-
Co si tym videom vlastne chcel dosiahnut?
-
Ať si říká kdo chce, co chce . . . mě se ten nový Thief líbí. Ta recenze tady je víc než přesná a vidím, že recenzent to cítil stejně jako já. Ta hra vás odmění za to, když se hned na začátku trochu pohrabete v nastavení obtížnosti a pak je to opravdu prima hra. Je pravda, že to vydání mohli trochu ještě pozdržet a zapracovat na některých detailech - hlavně ten příběh neměli tak vyspoilerovat předem v těch ukázkách - teď je podle všech zápletka předvídatelná a plytká, ale ten scénář zas tak hloupý nebyl. Měli k tomu pustit toho, kdo psal trojku, kde byl příběh doopravdy výborně napsaný. Ta hra si opravdu devítku nezaslouží ( opravdu VELKÁ škoda té AI i toho příběhu, jinak myslím, že by klidně mohla tohoto hodnocení dosáhnout ) , ale ty šestky jsou podle mě taky neopodstatněné. Těch sedm až osm je tak optimální . . .
-
hele Quake III vysel v prosinci 99, z toho jasne vypliva ze devadesta byla uplne nejlepsi :))
-
Alebo skúsiť (v mojom prípade oprášiť) Dark Mod.
-
Nikomu sa nema nič vnucovať, ale prečo bolo hranie PC hier okrajovou zaležitosťou...ako tak pozeram vy ste tu niektori riadne divni typci...nič v zlom... *1*
-
Aj ja hram už cez 20 rokov a nikdy som nehral Tiefovky ani Sam Fisherovky, mňa to proste nebavilo, krčiť sa v tieni a plyžiť sa okolo roboticky chodiacich straži, ak to niekomu pripada zabavne- nech sa pači je to jeho vec ako zabiť čas...ale...tento novy Thief sa mi pači.
Pači sa mi a hram ho, pretože ma atmosferu a gule, ktore stare diely nemali.Možte si žblnkať o hratelnosti a naročnosti s akou sa hrali stare hry, ale ja považujem dobru hru za taku, ktora ma dokaže do seba vtiahnuť a uputať a to sa tomuto Thiefovi dari vyborne. Ano môže za to aj audiovizualne spacovanie, ktore v minulych časoch bolo zufale-v ramci technickych možnosti a viete čo ? je mi to jedno, vtedy hratelnosť-o ktoru som ani vtedy nestal... a dnes vizual, v mojom pripade -až dnes prišiel čas na Thiefa...
Takže mili harcore hrači- pustite si nejaky gameplay zo staršich dielov a pretrite si oči, toto sa vam vtedy pačilo, pretože lepšie hry proste neboli...http://www.youtube.com/watch?v=4rc1Q36I0RU -
Raději sáhnout na GOGu pro první 3 díly...
-
"samotný přístup k hráči je super - takovéhle možnosti nastavit si hru po technické (PC hráč) i hratelnostní stránce se jen tak nevidí " Hlavně prosím nezapomínat, že toto si vydobyli sami hráči tvrdou kritikou konceptu nastíněného vývojáři! *16*
-
"co v poslední době vychází je takový předvídatelný" A nebude to dnešní dostupností informací? Dříve jsme věděli o hrách něco pouze z recenzí v časopisech až poté, co vyšly. Dneska víme vše téměř rok dopředu a z dostupných informací si něco vybájíme. Což se ve výsledku ve hře nemusí objevit a pak všude po fórech prskáme.
-
kravina
-
Hej lebo na konzole sa nepatchuje? Ty si odkial spadol? :)
-
Vidím to na svém otci, ten "zamrzl" v době HL1 naposledy v rámci FPS a strategie snad Duna. A nechápe, jak my můžeme hrát to, co hrajeme "teď". Si myslím, že za těch 20 nebo kolik let hrajeme jsme prostě "zlenivěli" a viděli všechno možné a také hráli. S nadšením jsme hrálo takový Warcraft III a bratránek ohrnoval nos, co to je za blbost a že to už není strategie, když tam jsou hrdinové s RPG prvky.
-
Ámen
-
Ehm... tri metry dlouha diskuze a vazne nikoho nenapadlo, ze to je taky z velky casti v nas, hracich? Byla to pro nas nova, neobjevena, tajemna vec, svezi pocit, utek z reality.
Samozrejme, hry se zmenily, ale to my taky, tezko cloveka naprosto polapi neco, kdyz je podobnym vecem vystaven uz dvacet let, a treba ja osobne uz skrze hry utect z reality taky tak plynule nedokazu, neustale me strhavaji zpatky na zem takovy veci, jako ze treba nemam na inkaso, a podobne.
Za to ale nemuzou stoprocentne hry a vyvojari, prece. Vsadim levou botu, ze decko, ktery zacina s hranim a objevuje herni svety, si to uziva uplne stejne, jako kdysi my. -
Já něco takového tvrdím? Ale pokud budu hledat u každé nové hry něco, co už někde bylo, tak už nikdy nebudu hrát nové hry. Za posledních 5 let jestli jsem hrál 4-5 zcela originálních velkých titulů, tak budu rád. Člověk by se zbláznil, kdyby to neustále řešit. Protože mnohdy mohou být herní mechaniky "okopírované", ale jsou špatné nebo naopak lepší než v originále.
-
Jistě, že ne, hráč má taky možnost tu hru nehrát, ale když už jí vypustí ven, má možnost se bránit kritikou a to tím způsobem, že upozorní na herní nedostatky a recyklace herních mechanik bez dalšího vývoje. Má snad být zticha akceptovat bez výhrad všechny vydané hry? Naznačuješ, že ano. To mi příjde z pohledu hráče dost na hlavu.
-
Si zahrej Fear 1 nebo 2 nebo poslední Bioshock v módu 1999.
-
nejlepsi je ze je vsechno predscriptovany na tichej postupu. Clovek zabije vsechno ale kdyz se vraci tou lokaci tak vsichni zijou :D nebo zabijec capka co klepe na dvere prolezes tajnym tunelem a von klepe zase :D
-
No, co na to říct, konzolisti mají smůlu, PCčkáři si počkají na nějaký ten patch či mod co hru doladí *2*
-
Takže to mají vývoj zrušit jenom proto, že mechaniky se objevily už jinde?