh je skor arcade rts rpg kde vsetko ma % sance atd ...ale uznavam nic nemeni na fakte ze coh2 zatial neponuka/neukazuje nic len dlc za 50e...
-
Jo...taky sem se na to těšil, ale je to více méně CoH1 s pár novými jednotkami...totální slabota za 50e...
-
Lituju každýho co "vyhodí" peníze za něco předraženýho...ať je to CoH2 nebo CoD2...vývojáři očividně vidí, že určitá komunita má asi od rodičů dost peněz, tak je může vyhazovat...
-
Je to ultimátné hovadina vzhledem k ceně...za tak 25e by to bylo dobrá arkáda na odreagování...
-
Zahraješ, když víš, jak MoW hrát *3* v MoW Assault Squad máš právě skirmishe, kde dobíváš mapu s obrouvským počtem nepřátel...i v coop...a právě díky originálnímu zpracování MoW a "přímé kontrole jednotek" si opravdu zabojuješ *3*
-
MoW má mulťák skvělej, ale je to prostě o gustu... *4* Spíš mi šlo o to, že ta hra nemá hodnotu 50e (a je nás víc, co se na tom shodlo...)...když to vezmu jako "arkádového a akčního bráchu MoW", tak by to mělo mít cca stejnou hodnotu - tudíž cca 25e...prostě vývojáři zkouší, jestli mají hráči přehled nebo ne...a daří se jim to očividně, třeba jako u posledních dílů CoD, kde se "vyhodí" 45e za nastavenou kaši...
-
Nevíš o čem mluvíš, v MP je to skoro zásadní a bezkonkurenční věc...často tak šikovně ovládaný tank dokáže zničit ze spravného úhlu a pozice lepší a dražší tank...nebo sniper se zaměří v "direktu" jen na určité cíle apod...nebo namíříš s AT dělem proti nejslabšímu místu v pancíři, nebo schválně trefíš věž, abys demobilizoval tank, který bys normálně neprostřelil apod apod...nejdřív si to chvíli zahrej, pak hodnoť *3* Já hrál oboje a CoH2 za ty prachy už fakt nestojí...slabota...a čekat až to parta moderů teprve jakžtakž "zlepší", to fakt ne...
-
Zkus si někdy Men of War a pochopíš... AI ještě dlouho nebude tak propracovaná, aby sama řídila tank a propočítávala jeho pancéřování na bocích a předku a podle toho reagovala na nepřítele...takýe "direct" je v tomhle super...navíc, je to jen bonus, můžeš odehrát vše na "klik-útok", ale si párkrát zamanévruješ s tankem opatrně mezi budovama, nastavíš šikovně šikmo pancíř a v pravou chvíli zničíš lepší nepřátelský tank, pochopíš... *3* , tak stejně jako míření s protitankovým dělet, nebo ovládání snipera v křoví, kdy přesně zaměříš na jednotky, které potřebuješ, nebo odstřelíš posádku kulometu apod...bezkonkurenční...
-
No o to recyklaci bych pomlčel... Men of War se taky s přibývajícími díly moc nemění a poslední Condemned Heroes vypadá více méně jako první díl...
Já tady nehodlám vynášet soudy dokud je pár videí z bety a pár rozhořčených komentářů adorujících pořád dokola MoW . Počkám si na pár recenzi a pak podle toho se budu rozhodovat...
S tím co jsem zatím viděl a co vím mi to zlý nepřipadá... -
To si teda výjimka...ale proti gustu...spíš se ti divim, že si za to "vyhodil" 50e když to má cenu maximálně 25e...
-
Jestli máš rád druhou světovou, doporučuju Men of War Assault Squad, je to nejlepší strategie z ww2, a jedna z nej celkově... *3*
http://games.tiscali.cz/men-of-war-assault-squad-13615 -
CoH2 je maximálně pro bitkaře, každý aspoŇ trochu znalý ww2 to musí zahodit...hlavně za tuhle cenu...
-
Ta hra za to (50e) fakt nestojí...na arkádovej datadisk s tak málo obsahem by se slušelo dát tak 10/15e...taky sem se na to těšil, ale vzhledem k Men of War Assault Squad to nemá šanci konkurovat ani z vlaku.. (podle mých propočtů - kvalita hry/obsah/cena - je to tak cca 3,5x předražené...)
-
Ámen...
-
I za hodinu se dá pochytit hodně ze hry...její arkádovost je prostě ještě horší jak u CoH1 (a to sem jí měl rád)...beru jestli se ti líbí CoH, proti gustu...ale nediv se že nesouhlasíme s 50e za tohle...vždyť to je CoH1 s pár novýma jednotkama (P.S. zhruba stejný počet jednotek dostal Men of War loni -zdarma- v patchi...), pár mapama a vánicí...o to jde... vývojáři spoléhají právě na to, že hodně hráčí nedokáže opravdu objektivně hru zhodnotit a tak utrácejí dál za předražené tituly...viz CoD za 45e, apod...
-
Trubka si ty když nevidíš herní mechanismy - totální nereálnost bitev a přestřelek, mizerná grafika (těžko jí posunou o 2 generace za 2 měsíce *1* ), krutě špatná optimalizace (která se ale dá spravit, to je ale asi to jediný...), pak slabý výběr jednotek, fyzika, efekty....to nejsou věci, který se spravěj...prostě za 50e je to výsměch...za 25e jako Datadisk k jedničce...proč ne...