Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Totální souhlas, už ani na arkádu to nestačí...nevim, jestli je to 2 rokama hraní (skoro perfektně realistického) MoW AS, ale aby po sobě vojáci stříleli z metru a nic, nebo aby těžkej kulomet jen "lechtal" pěchotu a držel jí na zemi a lehce jim ubíral HP...nebo aby IS2ka nezničila 2 panthery, když na ně střílí z 20ti metru z boku (který mají sakra slabý), ale oni (protože sou prostě 2 na jednoho) IS2ku "utloukly"...to fakt ne...aby potřebovalo ruské AT dělo ZIS3 5 ran z 25ti metrů, aby zničilo Pz 4G (který na bojištích skapal z 2km), to už nějak ne a ne překousnout...grafika stejná jako v CoH1, přesto ale asi 3x náročnější (testoval sem benchmark), místy dokonce ošklivější (snad kromě tanků)...čekal sem opravdu větší evoluci, nebo aspoň něco od CoH1, který kdyby bylo dobrý...

P.S. Je vidět, jak tahle hra "opisovala" od konkurence - Datadisk Tales of Valor přinesl "přímou kontrolu" tanku Tiger I, což odkoukali od série "Soldiers:Heroes of World War II" a od "Men of War", a teď dokonce opisují "Theatre of War" od stejnojmené hry, která reálně (asi nejvíce ze všech ww2 strategií) mapuje bitvy z ww2...

Podtrženo a sečteno: Levná kopie jedničky s trochou obsahu navíc, bez inovací a nápadu - za 50e (1250,-), přitom zmiňovaný Men of War Assault Squad (s lepší grafikou, animacemi, fyzikou, efekty, detaily, počasím, mnohem více jednotkamy, 5ti národy a přímou kontrolou všechn jednotek) za 25e (625,-), nebo v Collectors Pack za 48e (1200,-) obsahující původní hru Men of War, datadisky Condamned Heroes, Red Tide, Vietnam a asi 8 DLC ke hře... no comment *15*
  • Joo CoH hraju s kamosem obcas dodnes a myslim ze chvilku zahrajem i dvojku, škoda že to vypadá že nepořešily ty dementní děla že 10 tanků sejmou 3 děla na 2 metry ale tak budiž :)
  • Díky za tip ,ale hrát to opravdu nebudu, snad někdy v budoucnu s blizz modem, jak zde již na diskuzi někdo psal.
  • Jistě, že každému vyhovuje něco jiného, ale CoH2 se tváří jako plnohodnotný 2 díl, což v žádném případě není, tak proto jsem zde hodil své poznatky a tobě se mé poznatky mohou a nemusejí líbit a s tím nic nenaděláš. :)
  • dokonce si betu muzes i zahrat, kdyz lajknes jednu stranku na facebooku (odkaz uz nemam, staci googlit).

Jinak s nazory plne souhlasim, nejak podobne to vidim a ackoli jsem velky fanousek CoH 1, tak na tohle jim pekne s*ru...
  • Je květen a velic pochybuji, že za měsíc komplexně překopají systém boje ve hře a vše co jsem zde připomínkoval, tak nevím kdo je tady trouba.
  • Uzavírej si co chceš, ale jestli si viděl hoďku hry tak tvoje hodnocení má asi takovou váhu jako výstup Klause na mezinárodní debatě o klimatických změnách... Směšnou.

Adorace Men of war je tady fakt vtipná. Jo tu hru jsem měl taky rád, ale upřímně - každá hra se soustředí na úplně jiné prvky. Mně ve výsledku více vyhovují Cohy speciálně Cohy + blitzkrieg mod. Ale proti gustu....
  • Hele ty troubo uvědomuješ si co to je BETA ? A že ta hra vychází až v červnu ??? Demence fakt....
  • o prazdninach vyjde planetary annihilation
  • Tak jsem koukal na krasne 1 hod. videjko z uzavrene bety a musim konstatovat toto.

1. Graficky kabat (des -takrka stejna jako 1 dil mozna je tam o 5 polygonu vice :-) )

2. Anglicky dabing s rusko-nemeckym akcentem uplny nefalsovany humus.
    3. Umela inteligence a boj samotny, tak tohle je uplna katastrofa, chapu ze realne RTS z tehle hry nikdy nebude, ale kdyz jsem videl chovani vozidel potazmo pechoty v akci, tak nevim zda se smat ci brecet. ( uvedu jeden priklad - tank PzIV strilel ze zadu na ruske delo, vystrelil 3-4 rany vse vedle, kdyz to rusove po 2 min zjistili, ze je na ne soustredena palba, tak delo suverenne otocili a tank zneskodnil no comment) Tak samo chovani pechoty v boji, vojaci stoji 2 metry od sebe, strili po sobe a nikdo neni mrtev ... jenom zbesile pobihaji po bojisti a neco neustale rvou... ale vzdyt tihle vojaci jsou prece urceni na niceni jinych cilu a ne zrovna na ty co jsou vedle nich... smesne fakt.

4. Kazdych par minut boure tzv. blizzard na bojisti je videt uplne ho*no , chapu ze to muze byt chvili zabava ,ale kdyz vam to za hodinu probehne 10 x tak to jiz zacina pomalu otravovat.
    5. Jedine pozitivum je hudba a nektere modely tanku se fakt povedly obzvlaste po povyseni, ale to set-sakramensky malo, aby to zachranilo celou hru.
    6. Uzavrel bych to takhle - osobne si myslim ,ze CoH2 je jen obrovska nafuknuta prehypovana bublina, kde soudruzi vyvojari za malo penez, chteji hodne moc muziky, aneb jako datadisk k prvnumu dilu beru, ale jako plnohodnotny 2 dil ani omylem.
  • Hral som betu a musim povedat ze momentalne to ma cenu 10e. Mody a mapy tomu nepomozu je tam strasne malo jednotiek oproti coh 1 balanc nerozoberam je to beta ale preco preboha su tam len 2 strany a este s osekanym mnozstvom jednotiek??? akoze je sice pekne ze malo jednotiek lepsi balanc(co zatial neni)+ vyuzitie ale nech pridaju ine strany toto sa strasne rychlo zunuje uz vlasne po 20h nemam preco hrat a v momentalnom stadiiu je pouzitelnych z toho mala tak 5 jednotiek...za nemcov stug, ostwind, armored car su totalne nepouzitelne a zbytocne ked mam jednotky co robia ich pracu lepsie za rusov zas nechapem zmysel tankov jedine t34 a su85 ostatne je nepouzitelne a vlastne aj t34 proti panterovy ich clovek moze mat aj 10 z predu mu robia 0dmg a zo zadu to tiez neni slava..
  • ani ve wargame nikdy nebyla starforce
  • CoH 2 mě bude zajímat v případě, že Xalibur a spol. udělají blitzkrieg mod i na dvojku. Jedničku už několik let hraju jenom s tímto módem a když sem zkusil jednou vanilku, tak sem to musel okamžitě vypnout. Sám se divím, že se vývojáři s nimi nespojili, ale na druhou stranu spoustu hráčů odrazuje náročnost toho módu. Ono nahnat pěšáky pod kulomet a sledovat, jak se běhěm pár sekund všichni válí na zemi v křeči, to může hráče vanilky nepříjemně zaskočit ( (:
  • V ruske verzi je Starforce.
  • mozna jsem si to spletl s wargame
  • škoda že to podelali no... nejaka poradna strategie na trhu chybí supcom už je docela starej a obehranej. starcraft 2 ma na muj vkus malej zoom a chybí mi tam animace, treba vrtulnik se ve vzduchu otoči o 180 stupnu misto aby udelal manevr. to je jen priklad je toho vic proc me sc2 nebavi ale je to jen muj nazor
  • vyzkousej si a uvidis jaka je to bomba

starforce v mowas nikdy nebyla
  • WiC ešte niekto hráva? Posledne, čo som hral, tak tam bola len hŕstka ľudí oproti tomu, čo bolo pri releasu. Ale súhlasím, skvelá hra.
  • Keyz
    To jsem hrál stejně bych to neporovnával s Mow. Není tam předělá fyzika jako u MoW a stejně to není tak věrohodné.
    Prostě CoH je jiná hra a není co řešit. Taky nikdo neřeší hloupost, že v Generasl anebo ve Starcraftu vojáci přeběhnou pod palbou pole.
  • LTM3
    V CoH jedničce jsem měl nahráno asi přes 600 hodin. Tudíž předobjednávka dvojka byla jasná volba. Alpha mě nějak moc nenadchla (docela špatná optimalizace). Za to nyní beta mě baví víc než původní CoH (mám už nejvyšší level). S truesightem a zimou se dají dělat dost dobré taktické manévry, pěchota proti tankům vydrží daleko méně oproti jedničce a tankům, ať sebelepším, stačí také pár ran (není to sice jako Blitzkrieg mod, ale je to pěkný kompromis).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit