Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenzent
    to bylo myšleno úplně jinak, ale bylo mi jasný že to někdo pochopí jako ty:)
  • Jo a QTE.
  • Ani to nemusim číst. Nevím jak ostatní mýho věku (27), ale já jsem rád, že jsem zažil dobu PC her devadesátejch let. Tyhle generický konzolový p@rna jsou strašný. Ať si pustim cokoliv z dnešních AAA her, tak je to jedno a to samý - zjednodušené ovládání (kvůli konzolím), co nejkýčovitější vizuál, co nejvíc naskriptovaný (kvůli umělé dynamice), koridorovky ... a další kraviny ... ale co neuvidíte ... inovaci, opravdový nápady, hloubku. Nuda a šeď todleto.
  • Jack1947
    Konecne neco alespon trochu Stealthoveho... naposled to byl ten zpackany DARK, proste mi to pripada z toho co jsem zde cetl v recenzi ze to je takova Stealthova hoodne vic stealthova verze Dishonored - nebo mozna ani to ne, proste Stealth hra.

Hlavne ta cesta bez naprosteho zabijeni zni slibne ( ovsem pochybuji ze v mem pripade)
    omracovani to uz musi bejt hodne tuha vyzva. Zaroven jsem rad ze ta cesta krvaveho odporu je drazsi/tezsi.

Aspon to zavre (mozna) trochu pusu tem vecnym pesimisitum ze Thief umrel a tohle mu nesahaha ani po kotniky a naopak rozsiri obzory "novackum" nebo netknutym tohoto zanru.
    +20 (15-20) hodin je celkem slibne cislo... konecne nejaka delsi hra po dlouhe dobe.
    *3*
  • jonatan.hanzlik
    Zabil především technickou stránku věci. Nesouhlasím, že zabil hratelnost (kromě QTE).
  • jonatan.hanzlik
    The Dark Mod neporažen. Není to špatné, ale není to výborné. 7 je adekvátní. Ale baví mě to a myslím si že Thief udělal mnoho věcí dobře - samotný přístup k hráči je super - takovéhle možnosti nastavit si hru po technické (PC hráč) i hratelnostní stránce se jen tak nevidí (na to že je to multiplatformní). Jsem spokojenej a myslím, že si to projdu víckrát (narozdíl od Dishonored). Je to stealth. Grafika ujde. Hratelnost povětšinou výborná.
  • No do p*dele už dost... Taky mám rád mustanga z roku 1967 a i kdybych na něj měl nekoupím si ho poněvač do dnešní doby se nehodí už. (Co se týče provozu.) Takhle to je samé i se starýma hrama pořád tu máte tendenci (pokaždý) na games jak starý bylo dobrý ano to možná ano ale dneska si doma vyžaduje něco jinýho. Už by si to ty zdejší existence mohli uvědomit. Mě ten to Thief oproti ostatním vůbec neurazil ba naopak je to dobrý... dost dobrý... Buď te rádi za to co je a ne zas tu onan*vat nad hrama z roku 90". Vsadim se až vyjde KCD tak si tu zdejší osazenctvo "vyndají p*é** na stůl a nenajdou tam žádnou chybu.
  • Uplne trapne a tupo spravene preddefinovane cesty ale co sa da cakat v dobe kedy je vsetko robene pre tupe a vyzrate masy. Opakujem sa ale je fakt ze nastup konzol zabil mozny rozvoj hratelnosti smerom nahor.
  • jonatan.hanzlik
    Jakej smysl má tenhle komentář? Urážet recenzenta bez udání důvodu?
  • vorton
    Skakanie je zbytocnost a je to tak oculusacky nedomyslene. Dalsi Thief by sa mohol odohravat vo fruit-punkovom Karibiku, aby to prostredie nebolo tak depresivne temne. Trojka by uz mohla byt rail, aby hrac zbytocne nebludil z jednej strany miestnosti na druhu. V stvorke by Garrett mohol mat za spolocnicku Laru C., ktora by vymlatila podozrievave straze. Restartovany Thief 5 by namiesto nudneho a zbytocneho priechodu levelom radsej mohol obsahovat Thief managera, kde by si hrac vycvicil vlastnych Garrettov. Sestka by uz asi nevysla, pretoze publisher by nebol schopny rozanalyzovat priciny poklesu predajov tychto novodobych umeleckych diel...
  • kickasl
    Proboha! Dva lide ohodnotili jednu hru stejnym cislem. Jak jen se to mohlo stat? Vzdyt je tu tolik moznosti a oba vyberete zrovna 7... jestli to od tebe neopsal.
  • LuckyBaal
    ty seš taky dobrý populista viď?
  • Mne toto pripada tak ze hra ktora ma kazdy tyzden novinku a gameplay videa dopadne tak, ze nedostanu viac ako 7 bodov lebo vsetko co mohlo byt zaujimave sa uz ukazalo pred mesiacom.
  • Jo, sedm. Není nad to si nevidět do držky.
  • Keyz
    Podzemní bordel :)

Na to pak mrknu. Ten jsem neviděl.
    Jo nevypadá to jako sra*ka. Jen by to chtělo konečně nějaký pokrok u AAA her. Navíc tohle má smůlu, že to nese jméno Thief a je to více pod drobnohledem.

Kdyby se to jmenovalo Čórka apod. Tak by to bylo fuk *15*
  • Recenzent
    ty sex. scény jsou dobrý až v podzemí toho bordelu, jak už to tak chodí :). Jinak souhlasím, že někde je ten stavový trigger udělaný děsivě, jindy zase (například když se blýská a skutečně každý blesk osvětlí hráče a rozsvítí ten light gem (kolečko) je to uděláno dobře. Celá hra působí mírně odfláknutým a uspěchaným dojmem, ale určitě to není žádný průšvih a čekal jsem to po původních katastrofických reportech (celá hra byla několikrát předělána konceptuelně) mnohem horší.
  • Keyz
    Nemáš opisovat závěry *15*
  • Keyz
    Co jsem měl možnost vidět část 3 v bordelu, tak se strašně hraje na to zda je hráč ve stínu anebo ne. Přesněji to kolečko které ukazuje zda je hráč ve stínu je strašně důležitý.

Navíc tak moc, že jakmile je hráč ve stínu tak 3 metry tak ho AI nevidí i když tam čumí. A to ten stín není tma ale prostě jako stín v létě pod stromem. To je tak komický a debilní.....

Klidně to šlo přece udělat lépe. Jinak navrhnout lokace aby AI viděla nějak věrohodně anebo dát hráči nějaké petardy které vytvoří dým apod. aby šlo utéci. Takto stačí dostat se někam, kde kolečko ukáže, že je stít a je to vyhráno. Nové nápady a přístupy k návrhu lokací asi nikde.

- Vybral jsem jsi video zrovna z bordelu abych viděl jak je to provedeno*3*. Kozy jsou nehybné, a nějaká sexuální scéna co tam byla, tak byla naprosto komická. I to je blbě!
  • Veskoslav
    To dáváš jenom proto, že je tam čeština, co? *7*
  • Veskoslav
    Bulletstorm je také nádherným příkladem toho, jak může být 10 cm smrtící překážka.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit