Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Co ti na to mám napsat? A kam spěji? No zítra je víkend, tak spěji k odpočinku. Nejsem žádny 12 fracek, ale věkově jsem na tom +- jako ty, takže s tímto na mě nechoď s nějakým Vašíkem. Mimochodem používat: Všechno jde, když se chce může opravdu jenom snílek. Ty prostě vidíš 90 BEST of jak se říká a přes to nejede vlak. Prostě to tak i chceš vidět.
  • Veskoslav
    EDIT: špatné vlákno.
  • Na par minut, jako kratkou stealth akci pro odreagovani proc ne, ale delat kompletni hru z pro me osobne konzolove minihry je opravdu na hlavu, taky jsem cekal podstatne vice kritiky.
  • ta hra je tak naprosto tragicka... a ono se to lidem i liby... je krasny videt pricinu padu herniho prumyslu...
  • Použili v základu stejný engine i herní mechaniky jako v AC. Recyklace.
  • Vzpomínáte si, jak tu nedávno představovali tu novou hru ze světa Středozemě? Viděl jsem kousek videa a hned mě napadl Assasin's Creed a Arkham Asylum.
  • maros.goc
    Toto je uz recka na urovni, skoda len ze ales nepisal aj castlevaniu
  • Vašíku, Vašíku ... kam ty to spěješ. Víš, kdyby spousta inovátorů, revolucionářů, vědců, inženýrů přemýšleli jako ty, tak nevim kde bychom byli.
  • C-BEAM
    ja si to v FPSkách kompenzujem Brutal Doomom, stačí vždy len pár minút, jeden level a som spokojný. Mimochodom pri jeho hraní som si uvedomil, že oproti novému Thiefovi je Doom2 sandbox.
  • A na kolko to teda hodnotis?
  • Veskoslav
    :-D Nevím, jestli je to "sladká" dětská naivita nebo to myslíš vážně, obzvlášť když studia, co dělají kvalitní hry krachují viz THQ například.
  • Není koridor jako koridor. De fakto každá hra je naksriptovanej koridor. Můžeš dělat jen to, co je v rámci hry možný. Vtip je v tom ,že dnešní hry degradovaly jen na pouhý ... ne, je mi to nějak fuk, svý jsem řekl.
  • Výmluvy. Všechno jde, když se chce.
  • rami.cz
    Mne je 26 let a plne s tebou souhlasim! Kde jsou ty casy :(
  • Keyz
    paka? Já myslel ptáka to by podle fotky odpovídalo :)

Neustálý koridor to je pravda. V minulosti to často přece byla kombinace obojího ale také velké levely.
  • Veskoslav
    Netuším. Já sice Thiefa mám I až III dohrané, ale nějak se nechystám si pořídit tento díl na srovnání. A občas se mi stane, že zapnu starou hru, protože jsem měl na ni dobré vzpomínky a teď si říkám, co je to za hrůzu viz třeba Draken.
  • Ty jseš případ totálního paka, nejdřív vykřikuješ zlatý hry z devadesátých, a kousek níž píšeš, že dnes jsou to samí koridorovky (a v devadesátých snad nebyly nebo co?). Já si radši zahraju koridorovku s dobrym příběhem, co mě zabaví, než otevřenej svět plnej nudy.
  • C-BEAM
    áno, hry sa robili pre špecifické skupiny ludí, preto mohli koexistovať napríklad hc simulátory a taktické hry vedla jednoduchých arkádových, bola to doba experimentovania, vývojari ešte nevedeli čo na masy zaberá, to dalo možnosť vzniknúť hrám ktoré by dnes u masového publika nemali šancu. A práve preto si tie roky vážim a nie, nie je za tým nostalgia, keby bol nový Thief objektívne lepší tak by som starý Thief 1-2 odložil a už ho asi nikdy nespustil.
  • Mi nějak přijde že když čtu recenze či podobné věci z dnešních AAA her tak pokaždé kus mě umře *1*
  • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit