-
Mám za to, že věci, které popisuješ, jsou přesně důvodem, proč tam vývojáři pohled ze třetí osoby nedali.
-
máme rok 2014, dělat dneska hry jako před 15 lety by byla sebevražda. deal with it
-
Skvelá hra, jediná vec, ktorá mi chýba je pohľad z tretej osoby. V trojke to bolo, nerozumiem prečo ho nezapracovali do hry, tažko sa zisťuje kde sú aktuálne stárže (všetky predmety mi bránia vo výhľade, síce je možné vykuknutie vedľa bedni, ale napr. pohľad nad bedňu nie je možný).
-
Zjednodušené ovládání kvůli konzolím??? Co to kecáš??? Na PS1 byla spousta skvělejch her, co byla i na pc a nikdo si na nic nestěžoval. první Thiefy jsem na pc hrál, ale že by byla potřeba k ovládání celá klávesnice, to jsem si tedy nevšiml.
-
To co si vymenoval je len zlomok. Vdaka vesmiru za indie a nizkonakladove ako ty pises. No na konzolach je toho malo.
-
Je zajimavy jak tu casto lidi pisi: "podle toho, co jsem videl... slysel... cetl... kdo co rikal. Pokud jste noveho Thiefa poradne nezahrali, nebo jeste lip - nedohrali, tak ho nema cenu hodnotit - at uz negativne nebo pozitivne.
-
Jeho uprimna odpoved by znela si takto :
Nooo ty vole vono je to hezkyyyy a je to coolovy. Buuuu -
Bieber, Harry a spol su produktom a zaroven cielovou skupinou, nemusia byt chytry hlavne ze su pekny vsak ano. A nazyvat vysperkovanie obalu modernizaciou len dokazuje uroven intelektu potrebneho na opakovane mackanie klavesy.
-
Větší obtížnost nemění AI ani druhy stráží a nutnost hlídat si kolečko, zda jsi ve stínu anebo ne.
Pouze nemáš všechny ukazatele a musíš hledat kam máš jít a co máš vlastně dělat. -
S tím problémem ohledně názvu souhlasím.
Bohužel ale fandové jsou hodně slyšet i když je jich málo, pak se také angažují na metacritic a jinde. To ovlivňuje i lidi co nehráli žádní díl Thief.
Navíc není to automaticky tak, že to je dobré pro lidi co Thiefa nikdo nehráli. Jestli jím nevadí AI o které se všude píše a prostě velké zjednodušení jak je dneska zvykem tak teprve pak by je to mohlo bavit. Tedy to jsou spíše příležitostní hráči, kteří často zjednodušení vyhledávají a neřeší nějakou hloubku.
I člověk co nehrál předchozí díly, ale rád u her přemýšlí by asi nebyl spokojen. -
je level design. Staci si vzit mapy ze starickeho Dooma 2
http://doom.wikia.com/wiki/MAP24:_The_Chasm_%28Doom_II%29
a srovnat s dnesnimi mapami, ktere se ve hrach objevuji -
Konecne nekdo, kdo neni uplny nostalgia faggot a uvedomil si, ze jsme to my kdo se meni.
-
Sice je to vyjmenovaná, ale i tak děkuji. Opravdu teď mlátím rukou o stůl.
-
Ono to nebylo na tebe, ale na Lukáše
-
Prosím, napíš klady modernizácie v novom Thiefovi.. ako mňa zatiaľ hra ako tak baví, ale zatiaľ čo som aspoň ja videl zlé v novom dieli : malé levely, zlá AI (UI), časté a otravné loadingy, kontextuálne skákanie a používanie šípu s lanom, bugy, nezvládnutá audio stránka, nudný príbeh..
-
pořád lepší než kdyby umřelo koťátko :D
-
Hry se prostě dělají jinak než před x lety nemá cenu to řešit. Není to špatné, líbí se mi ponuré prostředí, zvuk, příběh taky ujde, streoskopické 3D potěší, unreal engine není sice žádný grafický nářez, nicméně jako celek... baví mě to, 7-8/10 odpovídá.
-
Tak když ho to baví *1* Navív se tu "ukázal" po půl roce s tímto nickem *1*
-
Ty voe, tady ty + a - lítaj, jak dlažební kostky na nenásilnejch demonstracích *1*
-
Klik, klik. Trolík se dostal k návodu na změnu proxy. Gratuluji.