Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    8.5/10
  • Hanzales
    Já úplně vypěním vždycky když ve hře nejde byť pokleknout, natož skákat (prvně to ukázal Condemned tuším), ale zrovna u tohohle Thiefa mi to zase nějak extra nevadilo, přeci jen to není quake :) (s trochou nadsázky). Většinou jsem zmáčkl skok když bylo opravdu kam skočit a na volném prostranství mně nikdy skákat nenapadlo :) Ale jinak samozřejmě souhlasím, i s tím, že to kontextuální ovládání tomu troške uškodilo. I ty okna po delší době štvou a nejvíce mi asi vadí ten tak trošku stísněný pocit, i když je větší prostranství, nebo více uliček. Město vypadá nádherně, ale pravda level-design měl milionkrát lepší stařičký deus-ex. Ale s verdiktem jinak souhlasím. Mohlo to dopadnout mnohem lépe, obzvláště co se týče očekávání pamětníků, ale jinak je to docela fajn kvalitní hra, která z jiného úhlu pohledu nějak neurazí, ale ani nějak člověka extra nepřiková k židli jako jiné hry, včetně např. DEHR. ale samozřejmě jak u koho. Někdo může nového Thiefa přímo proklínat a někdo si ho naopak užít maximálně. A já se spíše přikláním k tomu druhému, jen jde trochu cítit, že tomu něco chybí.
  • Kvalitní AI je budoucnost her. Bez ní bude vždy vše jen průměr a nedospělý produkt.
  • fallanga
    Na tu hru jsem se celkem těšil. A není zrovna nejhorší, ale je to opravdu špatné. Mám to na mistrovskou a mám vypnuto spoustu pomůcek. Jediné co jsem si nechal je světelný krystal, označení úkolu na mapě a možnost ukládání. Zbytek je vypnut a je to bez toho celkem těžké, ale ta tupá AI dovoluje udělat spoustu chyb, kvůli kterým by jiný zloděj zaplatil životem. A co mě štve více, tak to, že důležitost zvuků je naprosto pryč a navíc to co zní zbylo je naprosto otřesné a nevyvážené.
  • C-BEAM
    "není tu skok sám o sobě – a nechybí"

nechybí komu ? tebe ? že sa nemôžem odlepiť od zeme keď chcem a kedy chcem neni problém ? že nemôžem preskočiť meter širokú pascu je ok ? že nemôžem skočiť na trám kúsok odomňa pretože s tým hra nepočíta neni problém ? Kontextuálne ovládanie túto hru totálne doku*vilo. Nehovoriac o nemožnosti spadnúť z velkej výšky alebo že z menšej ho musím donútiť ďalšou klávesou... alebo že i z otvárania okna urobili klikfest je asi tiež ok a tie animačky na ktoré musí človek zízať pri každej príležitosti takisto no problem. Nie, je to niečo strašné.
  • Recenzent
    Zrovna jsem dopsal fan recenzi, podivné, že numero se shoduje:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit