Přejít na výpis diskuzí
Theatre of War rozšíří nabídku misí v Company of Heroes 2
29.4.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
Kde píšu o sci-fi strategii? A arkádou jsem to nazval, abych to nějak odlišil od strategií typu MoW a Wargame, které snaží být "realistické". *1*
-
jo stačí když mas učet na facebooku a lajknes tam jednu stranku (odkaz najdes i tady na tiscali) ale nevim jestli beta pojede i v kvetnu nebo dneska je posledni den
-
dá se ještě ted získat beta přístup do CoH2? díky
-
1) Realie a realism jsou dve odlisne veci. Realiim to odpovida ale realism uz to nema (porad se hazou kostky na pozadi).
2) Jak se snazim pocitat tak 50E vychazi proste na 1289Kc -
ja mam v dow 2 odehrano spoustu hodin, sice to byla takova odreagovavačka a žadna extra strategicka hloubka ale bavilo to. proste tohle se mi na relicu libi že se neboji experimentovat a zrušili zakladnu a dali menší mapy.
pak rikali že se v dow 3 vrati ke konceptu z jedničky, už si nepamatuju ten članek ale znelo to hodne zajimave. ovšem otazka je jestli ty plany ted nešli k ledu -
na tebe a na ksaara si taky pamatuju (rumcajs)
-
pidi hra s hromadou jednotek na minimape, kde není místo pro žádnou taktiku ani strategii. Kde techniku stejně ovládáš sám, jinak o ni přijdeš, kde jsou "neviditelná" děla, kde bojišti dominuje minomet a rychlopalnej kanon :-/ a to nemluvím o totálně tupý AI pešáků
hrál jsem MoW dost, bavilo mě, ale má hodně nedostatků, promila spíš díky tomu, že podobná hra prostě není.
Wargame je zatím králem. Hlavně systémem odměnování za zničené jednotky, dobývání území je jen vedlejší a mnohkrát pro škodu (jednotky vám začnou přicházet ze směrů, které nemáte pokryté a tak je likviduje protivník rovnou na spawnu -
*7* Zase irelevantní příspěvek...
-
1) Nikde tam sci-fi nevidim .. odpovida to realiim
2) Cena odpovida obsahu, mas kampan o 15 misich a dve frakce. Tedy to same co jsi dostal kdyz jsi si koupil puvodni CoH. Tedy stoji 899 korun, stejne jako puvodni dil. -
Total war nade vše...
-
tak samozrejme... mowko je porad vyborna zalezitost)
-
hlavne ze v coh2 se da stavet zakladna... ty dva a pul domecku jsou dost vtip...
wg je zamerena na frontovy boj a frontovou logistiku... o pater se clovek nestara... -
Hele ksaar žije ! *15*
-
Najdeš *3* Men of War Assault Squad *3* *5*
-
1) druhá světová by prostě neměla být sci-fi
2) ten hejt je hlavně kvůli královské ceně, která neodpovídá obsahu...ani z poloviny...
jinak proti CoH2 nic, je to prostě arkáda *4* -
Souhlas. Ikdyz musim uznat ze DoW 2 pro mne bylo zklamanim, jelikoz mi chybeli ty epicke bitvy. Ale jak se rika, nelibi, nekupuj :)
-
me se coh2 taky nelíbí ale proč ten hate? relic zatim vydaval same kvalitní hry a prinaší inovace do žanru. Pod tohle se nejspíš podepsali ty jejich finanční potíže a zmena vlastniku, kdovi
a taky nechápu proč se reší realnost o tomhle prece tahle hra nikdy nebyla. ve starcraftu taky neresite ze pechota sunda tank nebo battlecruiser.
jestli jste hrali dawn of war 1 tak vite že akorat prenesli ty mechanismy do realii druhe svetove -
nepovídej, hlavne že se ve wargame dají stavet budovy a zakladna *7*
-
kvalitní blabol *7* co to je arkadova rts a kdo by čekal realnost od sci fi strategie *7*
-
a v starcraftu ti nevadí že pechota bojuje tvari v tvar? navic ty ovladas ty jednotky, takže jim mužes prikazat aby šli do krytu nebo do budovy.
kdo čeka od coh realnost je hloupej o tomhle tato hra nikdy nebyla, spíš prenesla mechanismy z dawn of war do realii 2. svetove