Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za 3/10 je hodně. *1* větší piczovinu jsem neviděl.
  • Jedine preto ze si nehral stare diely nechapes ze pri dnesnom tech. spracovani a starych metodach hratelnosti by bol vysledny mix uplne TOP. Takto je to len vazne na 7.
  • Tak musí se jednat o oficiální patch, ne?
  • I see. Podle toho článku teprve teď začali s nějakým náčrtem jak by to mohlo vypadat a pak půjdou za vydavateli a pokusí se je překecat aby jim to zafinancovali. Nevim nevim, moc tomu nevěřím že z toho něco bude, i když by to bylo super. Spíš vkládám naděje do Obsidianu, kteří se nějak loni vyjádřili že by měli opravdu zájem na tom Kotor 3 udělat. Každopádně je to na vlastníkovi značky jestli něco takového chce či ne a odtama vítr zatím nevane.
  • Veskoslav
    Tvá dedukce z mých příspěvků je vážně ohromující. Kde jsi přišel na to, že si nevybírám? *7*
  • Neskutecna atmosfera i design prostredi, samozrejme hrat na nejtezsi obtiznost, grafika na pc na full a lahudka. Nebavim se u toho sice tak kralovsky jako u Tomb Raidera, ale za me 8.5. Kazdy level se da udelat mraky zpusoby a hlavne clovek vzdy zjisti, ze nenasel vsechny sbirky, takze si da pak klidne znovu:-)
  • C-BEAM
    nie je lepši dôkaz o "kvalitach" noveho thiefa ak ho ma rad niekto kto nestoji o hratelnost *7*
  • C-BEAM
    čo má to čo si napísal a čo autor článku obdaroval hviezdičkou spoločne s tým že hratelnost sa zmenila k horšiemu ? Samozrejme, že mladych hráčov to baví, tých bavi prakticky všetko ale to predsa nie je meritko kvality hry.
  • Taky mě štve, že recku na Castlevanii psal takový babrák, jako je Daniel Kremser, protože Aleš H&S žánr může a jsem si jistý, že by ji napsal objektivněji a měla by hlavu a patu. Škoda no.
  • Moduje....
  • pravda....ted si predstavte ze by jste za kazdy kill dostal body :D
  • Nesouhlasim, naopak, diky konzolim me zase zacalo bavit hrat hry. Zalezitosti jako rdr, heavy rain, dark souls, dragons dogma, monster hunter, tactics ogre nebo ted toukiden me umi skvele nadchnout a prikovat k obrazovce a maji skvelou hratelnost. To co kritizujes je, ze se herni prumysl stal masovou zalezitosti a podleha konzumnim spotrebitelum a za to konzole nemohou, je to nevyhnutelny pruvodni jev vysokych nakladu a jestli se ti to nelibi, nic ti nebrani hrat nizkonakladove tituly.
  • yenda1
    http://www.swtorstrategies.com/2014/02/kotor-3-fan-game-in-development.html
  • Cože?? Na tom někdo dělá?
  • yenda1
    Odstřelit nového Thiefa je snadný. Co říkáte na ty borce co se pustili do KOTOR 3?
  • Driv vychazely skvele hry a ted vychazi taky, akorat nechapu, proc je hledas v mainstreamove konzumni produkci.

Je hloupost se navazet do konzoli, na tech take driv vychazeli jine hry nez dnes. A ostatne, byly tu uz i v tech devadesatych letech.

A nezapominej i na to, ze se nemeni jen hry, ale i ty, tvuj vkus a potreby. Ja tudle koukal na indiana jonese a velmi se divil, jak se mi driv takovahle blbost mohla libit.
  • Hnědý poplach. Je tu někdo další s mozkem. To zahřeje na srdci.
  • Takže ty si nevybíráš, ale hraješ co ti přijde pod ruku? Takže jsi typický konzument:)
  • Mě osobně nový Thief zklamal víc, jak český hokej.
  • Tak hlavne sa nemoduje :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit