Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://cloud-2.steampowered.com/ugc/866092117726415029/8D873CE42D069172F9AF62EBF29A33D75BA8A327/

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/866092117763097533/DA591BF065E23D1D48544B6481432A00033FFB86/
  • jedine prave men of war o kterem se tu vsichni bavi je Men of war assault squad od digitalmindsoftu... ostatni novejsi mowka (vietnam a condemned heroes) delali jini lide a jsou to vesmes spatne singleplayerove sragory
  • w:airland battles muzu jedine doporucit... lepsi strategii nenajdes
  • Už si bohužel nepamatuji jaká verze hry byla když na CoH vyšel poslední datadisk každopádně v té době přejíždět nešla a já pák přestal hrát. Jinak je pravda že jsem se u tanků snažil mít pěchotu, tank bez pěchoty toho moc nedá.:-)
  • Spíš se divim na cenou za tuhle nastavenou kaši *2* ... 50e ...
  • Kozy
    Nejlepší příchuť zmrzliny.
  • XorxoxTalarius
    No hrat se to da, ale uprimne tam chyby jednotky ktere mi blitz nabizi. Takze napriklad ve vanille za Panzers Elite mam leda pechotu a v Blitzu si za PE postavim tankovou brigadu :D
  • XorxoxTalarius
    No ja pouzivam granatniky s G93 z dalky (obrazovka) a MP44 na blizko. Zkus si zahrat s nekym zkusenym. To te to postuchovani puskama prijde draho, navic jednotky musi pouzivat kryt jelikoz kdyz ja budu mit jednotky v krytu a ty ne, tak jsi dopostuchoval :D
    Ale jestli vetsi realismus ... no nevi, nevim. To by jsi musel prekopat kompletne celej system na kterym je ta hra zalozena (ceny jednotek, doba stavby, atd...) a z valecne vravy (stabilne v jedne bitve jdou ztraty pechoty do tisicu a tanku do desitek) by se stala vyckavaci akce kde budes cekat az nekdo udela chybu.
  • Magister_Peditum
    CoH je něco jako Warcraft z druhé světové, prostě arkádová RTS. Kdo od toho čeká nějakou reálnost, pláče na špatném hrobě.
  • Magister_Peditum
    Zatím spíš zklamání. Počkám si na Wargame Airland Battle, kde si navíc budu moci zahrát za naše. *4*
  • vanilla je "původní" nebo "základní hra"...takže žádný druhý díl ani datadisk ;)
  • Já nesoudim, ale přitakávám...vanilla CoH1/2 se fakt hrát nedá, na to se nedá kouket když víš aspoň trochu o ww2...s tim módem to už jde...
  • můžu se prosím zeptat co je to ta vanilka ?už jsem na to několikrát narazil a nechápu to
  • O reálném dostřelu tu nudko nemluví (ten je snad jen ve hře Theatre of War - snad 100pro reálná hra z ww2), ale nějaký ten rozumný kompromis by tam měl být... stačilo by třeba na 50 metrů, to na jedné obrazovce vidíš snadno...alespoň bys musel trochu použít hlavu a jednotky krýt, a ne jak v COH se "pošťuchovat" puškama na 5 metrů na otevřenym prostraneství...na to se fakt koukat nedá...to je jak pro děti...Prostě i arkáda by měla mít určitou hodnotu...
  • LTM3
    Vyhodil jsem za to 850 kč (33 euro). Co jsem se bavil se známýma a cizincema, co hrajou COH2 (veterání z jedničky). Tak při prvních hodinách v betě měli všichni smíšený pocity, po více hodinách se ale všichni shodli, že to je to hodně baví. Co se týče vytýkaní dvojce že po sobě pěchota střílí z metru a nic se neděje, tak to bylo v jedničce ještě horší, vozidla bez pásu se tady konečně neotáčej na místě jako tanky a dostávají smyky na ledu.
  • XorxoxTalarius
    Ja nevim jestli do CoH2 pujdu, jelikoz pratele se kterymi hraji maji XP a v brzke dobe (tedy tak rok) neplanuji kupovat nove pocitace, takze CoH2 nerozjedou.
  • XorxoxTalarius
    Stahni si Blitzkrieg mod ... je uz i pro novej steam relase
  • XorxoxTalarius
    Boj tvari tvar u pechoty je z toho duvodu ze takhle funguji herni mechaniky. Vem si ze kdyby se jednotky strileli pres dve obrazovky, tak je to sice realne, ale neni to takova zabava. Navic mas rozdeleni jednotek podle zbrani na blizkou (MP40, Thompson), stredni (MP44) a dalekou (G93) vzdalenost (za spojence moc nehraji, tak nevim jaky zbrane pouzivaji).
    Kdyz k tomu pripocitas ze cekas i pres dve minuty nez nasetris na jednu jednotku pechoty, tak by jsi nemel rados, kdyby ti je nekdo zabil dve obrazovky daleko a ty by jsi vlastne skoncil, takhle jim zavelis ustup a mas sanci je vylecit a doplnit stavy.
  • XorxoxTalarius
    Cti a pak sud ... mluvi o modu pro CoH1 ;)
  • XorxoxTalarius
    Ja hral i MoWAS i CoH (mam celkem asi pres 600 bitev). U CoH 2 si pockam na plnou a upgrade PC (moc mi to nefacha).
    Jinak direct control je v pripade CoH nepouzitelnej, jelikoz se vse toci okolo uzemi a pokud si nehlidas frontovou linii, tak jsi dohral (nemas zdroje, nemas populacni limit).
    Proto muzu souhlasit s tim ze v MoWAS muze byt fajn, ale tam nemas takovou zavislost na uzemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit